Αγαπητέ αναγνώστη εδώ είμαστε για ακόμη μια φορά να αναλύσουμε ένα θέμα το οποίο απασχολεί ή έστω θα απασχολήσει στο εγγύς μέλλον την ελληνική κοινωνία μας!

ΤΟ ”POWER OF LOVE”

Το Power of Love αγαπητέ αναγνώστη, δεν είναι ένα τηλεπαιχνίδι (ή ένα ριάλιτι) όπως όλα τα άλλα. Δεν είναι μια παραγωγή που επέλεξε ο ΣΚΑΙ για να γεμίσει απλά το μεσημεριανό του πρόγραμμα.

ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΙΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

Είναι ακριβώς αυτό που έλειπε από την ελληνική μας σόσιαλ κοινότητα και όχι μόνο. Είναι αυτό που έλειπε από τον Μπάμπη, τον Φαίδων, τον Έκτορα και τον Θανάση. Είναι αυτό που έλειπε από την Σύλια, την Άρτεμις, την Στέλλα και την Ντίνα.

Δες εδώ:  Το προφίλ κάθε παίκτη του reality – Γνωρίστε τους! 

Τι είναι όμως το Power of Love;power of love

Πρόκειται για  ένα κοινωνικό πείραμα και μπλα μπλα μπλα διάφορες άλλες παρλαπίπες που έχει μάθει να λέει απ’ έξω η Μπακοδήμου, προσπαθώντας να πιστέψει και η ίδια πως είναι παρουσιάστρια σε ριάλιτι.

Παρόλα αυτά το Power of love είναι μια ψαγμένη ιδέα στο τι ακριβώς λείπει από την τηλεόραση.

Είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να επιβεβαιώσει κανείς το πόσο δίκιο έχει ο Πολέμαρχος τόσα χρόνια, σε αυτά που γράφει πάνω στο θέμα του άνδρα και της γυναίκας.

Και τέλος είναι ίσως η τελευταία σας ευκαιρία (για εσάς τα μπακούρια λέω) να μπείτε στο κλίμα του τι γίνεται εκεί έξω… τι κάνετε λάθος, τι σας λείπει, τι τους λείπει, πως πρέπει να το κάνετε κτλ-κτλ ΚΑΝΤΟ ΟΠΩΣ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ!

Αναλύοντας τους παίχτες:

Η ομάδα των γυναικών είναι σαν τα ανέκδοτα.


Ήταν μια Αλβανίδα
(Άννα), μια Ιταλίδα (Κλαούντια), μια Τσέχα (Γαβριέλα) και μια Πόντια (Αθηνά)… (α σόρρυ είναι και η Τζούλια και η Στέλλα).

power of love

Η Άννα είναι αυτό το μελαχρινό το μπιτς στυλάκι η οποία είναι 30 χρονών, τόσα χρόνια το ένα της ξινίζει-το άλλο της βρωμάει και σιγά-σιγά θα φτάσει να είναι μια μουν@ρ@ γεροντοκόρη λίγο πριν την εμμηνόπαυση… Και θα γίνει σίγουρα αυτό καθώς ενώ έφτασε τα 30 εξακολουθεί και ασχολείται με τα τεκνά στυλ Σωκράτη, Παναγιώτη αντί να βρει έναν ώριμο και καταξιωμένο άνδρα όπως για παράδειγμα ο Κοντομηνάς ξέρω γω.

Η Γαβριέλα το παίζει καλλιτέχνης και εναλλακτική αλλά τα θέλει και τα λούσα της. Εννοείται πως την προσέχεις τέτοια γκόμενα έξω στο κλάμπ, αλλά μέχρι εκεί. Φτιάχνεσαι με το να την βλέπεις και πας και την πέφτεις κλασικά στην -πιο οικεία- Σερβιτόρα εννοείται, όχι γιατί δεν τολμάς να της την πέσεις, αλλά επειδή λες από μέσα σου, που να μπλέκεις τώρα βρε αδερφέ.

