5 ελληνικά vlog που αξίζει να παρακολουθήσεις

Καινούρια ελληνικά vlog ξεπετάγονται από παντού! Εσύ ποια παρακολουθείς;

Δεν είναι άγνωστο ότι τα vlog αποτελούν τάση και μόδα της εποχής μας. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι, κυρίως νέοι, αρέσκονται να τα παρακολουθούν μανιωδώς, ρίχνοντας με αυτό τον τρόπο ματιές στη ζωή των vloggers και θέλοντας να συμβαδίσουν με τις τεχνολογικές εξελίξεις.

Ας δώσουμε όμως έναν ορισμό για τους αμύητους στον δαιδαλώδη κόσμο του vlog φίλους μας: vlog ( ή αλλιώς video blog) είναι ένα blog που όμως οι δημοσιεύσεις γίνονται υπό τη μορφή video και όχι υπό τη μορφή άρθρων. Εφόσον, λοιπόν, το vlogging διαδίδεται με ραγδαίους ρυθμούς αξίζει παρακάτω να παρουσιαστούν 5 ελληνικά vlogs που αξίζει να ρίξετε μια ματιά.

1.Η Μικρή Ολλανδέζα

Προσιτή, γλυκιά και ζεστή, το κορίτσι της διπλανής πόρτας θα λέγαμε. Το όνομα της είναι Δανάη Γεωργαντά και πολλοί από εμάς τη γνωρίσαμε μέσω της τηλεοπτικής εκπομπής Next top model. Δεν φοβάται να τσαλακωθεί, να δείξει την «πραγματική» Δανάη και να αυτοσαρκαστεί.

Από τα vlog της συχνά δεν λείπει η αγαπημένη της σκυλίτσα Τσίλι και το αγόρι της, Δημήτρης Σαραντόπουλος, με τη βοήθεια του οποίου διαχειρίζεται το κανάλι της και κυρίως το κομμάτι του μοντάζ.

Ασχολείται με μακιγιάζ, lifestyle, μόδα και τα βίντεο της είναι ένα αντιπροσωπευτικότατο δείγμα για το πώς περνάει την καθημερινή της ζωή. Ακόμα απαντά σε ερωτήσεις του κοινού και πραγματοποιεί αστεία challenges. Το κανάλι της μετρά περισσότερους από 210.000 συνδρομητές. Eίναι ουσιαστικά από τους top στο ελληνικό Youtube!

2.2J

Ονομάζεται Γιώργος Ιωάννου και είναι Κύπριος. Έχει δύο κανάλια, τα οποία μπορεί κανείς να βρει στο youtube. Στο πρώτο ασχολείται με το gaming, αφού είναι και ο ίδιος λάτρης των παιχνιδιών κι έτσι τα δοκιμάζει, μας τα παρουσιάζει και τα αναλύει διεξοδικά. Το δεύτερο κανάλι του περιέχει διάφορα βίντεο κωμικού περιεχομένου δοσμένα πάντα με το ιδιαίτερο χιούμορ και τον εκρηκτικό χαρακτήρα του.

Χαρακτηριστικά που τον κάνουν να ξεχωρίζει είναι η κυπριακή προφορά του και οι βωμολοχίες που δεν λείπουν από το λεξιλόγιό του. Ασχολείται με τη μουσική και είναι σινεφίλ. Ο ίδιος απαντά σε ερωτήσεις από τους θεατές, έχει παρωδίες και πραγματεύεται ποικίλα θέματα. Σε πολλά από τα βίντεό του βλέπουμε και την κοπέλα του Κάτια Κυριακούδη (γνωστή ως Cat Von K, επίσης Κύπρια και youtuber). Το κανάλι του έχει μεγάλη εξελιξιμότητα, αφού παρακολουθείται από περισσότερους από 902.000 συνδρομητές.

3. Mikeius

Το όνομά του είναι Μιχάλης Βιολέτης και έχει σπουδάσει μηχανολόγος στο Πολυτεχνείο της Αθήνας. Γνωστός για το καυστικό και ιδιαίτερο χιούμορ του, την σαρκαστική του διάθεση και την πηγαία ειλικρίνεια του χαρακτήρα του. Κάφρος και με αμφιλεγόμενες και εναλλακτικές απόψεις μας μιλά χύμα και θίγει θέματα που πολύς κόσμος θεωρεί απαγορευμένα.

Τα κοινωνικά θέματα που πραγματεύεται στα βίντεό του δίνουν συνεχώς στους συνδρομητές του τροφή για σκέψη. Τα λέει έξω από τα δόντια για διάφορες ομάδες ανθρώπων, έχει ορθολογιστικό τρόπο σκέψης και χρησιμοποιεί έξυπνες ατάκες. Ακόμα κάνει unboxing σε διάφορα gadgets και ανεβάζει βίντεο με τον youtuber Κώστα Μαλιάτση, όπου ασκούν κριτική σε γνωστές ταινίες. Το κανάλι του παρακολουθούν πάνω από 209.000 άτομα.

4. Mary Sinatsaki

Πολυάσχολη, πολυτάλαντη και πάντα με το χαμόγελο στο στόμα, πηγή θετικής ενέργειας  και αισιοδοξίας. Είναι παρουσιάστρια εκπομπών και ασχολείται με την υποκριτική και τον χορό. Της αρέσουν τα ταξίδια, το φαγητό και οι βόλτες. Στα βίντεό της βλέπουμε τις απόψεις της πάνω σε διάφορα θέματα, απαντήσεις σε ερωτήσεις και θέματα που απασχολούν τον κόσμο, συμβουλές για μακιγιάζ και styling καθώς και την αφήγηση στιγμιότυπων από την καθημερινότητά της. Μια παρουσία που θα λατρέψετε από την πρώτη στιγμή και θα σας κρατήσει ευχάριστη συντροφιά. Το κανάλι της έχει πάνω από 185.000.

5. Ευτύχης Μπλέτσας

Δραστήριος, ευδιάθετος και ικανός. Έγινε γνωστός στο κοινό από την τηλεοπτική εκπομπή Happy Traveler. Είναι συγγραφέας βιβλίου μαγειρικής, παρουσιαστής, ιδρυτής της «Ακαδημίας Θετικής Ενέργειας» και δημιουργός της παράστασης «Μουσικομαγειρέματα». Ταξίδεψε σε ολόκληρη την Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό προκειμένου να διευρύνει τους γαστρονομικούς του ορίζοντες και να λάβει γνώσεις για τις διάφορες εκφάνσεις του φαγητού. Έχει ένα ιδιαίτερα εκλεπτυσμένο βιογραφικό.

Στα vlog του ανεβάζει στιγμιότυπα από τις ταξιδιωτικές του περιπέτειες, συνταγές μαγειρικής, συμβουλές και απόψεις του, τραγούδια και άλλα πολλά. Το κανάλι του παρακολουθούν πάνω από 101.000 συνδρομητές και έχει ανοδική πορεία.

Σχόλια