Τα “Φιλαράκια” είναι η πιο διαχρονική σειρά. Ξαναβλέποντάς την όμως είδαμε πώς ξέφυγαν κάποιες λεπτομέρειες!

Τόσα επεισόδια είχαν κι αυτοί, λογικό να τους ξέφυγαν κάποια πράγματα και να υπάρχουν αντιφάσεις στην πλοκή. Μερικές από αυτές θα δούμε παρακάτω.

1. Ο Τσάντλερ και η Ρέιτσελ έχουν ξεχάσει ο ένας τον άλλον! 

Στο πρώτο επεισόδιο, πιλότο η Ρέιτσελ μπαίνει μέσα στο Central Perk, έχοντας μόλις ακυρώσει τον γάμο της. Καθώς η Μόνικα και ο Ρος την αναγνωρίζουν, δεν συμβαίνει το ίδιο με τον Τσάντλερ. Ωστόσο, σε επόμενα επεισόδια βλέπουμε τον Τσάντλερ με την Ρέιτσελ να είναι μαζί σε πολλά γεύματα ευχαριστιών και πάρτι στο σπίτι των Γκέλερ. Σε ένα μάλιστα από αυτά φιλιούνται κιόλας. 

2. Η ηλικία του Ρος

Στο 2ο επεισόδιο της ένατης σεζόν, ο Ρος είναι στο νοσοκομείο ύστερα από τον τραυματισμό του χεριού του στην προσπάθειά του να δώσει μπουνιά στον Τζόι. Σε συνομιλία τους στο δωμάτιο του λέει ότι τα γενέθλιά του είναι στις 18 Οκτωβρίου. Στην 7η σεζόν όμως, λέει στον Γκάνθερ ότι έχει γενέθλια τον Δεκέμβριο.

Όπως έχουν παρατηρήσει επίσης κάποιοι φαν της σειράς, στην 3η σεζόν ο Ρος λέει ότι είναι 29 χρονών, το ίδιο λέει όμως και στην 4η. Αυτό σημαίνει ότι κατά τη διάρκεια της σχέσης του και του χωρισμού του με την Ρέιτσελ, του γάμου του με την Έμιλυ και για τρεις Ημέρες Ευχαριστιών ήταν 29. Η ιστορία του Μπέντζαμιν Μπάτον επαναλαμβάνεται.

3. Τα γενέθλια της Ρέιτσελ

Στην 7η σεζόν της σειράς, η Ρέιτσελ λέει στον Γκάνθερ ότι τα γενέθλιά της είναι Μάιο. Πράγμα που αντιφάσκει όμως με τις δηλώσεις της Ρέιτσελ σε όλη την σειρά ότι είναι Υδροχόος, δηλαδή τα γενέθλιά της είναι Ιανουάριο ή Φεβρουάριο.

4. Ο αριθμός των γυναικών που έχει κοιμηθεί ο Ρος

Στην πρώτη σεζόν, ο Ρος λέει στον Τζόι και τον Τσάντλερ ότι η πρώην γυναίκα του, Κάρολ, είναι η μονή γυναίκα με την οποία έχει κοιμηθεί. Αυτό κάνει την Ρέιτσελ την δεύτερη. Ωστόσο, στην 7η σεζόν, αφού ο Ρος κατηγορεί τον Τσάντλερ ότι είχε κοιμηθεί με καθαρίστρια του πανεπιστημίου, ο Τσάντλερ αποκαλύπτει ότι ήταν τελικά ο Ρος που το είχε κάνει. Ντάξει, με 3 σεξουαλικές επαφές δεν το λες και εύκολο να ξεχάσεις εντελώς την μία. Μάλλον τους ξέφυγε.

 

Πηγή: vt.com

Σχόλια