Η Κλαούντια, βγαλμένη από την πιο καλτ δεκαετία του ’80, είναι ο αδύναμος κρίκος σε ότι αφορά την εξωτερική εμφάνιση (τουλάχιστον με τις γκόμενες που βρίσκονται εκεί μέσα) και προσπαθεί να το σώσει με το μπλα μπλα. Και το έσωσε (πάει η Άννα)…

Η Στέλλα μας έπρηξε τα π@π@ρι@ με την Κρήτη. Θέλει λέει τον άνδρα να είναι πιο άνδρας από αυτήν. Με συγχωρείς φιλαράκι αλλά αποτελείς Τερματικό σταθμό. ”Για αλλαγή φύλου παρακαλώ περιμένετε να συνδεθείτε με τον πρώτο πλαστικό χειρουργό μας…”

power of love

Η Αθηνά είναι το υπέρτατο γκομενάκιον ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΡΙΑΛΙΤΙΖ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ 5ΕΤΙΑΣ είναι η αλήθεια. Είναι ο ορισμός της πιτσιρίκας που είναι τούμπανο, φαίνεται για 25 χρονών και είναι 19.   :'(
Βέβαια όπως σωστά ανέφερε και ένας φίλος μου (ο Πρόεδρας, ξέρει αυτός) η Αθηνά το 2016 ήταν στο ραντεβού στα τυφλά του Σεφερλή 19 χρονών. Το 2018 είναι στο Power of Love πάλι 19 χρονών. Tι διάολο; Ο Οφορίκουε είναι;

Κλείνουμε την ομάδα των κοριτσιών με την Τζούλια. Δυο μέτρα κοπέλα βυζάρες, κωλάρα, ποδάρες, ωραίο στυλ και μια μύτηηηη…

Ο θεός στις μισές γυναίκες δίνει κώλους και στις άλλες μισές βυζιά. Όταν ξεχνιέται και τους τα δίνει όλα, Ψέματα… Ποτέ δεν ξεχνιέται και ποτέ δεν τους τα δίνει όλα χιχιχι.
Παρόλα αυτά η Τζούλια προς το παρόν μου είναι πολύ συμπαθής ΕΜΠ1  😛

Η ομάδα των ανδρών θυμίζει ομάδα 5×5.

power of love

Ο χοντρός τέρμα. Εντάξει δεν τον λες χοντρό τον Κωνσταντίνο μη λέμε μ@λ@κίες, Καληνυχτάκια όμως τον λες σίγουρα. Είναι ο τύπος αυτός ο κλασικός ρομαντικός με τα αισθήματα. Με τις καρδιές κάτι τέτοιων οι γυναίκες κάνουν ποδαράκια στο σαλόνι…
Ο Κωσταντίνος κατάφερε στην πρώτη ψηφοφορία αποχώρησης να πάρει 6/6 ψήφους. 6/6 ψήφους εν τω μεταξύ ούτε ο Σόϊμπλε δεν θα έπαιρνε.

Ο Δώρος είναι αυτό το στυλ άνδρα για τον οποίο καταστρέφονται τα γκομενάκια. Ο Δώρος είναι αυτό το στυλ άνδρα που για κάθε απόρριψη που δίνει σε γκομενάκι 4 άνδρες το δευτερόλεπτο τρώνε την μια χυλόπιτα πίσω από την άλλη σε χειμερινό club στο Λος Άντζελες (6,4 σε καλοκαιρινό).

Ο Παναγιώτης είναι ο Ρονάλντο της παρέας. Έτσι αρρενωπός, ψηλός, μελαχρινός, προσεγμένος, στυλάτος. Με βάση αυτά που είδαμε την πρώτη βδομάδα θα είναι το αντίπαλο δέος του Δώρου (ο Δώρος είναι ο Μέσι) και είναι ουσιαστικά αυτοί οι 2 που θα πλακώνονται κάθε εβδομάδα για την Χρυσή Μπάλα (που παίζουν με τα γκομενάκια).

