Πώς να έρθεις στην παρτάρα μας με τα ΜΜΜ!

Κόντρα στις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω Ερντογάν, όλοι οι τρόποι για να έρθεις στο απόλυτο πάρτι του Σαββατοκύριακου!

Δεν υπάρχει περίπτωση να χάσεις το συγκεκριμένο event, γι’ αυτό ενημερώσου από τώρα για τις επιλογές που έχεις και κανόνισε ομαδικά με την παρέα σου πως θα έρθετε. To Decadence βρίσκεται πίσω από τον λόφο του Στρέφη, έχεις λοιπόν τις εξής επιλογές για να έρθεις:

1. Με ηλεκτρικό από Βικτώρια!

Αν σε βολεύει ο ηλεκτρικός, αυτή είναι η καλύτερη λύση! Κανόνισε με παρέα να κατεβείτε εκεί, πιάνετε με τα πόδια την Αλεξάνδρας και σε 15 λεπτά είστε στο Decadence!

Αν τώρα βαριέστε να περπατήσετε ή δεν σας αρέσει η περιοχή μπορείτε από Βικτώρια να πάρετε το τρόλει. Συγκεκριμένα παίρνετε το 14 (από την στάση ΟΤΕ και κατεβαίνετε σε 3 στάσεις στην ΒΡΑΙΛΑ. Από εκεί το Decadence είναι 3 λεπτά με τα πόδια).

2. Με ηλεκτρικό ή μετρό από Ομόνοια!

Αν προτιμάτε να κατεβείτε Ομόνοια, μπορείτε επίσης να ανεβείτε μέσω Εξαρχείων με τα πόδια και να πάτε από την πίσω πλευρά του λόφου του Στρέφη, διαδρομή που είναι γύρω στα 20 λεπτά (κάνετε προθέρμανση για τον χορό βρε).

Ωστόσο, από την πλατεία Ομονοίας μπορείτε να πάρετε και το λεωφορείο 035. (Από την στάση ΠΛΑΤΕΙΑ ΟΜΟΝΟΙΑΣ και κατεβαίνετε σε 5 στάσεις στην ΜΟΥΣΤΟΞΥΔΗ. Από εκεί περνάτε απέναντι την Αλεξάνδρας και σε 3 λεπτά φτάσατε στο Decadence)

2η επιλογή για λεωφορείο, το 813 που περνάει μέσα από τα Εξάρχεια. (Από την στάση ΟΜΟΝΟΙΑ και κατεβαίνετε σε 5 στάσεις στην Τσιμισκή, απ’ όπου και περπατάτε 5 λεπτά για το Decadence)

3. Με μετρό από Αμπελόκηπους

Αυτή η επιλογή είναι ακραία βολική, ειδικά αν σε εξυπηρετεί η μπλε γραμμή, γιατί από την στάση έξω από το μετρό ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ μπορείς να πάρεις όλα αυτά τα λεωφορεία (14,18,19 Α7, Β5) και να κατέβεις στην στάση ΣΟΝΙΑ, απ’όπου το Decadence είναι 3 λεπτά με τα πόδια.

Άρα ούτε μπλέκεις σε περιοχές που μπορεί να μην θες το βράδυ, ούτε η Αλεξάνδρας φαίνεται να αποτελεί μέρος των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων και έχεις και 5 επιλογές οπότε κατά πάσα πιθανότητα δεν θα περιμένεις πάνω από 5 λεπτά στην στάση.


Προφανώς και το ιδανικότερο όλων είναι το αυτοκίνητο, ώστε να μην εξαρτάσαι από τίποτα και κανέναν! Επειδή τα στενά στην συγκεκριμένη περιοχή είναι λίγο στενά και ανηφορικά, θα ήταν καλύτερο να το παρκάρεις από την άλλη πλευρά της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, προς Κυψέλη δηλαδή.

*** Είσοδος στο club από την οδό Xρυσολωρά! ***

5+1 λόγοι που δεν πρέπει να χάσεις την παρτάρα μας στο Decadence!

Σχόλια