Πόσο διαφορετικά είναι εν τέλει τα δύο φύλα; Γυναίκες vs Άνδρες: μια καθημερινή και παμπάλαιη μαχη των θέλω που καλά κρατεί ακόμα…

” Για να είσαι ευτυχισμένη μ’ έναν άντρα, πρέπει να τον καταλαβαίνεις πολύ και να τον αγαπάς λίγο. Για να είσαι ευτυχισμένος με μια γυναίκα, πρέπει να την αγαπάς πολύ και να μην προσπαθείς να την καταλάβεις καθόλου.”

Hellen Rowland, 1875-1950, Αμερικανίδα χιουμορίστρια

Σου χει τύχει αγαπητέ αναγνώστη ποτέ, να διαβάζεις ένα φιλοσοφικό απόφθεγμα ή ένα ρητό και να πεις πως... ”αυτή η κουβέντα είναι βγαλμένη μέσα από όλο μου το είναι. Θα μπορούσα να την είχα πει ΕΓΩ. Τόσο πολύ με εκφράζει.”

E κάτι τέτοιο μου συνέβη και εμένα, όταν διάβασα τη συγκεκριμένη φιλοσοφημένη ατάκα. Το κυριότερο βέβαια δεν ήταν ότι με εκφράζει τόσο πολύ που θα μπορούσα να την πω εγώ. Το εκπληκτικό της υπόθεσης είναι, πως ειπώθηκε από το στόμα Γυναίκας! Δηλαδή, υπάρχει ελπίδα τελικά αγαπητή αναγνώστρια εκεί έξω. Για εσένα, για εσένα, για εσένα… αλλά και για Eμένα!

γυναίκες vs άνδρες

Πραγματικά πιστεύω πως όλη η ”θεωρία της σχεσηκότητας” ( δεν είναι ορθογραφικό λάθος, ξέρω πολύ καλά τι γράφω) κρύβεται μέσα στο DNA αυτού του αποφθέγματος.

Ουσιαστικά το κωδικοποιημένο αυτό μήνυμα, ξεδιπλώνει Συμπαντικές αλήθειες! Η σημαντικότερη εξ αυτών είναι πως το ένα φύλο πρέπει να αποδεχθεί τις συνήθειες και τα βασικά χαρακτηριστικά του άλλου!

Στην προκειμένη για τους άνδρες, η αλήθεια είναι πως προτιμούν να τους καταλαβαίνεις, παρά να τους αγαπάς.

Σε αντίθεση με τις γυναίκες, οι οποίες θα εκτιμήσουν περισσότερο να τους δείχνεις την αγάπη σου με το γνωστό σε όλους μας παντοφλιάρικο και τηγανίσιο τρόπο του ”Just Say Yes” παρά να προσπαθήσεις να τις καταλάβεις!

Ποιες είναι όμως οι βασικές ανάγκες και συνήθειες των 2 φύλων και που πρέπει να εστιάσουν έτσι ώστε να ζήσουν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα; Aς τα δούμε παρακάτω.

Βασικές ανάγκες ενός γνήσιου αρσενικού είναι (Τι πρέπει να καταλάβουν οι γυναίκες σε έναν άνδρα):
1) Να κρατά σοβαροφανές προφίλ
2) Να το παίζει βαρύ πεπόνι και ο άντρας του σπιτιού μια σχέσης (και ας μην είναι…)
3) Να υπάρχει φαϊ στο σπίτι

γυναίκες vs άνδρες

4) Να βγαίνει για μπύρες με τους κάγκουρες τους φίλους του και να πειράζουν σερβιτόρες (αλλά μέχρις εκεί. Γιατί αν προχωρούσε η φάση με τις σερβιτόρες, δεν θα γκρινιάζαν και τα 6 εκατομμύρια γυναικών, πως οι άντρες δεν την πέφτουν πια. Σερβιτόρες άλλωστε είναι τουλάχιστον οι μισές γυναίκες από αυτές που βρίσκονται ακόμα στην αγορά εργασίας).
5) Να βλέπει μπάλα στο σπίτι με τους κάγκουρες τους φίλους του, ψήνοντας προβατίνες και χωριάτικα λουκάνικα
6) Να κάνει σ$ξ μια φορά, κάθε φορά που θέλει η σύντροφος του (και όχι 3 και 4) και επιτέλους να έχει δικαίωμα επιλογής:
α) να μην κάνει όταν δε θέλει αυτός, αλλά θέλει η γκόμενα
β) να κάνει όταν θέλει αυτός, αλλά δεν θέλει η γκόμενα ( το γνωστό και ως ”έχω πονοκέφαλο…”)
7) Να μην ακούει τα εξ αμάξης κάθε φορά που λερώνει κατά λάθος το καπάκι της τουαλέτας…
8) Να του κάνεις καλές πίτες (εδώ υπάρχει εσκεμμένο ορθογραφικό λάθος).

