Ιδού μερικές εξαιρετικές ταινίες που πρόκειται να κυκλοφορήσουν προσεχώς στις κινηματογραφικές αίθουσες!

Η απόδειξη ότι η δημιουργικότητα δεν έχει πάψει να υφίσταται γενικότερα είναι ο τομέας των τεχνών και πόσο μάλλον ο κινηματογράφος. Εντός ολίγων ημερών, αλλάζουμε έτος, αποχαιρετώντας το 2017 και εισερχόμενοι πανηγυρικά στο 2018. Ασφαλώς, όλοι λίγο πολύ έχουμε την περιέργεια να ενημερωθούμε για τις νέες ταινίες που πρόκειται να κυκλοφορήσουν προσεχώς και για το πόσο ενδιαφέρουσες ή όχι ενδέχεται να είναι.

Παρακάτω, μπορείς να δεις μερικές από αυτές, για να λάβεις μια ιδέα σχετικά με το τι σε περιμένει τη νέα σεζόν!

Για πάμε, λοιπόν…

1. A Quite Place

Μια supernatural ταινία τρόμου με την Emily Blunt, πρωτότυπη σκηνοθεσία του John Krasinski, που αναμένεται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 24 Μαΐου του 2018 από την Paramount Pictures.

Κάποια υπερφυσική δύναμη έχει κατακλύσει τον κόσμο και σπείρει τον πανικό. Όμως ξυπνά και επιτίθεται παρά μόνο στο άκουσμα οποιουδήποτε θορύβου. Τότε, η απόλυτη σιωπή εξισώνεται με την επιβίωση. Πόσο μεγάλη είναι η απειλή; Υπάρχει τρόπος διαφυγής;

2. Insidious: The Last Key

Καταφθάνει εναγωνίως η στη σειρά ταινία Insidious με τίτλο “Το τελευταίο κλειδί” και κάνει πρεμιέρα τον Ιανουάριο του νέου έτους στους ελληνικούς κινηματογράφους. Το trailer, όπως φαίνεται, είναι μεστό από καθηλωτικές λεπτομέρειες, που θα σου κόψουν την ανάσα. Μα δύσκολα θα φτάσει τις δύο πρώτες ταινίες, που σκηνοθέτησε τόσο επιτυχημένα ο James Wan.

3. Game Night

Μία ήρεμη βράδια με φίλους, πρόκειται εντός ολίγου να καταλήξει σε κάτι εντελώς απρόσμενο. Ένα παιχνίδι μυστηρίου ανάμεσα στην παρέα θα αρχίσει να αμφιταλαντεύεται μεταξύ σοβαρού και αστείου, αφού τα στοιχεία της αναζήτησης που θα ξεκινήσουν οι παρόντες θα τους οδηγήσουν τελικά σε ένα αληθινό έγκλημα.

Η ταινία αναμένεται να προβληθεί για πρώτη φορά στις 4 Μαΐου του 2018.

4. Fifty Shades of Freed

Το τρίτο μέρος της τριλογίας της ερωτικο-δραματικης ταινίας ”Πενήντα αποχρώσεις του γκρι”, που είχε σαρώσει παγκοσμίως, κάνει αισθητή την παρουσία του τον χρόνο που ακολουθεί με πρωταγωνιστές τους Dakota Johnson και Jamie Dornan. Εννοείται πως αν έχεις δει και τις προηγούμενες ταινίες, επιβάλλεται να μην το χάσεις σε καμία περίπτωση!

5. Ready Player One

Η ταινία διαδραματίζεται το 2045, με τον κόσμο να βρίσκεται σε χαοτική κατάσταση. Η ανθρωπότητα έχει βρει σωτηρία στο OASIS, ένα επεκτατικό σύμπαν εικονικής πραγματικότητας που δημιουργήθηκε από τον ευφυή James Halliday.

Όταν ο James πεθαίνει, αφήνει την περιουσία του στο πρώτο άτομο που θα βρει ένα ψηφιακό πασχαλινό αυγό, το οποίο έχει κρύψει κάπου στο OASIS, πυροδοτώντας έναν διαγωνισμό που καθηλώνει όλο τον κόσμο.

Ένας απίθανος νεαρός ήρωας αποφασίζει να πάρει μέρος στο διαγωνισμό, παρασύρεται σε ένα κυνήγι θησαυρού, που αψηφά τους κανόνες της πραγματικότητας μέσα σε ένα φανταστικό σύμπαν μυστηρίου, ανακαλύψεων και κινδύνων.

Σύντομα στους κινηματογράφους, αποκλειστικά για τους λάτρεις της επιστημονικής φαντασίας και της δράσης.

Σχόλια