Συγκεντρώσαμε μια μεγάλη ποικιλία από οικονομικές επιλογές με δώρα τεχνολογίας για τους φίλους και τα μέλη της οικογένειάς σας!

Το ξέρουμε ότι είναι δύσκολο να βρεις τι δώρα να πάρεις σε όλους αυτές τις γιορτές και να μείνεις και on budget. Ωστόσο, είναι αυτοί οι φίλοι που ξέρεις ότι είναι εθισμένοι με gadgets και ότι καινούριο κυκλοφορεί στον τομέα της τεχνολογίας που σε διευκολύνουν και δεν χρειάζεται να το ψάξεις πολύ, παρά μόνο για να βρεις την καλύτερη προσφορά. Είναι και οι γονείς σου, που ξέρεις ότι χρειάζονται συγκεκριμένα πράγματα για το σπίτι, ηλεκτρικές συσκευές που χάλασαν και χρειάζονται αντικατάσταση, οπότε γιατί να μην τους πάρεις κι εσύ μια φορά δώρο;

Εδώ, λοιπόν, οι προτάσεις μας για το πιο χρήσιμα τεχνολογικά δώρα ανά πρόσωπο!

Για τους φίλους σου…

1. Power Bank | Φορτιστής έκτακτης ανάγκης

Τι πιο χρήσιμο στην καθημερινότητά μας από έναν φορτιστή που δεν χρειάζεται πρίζα; Το έχεις παντού μαζί σου και σε βγάζει από κάθε δύσκολη περίπτωση συνέχεια. Το βρίσκεις σε μια τεράστια γκάμα τιμών και σίγουρα για κάποιον που δεν έχει είναι ένα δώρο που δεν θα πάει χαμένο.

Σου προτείνουμε, λοιπόν, να ρίξεις μια ματιά στις επιλογές που έχεις και να το αγοράσεις από εδώ.


Από τα καλύτερα της αγοράς με βάση τις κριτικές των χρηστών που μιλάνε για αντοχή μέχρι και 3 φορτίσεις, είναι το Powerbank USB TP-Link 6700 mAh 2.4A Μαύρο.

Αγόρασέ το άμεσα εδώ!


Αν ψήνεσαι να συνδυάσεις και ένα πιο πρωτότυπο design, αυτή είναι η ιδανική επιλογή!

Veho Pebble Smartstick – φορτιστής έκτακτης ανάγκης.

Αγόρασέ τον τώρα εδώ

 

2. Aκουστικά

Όλοι τα χρησιμοποιούμε, πολλοί τα κακομεταχειριζόμαστε στην καθημερινότητά μας, οπότε όσο πιο ανθεκτικά είναι, τόσο το καλύτερο. Συν τοις άλλοις, θα καταλάβεις τι έχανες τόσα χρόνια αν σου πάρουν δώρο καλά ακουστικά και θα αναθεωρήσεις για την σχέση σου με την μουσική.

Τι προτείνουμε, λοιπόν, καθώς δεν είναι τυχαία Best-sellers για την τιμή τους.

Sony MDRXD150W.AE – Ακουστικά Κεφαλής – Λευκό

 

Για την τιμή τους μια πάρα πολύ καλή επιλογή!

Aγόρασέ τα τώρα εδώ!

 

 

 

 

Wraps Wristband Headphones

To ΑΠΟΛΥΤΟ δώρο του είδους πάντως, είναι αυτό! Τα Wraps ακουστικά είναι το νέο σου αξεσουάρ, αφού γίνονται βραχιόλι και τα έχεις πάντα μαζί σου, χωρίς να τα ψάχνεις στην τσάντα και να τα χαλάς εύκολα πετώντας τα από δω κι από εκεί. Βγαίνουν σε τρομερά χρώματα, αν και το λευκό είναι το πιο ουδέτερο για να ταιριάζει με όλα και να αποφύγεις και το κλασσικό μαύρο για να φανεί το εξαιρετικό τους design. Σίγουρα θα εντυπωσιάσεις αυτόν που θα τα πάρει για δώρο φέτος τα Χριστούγεννα!

