Διεθνής Έκθεση Πανεπιστημίων 2018 @ Μακεδονίας Παλλάς (Θεσ/νίκη) & Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (Αθήνα) Παρασκευή 02 & Σάββατο 03 Φεβρουαρίου αντίστοιχα.

Γιατί αξίζει να έρθεις στη Διεθνή Έκθεση Πανεπιστημίων IUF;

Η δεύτερη Διεθνής Έκθεση Πανεπιστημίων-IUF στην Ελλάδα είναι γεγονός. Σε μόλις 3 ημέρες θα μπορέσουν φοιτητές και μαθητές να αλληλεπιδράσουν με Πανεπιστήμια και Κολλέγια από όλη την Ευρώπη αλλά και την Ελλάδα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Γιατί όμως να επισκεφτεί την IUF;

30 Πανεπιστήμια από 10 χώρες της Ευρώπης

Έλα σε επαφή με 30 Πανεπιστήμια από τουλάχιστον 10 χώρες της Ευρώπης και μάθε για πάνω από 3.000 εκπαιδευτικά προγράμματα (Bachelor, Masters, MBA και PhDs).

Εδώ είναι η Λίστα εκθετών.

Θα μπορέσεις να ρωτήσεις πως μπορείς να γίνεις φοιτητής του αγαπημένου σου Πανεπιστημίου ή να απλά να καταγράψεις τις επιλογές που έχεις.

Διεθνής Έκθεση Πανεπιστημίων 2018 σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Μαθητής ή Φοιτητής

Θέλουμε να προσφέρουμε ίσες ευκαιρίες και στους δύο. Στόχος μας είναι η παρουσίαση των επιλογών που έχει ένας μαθητής ή φοιτητής στην μετέπειτα ακαδημαϊκή του πορεία του και η επιλογή του καλύτερου για αυτόν εκπαιδευτικού προγράμματος/σχολή φοίτησης.

Είτε είσαι μαθητής Λυκείου είτε φοιτητής ή απόφοιτος που ψάχνεις το επόμενο σου βήμα η IUF έχει να σου προσφέρει πολλά.

Workshops για όλους

Παρακολούθησε χρήσιμες ομιλίες από εκπροσώπους πανεπιστημίων και την Orientum. Μπορείς να βρεις ομιλίες εκπαιδευτικού ή ενημερωτικού περιεχομένου. Το πρόγραμμα μπορείς να το βρεις εδώ.

Ψυχομετρικά τεστ και συμβουλευτική

Πραγματοποίησε ψυχομετρικά τεστ με την ευγενική χορηγία της Orientum που μπορούν να σε βοηθήσουν να επιλέξεις το κατάλληλο για εσένα επάγγελμα και σπουδές.

Επίσης δοκίμασε την δωρεάν συμβουλευτική για τη συγγραφή αιτήσεων για μεταπτυχιακά από την Edmundo.

Χρειάζεσαι υποτροφία;

Ο καθένας θα ήθελε να συμμετάσχει στο πανεπιστημιακό πρόγραμμα των ονείρων του. Μέσα από την IUF μπορείς να μάθεις περισσότερα για τις διαθέσιμες υποτροφίες και οικονομικές διευκολύνσεις.

Θέλεις να γνωρίσεις καλύτερα τα Ελληνικά Πανεπιστήμια;

Σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα τα μεγαλύτερα Ελληνικά Πανεπιστήμια, και φοιτητές των πανεπιστημίων αυτών θα μπορέσουν να εξυπηρετήσουν μαθητές και φοιτητές για τα προπτυχιακά αλλά και μεταπτυχιακά προγράμματα που παρέχουν και τη συνολική εμπειρία!

Διάδρασε μέσω VR

Ταξίδεψε μέσω Εικονικής Πραγματικότητας (VR) σε Πανεπιστημιουπόλεις του εξωτερικού.

Μάθε από αυτούς που το έχουν ζήσει

Γνώρισε Έλληνες φοιτητές που σπουδάζουν σε εξωτερικό και Ελλάδα και μάθε από την εμπειρία τους. Μετά ρώτα στοχευμένες ερωτήσεις στα πανεπιστήμια που σε ενδιαφέρουν και πάρε μόνο την ουσία.

Τις καλύτερες επιλογές

Μαζί μας θα είναι τρία από τα top πανεπιστήμια στην Ευρώπη και στον κόσμο. Το University College of London (UCL) –νούμερο 7 παγκοσμίως-, το Aarhus University – νούμερο 3 στη Δανία- και το University of Groningen – νούμερο 5 στην Ολλανδία. Μήπως θα ήθελες να ήσουν σε κάποιο από αυτά;

Πληροφορίες

Πού; Μακεδονίας Παλλάς (Θεσ/νίκη) & Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (Αθήνα)
Πότε; Παρασκευή 02 & Σάββατο 03 Φεβρουαρίου (αντίστοιχα)

Το μέλλον σου σε περιμένει!

Είσαι από Θεσσαλονίκη;
Τότε πήγαινε στις 2 Φεβρουαρίου στο Μακεδονίας Παλλάς από τις 14.00-18.00. 

Αν βρίσκεσαι στην Αθήνα μπορεί να πας στις 3 Φεβρουαρίου στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος από τις 14.00 μέχρι τις 19.00.

Κάνε την αίτηση σου και ανακάλυψε τις επιλογές σου- δωρεάν.

Σχόλια