Τα διαβάζεις και προσπαθείς να καταλάβεις αν είναι ψεύτικες φωτογραφίες ή αν όντως ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής έχει σκεφτεί και έχει ποστάρει τέτοια tweets…

Με 47 εκατομμύρια ακολούθους στο Twitter, o Ντόναλντ Τραμπ σίγουρα έχει επηρεάσει την αντίληψη μας σχετικά με το πώς πρέπει να συμπεριφέρεται ένας Πρόεδρος μιας τόσο ισχυρής χώρας. Όχι μόνο τα tweets του έχουν τεράστια απήχηση αλλά έχουν καταστεί και εναύσματα για κριτική προς το πρόσωπο του Τραμπ.

Η μεγάλη απορία όλων, και δική μου, έχει να κάνει με το κατά πόσο αυτά τα λέει επίτηδες ή τα πιστεύει πραγματικά. Το ενδιαφέρον σε αυτήν την κατάσταση έγκειται στο γεγονός ότι έχει καταφέρει να κάνει τους πάντες να μιλάνε για αυτόν και για τα tweets του. Αν αυτό δεν είναι επιτυχία, τότε τι είναι;

Και εδώ ταιριάζει απόλυτα το ρητό: “All publicity is good publicity”. Δηλαδή, ακόμα και αν εμείς αναρωτιόμαστε τι σκέφτεται και τα γράφει αυτά που γράφει, αυτός έχει κερδίσει απίστευτη δημοσιότητα και έχει δημιουργήσει μια στέρεη εικόνα γύρω από τον ίδιο και την προσωπικότητα του. Μιλάμε για τρελές επικοινωνιακές δεξιότητες για τις οποίες μάλλον πληρώνει του κόσμου το χρυσάφι.

Ιδού τα “καλύτερα” tweets του Ντόναλντ Τραμπ που θα σε κάνουν να σκεφτείς: “Μα όντως τώρα;”.

1. Η επιτομή του body shaming.

Ντόναλντ Τραμπ

2. Όταν έχεις υψηλότερο IQ και από τον Stephen Hawking και το ξέρεις.

Ντόναλντ Τραμπ3. Πώς αντιμετωπίζεις τον ανταγωνισμό σου. Ντόναλντ Τραμπ

4. To γεγονός ότι αφιέρωσε τουλάχιστον 5 tweets στον χωρισμό του Robert Pattinson με την Kristen Stewart είτε δείχνει πόσο συμπαθεί τον Pattinson, είτε πόσο ελεύθερο χρόνο είχε το 2012. Ντόναλντ Τραμπ5. Τον ίδιο περίπου χρόνο αφιέρωσε και στην πολυγαπημένη του Katy Perry με της οποίας τις σχέσεις δεν συμφώνησε ποτέ.

Ντόναλντ Τραμπ6. Και το Nobel ευγένειας πάει στον…

Ντόναλντ Τραμπ7. Δεν σχολιάζω καν.

Ντόναλντ Τραμπ8. Έχει και συνέχεια

Ντόναλντ Τραμπ9. Μα πάνω από όλα, νοιάζεται για τον γυναικείο πληθυσμό.

Ντόναλντ Τραμπ10. Ένα κόλλημα με τους “haters & losers” πάντως το έχει.

Ντόναλντ Τραμπ

Τουλάχιστον μας κάνει να γελάμε. Ή να κλαίμε που αντί να διαβάζουμε για την εξεταστική καθόμαστε και ψάχνουμε τα καλύτερα tweets του.

Σχόλια