Το Handmaid’s Tale ξεκάθαρα έκλεψε τις εντυπώσεις για φέτος –αυτό το άρθρο θα σε πείσει– και επιστρέφει δυναμικά!

Στις 25 Απριλίου συνεχίζουμε το ταξίδι μας στην δυστοπία, αφού ξεκινά η 2η σεζόν του Handmaid’s Tale. Πάρε, λοιπόν, μια πρώτη γεύση από το trailer που μόλις κυκλοφόρησε!

Υπόθεση 2ης σεζόν

Τα 13 επεισόδια της 2ης σεζόν, όπως αποκαλύφθηκε, θα κινούνται γύρω από το θέμα της εγκυμοσύνης της Offred (Elisabeth Moss) και στον αγώνα της να βρει την κόρη της μέσα στον εφιάλτη του Γιλεάδ. Η λίστα με τα ονόματα συμπρωταγωνιστών περιλαμβάνει τους Joseph Fiennes, Yvonne Strahovski, Samira Wiley και Alexis Bledel.

Δηλώσεις συντελεστών για την 2η σεζόν του Handmaid’s Tale

Φήμες λένε ότι η Marisa Tomei θα εμφανιστεί ως guest star στον ρόλο της συζύγου ενός διοικητή στο δεύτερο επεισόδιο, που θα λάβει χώρα στις Aποικίες, μαρτυρώντας μια τηλεοπτική επέκταση σε σχέση με τον κόσμο του πρωτότυπου μυθιστορήματος. “Σίγουρα δεν πιστεύω ότι ξεφεύγουμε από την ιστορία της Μargaret Atwood”, δήλωσε ο παραγωγός της σειράς Bruce Miller. ” Εκείνη είναι σίγουρα η μητέρα της σειράς”.

Η πρωταγωνίστρια και παραγωγός της σειράς Elisabeth Moss ανέφερε ότι βασικό θέμα γύρω από το οποίο κινείται η σεζόν είναι η μητρότητα. “Είναι όμορφο πράγμα να κάνεις ένα παιδί, αλλά η Offred το κάνει σε συνθήκες και σε έναν κόσμο που δεν θα ήθελε…”, “Μεγαλώνω κι εγώ όσο προχωράει η σειρά”

Όταν ρωτήθηκε αν γεγονότα της επικαιρότητας τους οδηγήσουν στο να θέλουν να κάνουν αλλαγές στην σειρά ο Miller είπε: ” Έχουμε μερικούς μήνες μπροστά μας πριν την πρεμιέρα και σίγουρα μερικά γεγονότα θα μας προλάβουν. Είχαμε ήδη σκεφτεί μερικά πράγματα, τα γυρίσαμε, μπήκαν κανονικά στα επεισόδια και σχεδόν οι ίδιες εικόνες προβάλλονται τώρα στην τηλεόραση. Αλλά δεν νομίζω ότι είναι λόγος αυτός για να αρχίσουμε να κάνουμε αλλαγές.”

“Υπάρχει πολύς τρόμος, σκληρότητα και φόβος σε αυτή τη σεζόν, αλλά υπάρχει και πολύς παραλογισμός.

Η 2η σεζόν του Handmaid’s Tale, λοιπόν, ξεκινά δυναμικά με 2 καινούρια επεισόδια την 25η Απριλίου και μετά ακολουθούν καινούρια κάθε Τετάρτη στο Hulu. H Moss δήλωσε πως η 2η σεζόν θα είναι πιο σκοτεινή από την πρώτη, ενώ ο Miller όταν του ζητήθηκε να προτείνει πώς να προετοιμαστούμε για προβολή απάντησε:

” Πάρτε ένα μπουκάλι ουίσκι”…

Το Handmaid’s Tale είναι η ξένη σειρά που σίγουρα θα σε καθηλώσει

Πηγή: Time

Σχόλια