Καταθλιπτικές σκηνές σε ταινίες που την στεναχώρια που μας προκάλεσαν την θυμόμαστε ακόμη!

Ντάξει περιέχει spoiler, οπότε αν δείτε τίτλο ταινίες που σκοπεύετε να δείτε μην διαβάσετε το κειμενάκι!

1.My Girl(1991)

Nτάξει, η σκηνή που το κοριτσάκι μαθαίνει ότι πέθανε ο φίλος της, πάει στην κηδεία του και μετά που κλαίει στα πόδια του καθηγητή της είναι ότι πιο σπαρακτικό έχουμε δει…

2.Lion King(1994)

Εντάξει, προφανώς δεν θα μπορούσε να λείπει από την συγκεκριμένη λίστα!

3. Cruel Intentions(1999)

Πω ρε κλάμα που είχε πέσει σε αυτήν την ταινία. Eιδικά στο τέλος, κάπου εκεί που μπαίνει το Bittersweet Symphony. Στιγμάτισε την εφηβεία μας ξεκάθαρα!

4. Dancer In the Dark (2000)

Εντάξει, ούτε να θυμάμαι δεν θέλω εκείνο το βράδυ που είδα την συγκεκριμένη ταινία. Μέχρι ένα σημείο δεν μπορούσες να καταλάβεις που το πάει και ξεκάθαρα συνέχιζες να την βλέπεις για την εκπληκτική ερμηνεία της Bjork. Και φτάνει το τέλος… ω ρε μάνα μου! Δεν μπορείς να πάρεις ανάσα από το κλάμα στην σκηνή που την εκτελούν. Aλήθεια δεν θέλω καν να σου βάλω το βίντεο.

5. Boy A (2007)

Nαι, στην σκηνή της αυτοκτονίας του πρωταγωνιστή αναφέρομαι… Δεν υπάρχει βίντεο γιατί δεν είναι πολύ γνωστή ταινία, έχει σίγουρα ενδιαφέρον όμως.

6. Donnie Darko(2001)

Πώς να το κάνουμε; Και μόνο το Mad World να ακούσεις… ε θα κλάψεις.

7. Bambi

H σκηνή όπου οι κυνηγοί σκοτώνουν την μαμά του είναι το τραύμα της παιδικής μας ηλικίας.

8. Οι αισθηματίες(2014)

Ας μην σας κάνω καλύτερα spoiler γιατί αξίζει να την δείτε… αλλά μιλάμε για πολύ κλάμα! Σας βάζω μόνο ένα δείγμα από το υποδειγματικό soundtrack το The Boy για την ταινία που αρκεί για να σας συγκινήσει έστω και λίγο.

9. Mary and Max(2009)

Ένα animation για μια ιδιαίτερη φιλία, για την κατάθλιψη,για το περιθώριο με μία ιδιαίτερα συγκινητική στο τέλος σκηνή.

10. To Τελευταίο Σημείωμα(2017)

Άκουγες ξεκάθαρα του λυγμούς από την πίσω σειρά. Το τέλος ήταν συγκλονιστικό. Και για άλλη μια φορά που η μουσική του The Boy κάνει το θαύμα της, οπότε καλύτερα να ακούσετε αυτήν.

Σχόλια