Εφόσον λοιπόν αγαπητή αναγνώστρια καταλάβεις και αποδεχθείς όλες τις παραπάνω συνήθειες του ανδρικού φύλου -πίστεψε με- ακόμα και αν δεν του δείχνεις του δικού σου ότι τον αγαπάς… Ετοίμασε το νυφικό. Παντρεύεστε! Και όχι μόνο αυτό. Δεν θα χωρίσετε και ποτέ!

Βασικές συνήθειες ενός γνήσιου θηλυκού είναι ( Τι δεν πρέπει να προσπαθήσουμε να καταλάβουμε εμείς οι άνδρες ΠΟΤΕ!):
1) Να μην σου λέει ποτέ ευθέως αυτό που θέλει. Ξέρεις τώρα.

-Μωρό μου που θες να σε πάω το βράδυ;
-Oπου θέλεις ζωή μου…
-Πάμε κανα σινεμαδάκι;
-Δεν έχω πρόβλημα…
-Ωραία ξεκινάμε!
-Βαριέμαι όμως τέτοια ώρα να πάμε για ταινία και πεινάω!
-Πάμε να φάμε κανα σουβλάκι;
-Δεν θέλω σουβλάκι…
-Πίτσα;
-Μπαα, ούτε πίτσα θέλω… κτλ-κτλ

2) Να βάφεται και να καλλωπίζεται με τις ώρες και στο τέλος να σου βάζει και χέρι επειδή αργήσατε.

θελω2

3) Να μην μαγειρεύει (Πως γίνεται η μάνα της να είναι τρελή μαγείρισσα και αυτή να μην ξέρει να βράζει ούτε νερό;) ή ακόμα και αν μαγειρέψει είσαι υποχρεωμένος να της δώσεις δια του λόγου σου… το μετάλλιο του καλύτερου βραστού αυγού, το Oscar καλύτερης επιλογής κονσέρβας Rio Mare κτλ.
4) Να βγάζει selfies με duck face συνέχεια πάντα και παντού
5) Να μην θυμάται πως τράκαρε το αμάξι


γυναίκες vs άνδρες6) Να νιώθει ανασφαλής εκ του ασφαλούς
7) Να σου γκρινιάζει unlimited και εσύ να είσαι συνέχεια δίπλα της για να τη στηρίζεις ακούγοντας την, χωρίς να της φέρνεις αντίλογο διότι μετά ακολουθεί το γνωστό και μη εξαιρετέο ”έκλαψα λίγο αλλά το έκανα”

8) Να σε ελέγχει μεν με τον τρόπο της, όμως να έχει ταυτόχρονα και τον δικό της ”χώρο”
9) Να μην την πιέζεις
10) Να θυμάσαι όλες τις επετείους σας. Ξέρεις τώρα.
α) Πότε σου έδωσε το πρώτο της φιλί
β) Πότε κάνατε για πρώτη φορά σ$ξ
γ) Πότε κάνατε πρώτη φορά έρωτα
δ) Πότε της έδωσες το πρώτο της λουλούδι
ε) Πότε φάγατε το πρώτο σας σουβλάκι
στ) Πότε φάγατε το πρώτο σας σουβλάκι χωρίς τζατζίκι
ζ) Πότε φάγατε την πρώτη σας αλάδωτη πίτα κοκ.

11) Να μην πέφτει η απόδοση σου στο κρεβάτι ποτέ κάτω από το 8 (στα 10 ανόητε, όχι στα 20), γιατί συνηθίζει να κρατά στατιστικά στοιχεία επίδοσης και αλίμονο σου φιλαράκι…. ακολουθεί μια βδομάδα από το νούμερο 7 που σου έγραψα πιο πάνω!

γυναίκες vs άνδρες

Προς ενημέρωση σου αγαπητέ αναγνώστη, οι βασικές συνήθειες των γυναικών ξεπερνάνε τις 1500, όμως όπως καταλαβαίνεις δεν χωράνε όλες σε ένα μόλις άρθρο.

Το point της όλης υπόθεσης το αναγνωρίσατε και το καταλάβατε όλοι θέλω να πιστεύω!

Τα 2 φύλα είναι αλήθεια πως δεν βρίσκονται με τίποτα και για να πούμε και του στραβού το δίκαιο, αντικειμενικά… ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ρε παιδι μου. Όμως σε αυτό το σημείο θα ήθελα να πω και εγώ την Μ@λ@κι@ μου…

Πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν, πως κατά βάση δεν γίνεται να βρεθεί η χρυσή τομή μεταξύ τους για μια εφήμερη και υγιή σχέση, καθώς από την αρχαιότητα οι μεν προσπαθούν να επιβληθούν στους δε. Κοινώς ”Βρισκόμαστε σε διαρκή πόλεμο των 2 φύλων”

Κι όμως…

Δεν είναι πόλεμος ανάμεσα στα 2 φύλα.
Είναι πόλεμος ανάμεσα στα θέλω τους! 

Να περνάτε καλά και να προσέχετε. Keep good!

Σχόλια