Ο Νίκος είναι ο μεγαλύτερος σε ηλικία εκεί μέσα. Αυτός που έχει να σου διηγηθεί ιστορίες από τα παλιά (κάτι σαν τον Πολέμαρχο στο Frapress.gr), να σου αναλύσει τις εμπειρίες του, να σε κατευνάσει όταν θα πας να πνίξεις την Γαβριέλα, να σου τονώσει το ηθικό όταν θα φας την άκυρο της Αθηνάς. Ο Νίκος είναι αυτός που έχει τον απόλυτο σεβασμό από όλες εκεί μέσα άλλα μέχρι εκεί. Στο κόκκινο δωμάτιο θα καλούν συνέχεια τους 2 που έγραψα από πάνω…

Ο Σωκράτης είναι ο Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς της υπόθεσης. Ωραίο παλικάρι και αυτός, διασκεδαστικός, ζουζούνης, πειραχτήρι και με έντονη δόση χιούμορ θα επιχειρήσει να σπάσει το μονοπώλιο των άλλων δύο και να χτυπήσει στην αντεπίθεση. Βέβαια παρατηρήθηκαν δείγματα οργιλότητας (πςςςςςς τι είπα πάλι) στη συμπεριφορά του, κάτι που ίσως του στοιχίσει στο μέλλον.

Τέλος ο Ανδρέας δεν είναι σαν τους άλλους. Κόβει το μάτι του, παίζει σωστή μπαλίτσα, με πολύ καλή ανάπτυξη στο χώρο του κέντρου, με 2 αμυντικά χαφ καθαροί κόφτες και με στοχευμένο χιούμορ όλο και κάτι θα χτυπήσει στο πρωτάθλημα με την μυστικοπάθεια του. Καμιά έξοδο στο Europa League (Τζούλια), κάνα τελικό κυπέλλου (Γαβριέλα). Ξέρει ποια είναι τα αδύνατα σημεία του και πάνω σε αυτά μέρα με την μέρα δουλεύει στις προπονήσεις.

Και τελικά τι βλέπουμε 1 εβδομάδα τώρα στο PoL;

Ουσιαστικά βλέπουμε αυτά που φωνάζει ο Πολέμαρχος χρόνια τώρα.

Γκόμενες οι οποίες ασχολούνται με την εξωτερική εμφάνιση του άνδρα, όσο αδιάφορος και να είναι εσωτερικά, κυριλέ και αξιοπρεπείς συναντήσεις στα τετ α τετ με τα αγόρια και στο καπάκι αναλύσεις ορνίθων στο σπίτι όταν μένουν μόνες οι Μπάρμπι…

Μετρημένες και σουλουπωμένες συμπεριφορές ανδρών στο face to face με τα γκομενάκια και στο καπάκι αναλύσεις καφενειακού ποδοσφαιρικού επιπέδου πίσω στο σπίτι…

Τα αγόρια προσπαθούν να αναλύσουν κλασσικά κάθε λεπτομέρεια πάνω στα γκομενάκια, ενώ στην αντίπερα όχθη οι τσούπρες όπως πάντα αναλύουν τα δεδομένα βλέποντάς τα μόνο από τη δική τους πλευρά.

ΕΠΙΛΟΓΟΣ:

Εννοείται πως όσο εξελίσσεται το παιχνίδι θα γίνεται ακόμη πιο ενδιαφέρον. Με περισσότερα κραξίματα, τοποθετήσεις και από τις 2 μεριές. Το μόνο που μένει αγαπητέ αναγνώστη είναι να παρατηρείς σωστά και να μαθαίνεις μέσα από τα λάθη των παιχτών.

Το Power of Love ήρθε για να μείνει ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ!

Υ.Γ: Ο Πολέμαρχος γνωστός Survivorλόγος/PowerofLoγος θα είναι εδώ, δίπλα σου, να συζητά και να αναλύει όλα τα αξιοσημείωτα θέματα που θα προκύπτουν και θα σε απασχολούν!

Power to you!

Να περνάτε καλά και να προσέχετε… Keep Good!

Μάθε κι εσύ τι θέλει ένας άνδρας και μία γυναίκα χωρίς να μπεις στο ριάλιτι εδώ!

Σχόλια