Ο Marshmello μπορούμε να πούμε ότι είναι το last big thing της electro pop μουσικής.

Με κάθε παραγωγή του να γίνεται μεγάλη επιτυχία πολλοί είναι αυτοί που αναρωτιούνται ποιος κρύβεται πίσω από αυτή τη μάσκα;

Η μουσική που συνθέτει είναι groove oriented, synth, και bass-heavy Electronic Dance Music (Ηλεκτρονική χορευτική μουσική). Εμπνευσμένος από άλλους μασκοφόρους DJs όπως o Deadmau5 και οι Daft Punk, ο Marshmello, φοράει ένα κράνος λευκού χρώματος που καλύπτει ολόκληρο το κεφάλι.

Παρά την ανωνυμία, η σταδιοδρομία του έλαβε διεθνή αναγνώριση το 2015, όταν άρχισε να κυκλοφορεί τα κομμάτια του στο Ιnternet, συμπεριλαμβανομένων και των remix του “Beautiful Now” του Zedd, των Jack Ü “Where Are Ü Now” και άλλων, καθώς και του δικού του single, “Alone”.

Ο Marshmello κέρδισε 21 εκατομμύρια δολάρια το δωδεκάμηνο πριν από τον Ιούνιο του 2017 και το όνομά του βρέθηκε στην ετήσια λίστα του Forbes για τους υψηλότερα αμειβόμενους DJs στον κόσμο.

Στις 8 Ιουλίου του 2017, η Ινδή ηθοποιός, Urvashi Rautela δημοσίευσε μια φωτογραφία της, του Chris Comstock, του Maejor και του Moe Shalizi στο Instagram, υποστηρίζοντας ότι ο Comstock είναι ο Marshmello, με την επισήμανση του Marshmello αντί του προσωπικού λογαριασμού του Comstock.

Γενικότερα, όλοι τείνουν να πιστεύουν ότι είναι ο Chris Comstock, εκεί καταλήγει και η φίλη μας Wikipedia.

 

Σχόλια