Αγόρασέ τα τώρα εδώ

Αν θες να τα δεις όλα μαζί τα ακουστικά με τις αξιολογήσεις τους για να έχεις καλύτερη άποψη και να αποφασίσεις έτσι ποιο να αγοράσεις δες εδώ

3. Time Lapse Gadget

Aν έχεις φίλο μανιακό με την φωτογραφία ή που θέλει να ξεκινήσει να ασχολείται και βγάζει συνέχεια τοπία και πανοράματα, ε αυτό είναι το ιδανικό δώρο. Το MUVI X-Lapse της εταιρείας Veho τους επιτρέπει να φωτογραφίσουν ή να καταγράψουν πανοραμικές time-lapse εικόνες που όταν επεξεργαστούν και ενωθούν δημιουργούν ένα εκπληκτικό βίντεο.

Αγόρασέ το άμεσα εδώ

 

 

Για τον μικρό σου αδερφό…

1. Γυαλιά virtual reality

Μην πας να του πάρεις τα πιο φθηνά που θα βρεις στα jumbo και χαλάσουν σε ένα μήνα. Σε μια πάρα πολύ νορμάλ τιμή η Rayline σχεδίασε αυτά τα γυαλιά εικονικής πραγματικότητας που είναι συμβατά με όλα τα κινητά Andoid και IOS, αρκεί το μέγεθος της οθόνης τους να είναι από 4 έως 6 ίντσες.

Δες τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά τους και αγόρασέ τα τώρα εδώ.

 

2. Εκπαιδευτικό Ρομπότ

Είναι σίγουρο πως με το συγκεκριμένο δώρο για παιδιά από 8 ετών και μόνο, θα ενθουσιαστεί όχι μόνο ο αδερφός σου αλλά και εσύ. Το συνδέεις με εφαρμογή στο κινητό σου και καθορίζεις εσύ τις εντολές και την αντίστοιχη αντίδρασή του. Πχ “Όταν” [χειροκρότημα] “Κάνε” [περιστροφή αριστερά]! Κάνε, λοιπόν, τον αδερφό σου έναν μικρό προγραμματιστή!

Αγοράσε το τώρα εδώ

Δες κι άλλα παρόμοια tech δώρα από 10 ευρώ εδώ

Για την μικρή σου αδερφή…

1.MP3 Player – Intenso 3614563 Music Mover 8GB – Ροζ

Από την Τετάρτη δημοτικού και μετά για τις εκδρομές με το σχολείο είναι το must αξεσουάρ. Σταμάτα, λοιπόν, να την κρίνεις αυστηρά για τη μουσική που ακούει και αγόρασέ της αυτό το εύχρηστο mp3 που ζυγίζει μόνο 19 γραμμάρια και έχει πρακτικό κλικ για να τοποθετείται σε ρούχα,τσάντες κλπ.

Αγόρασέ το εδώ τώρα

 

 

Για τoυς γονείς σου…

1. Lunchbag για την δουλειά τους

Μπορεί να μην είναι το απόλυτο tech δώρο, ωστόσο είναι από τα πιο βολικά, που δεν έχουν σκεφτεί να πάρουν στον εαυτό τους και σίγουρα θα το εκτιμήσουν. Κρατάει το φαγητό ζεστό και το προστατεύει από αλλοιώσεις, ενώ είναι και πολύ όμορφα σχεδιασμένες για να μην κουβαλάνε πια μια σακούλα του σούπερ μάρκετ με το μπολ τους.

Για τον μπαμπά σου ιδανικό είναι αυτό το σετ, που περιέχει και ειδικά φιαλίδια για σως, αλάτι, πιπέρι κλπ.

Αγόρασέ το εδώ

Ενώ για την μαμά σου κάτι πιο funky…

Αγόρασέ το εδώ

2.Φορητό ηχείο Fresh ‘n Rebel 1RB1000RU Rockbox Cube – Ruby

Και ναι αυτό είναι ένα ισχυρό ασύρματο ηχείο για τους λάτρεις του design όσο και για τους λάτρεις της μουσικής. Χρησιμοποιεί Bluetooth για να συνδεθεί ασύρματα με όλες σου τις συσκευές, όπως το τηλέφωνο, το tablet ή το φορητό σου υπολογιστή. Με μια μακράς διάρκειας μπαταρία που σου δίνει 8 ώρες μουσικής χωρίς διακοπή με μία μόνο φόρτιση, μπορεί να τοποθετηθεί οπουδήποτε στο σπίτι σου ή γιατί όχι αν το ράδιο στο αμάξι είναι χαλασμένο ή δεν έχει θύρα usb για να ακούτε αυτά που θέλετε να το παίρνετε μαζί σας.

Η μαμά σας θα νιώσει απόλυτα μέσα στην μόδα της τεχνολογίας με ένα τέτοιο gadget! Σίγουρα δεν θα έλεγαν όχι και οι φιλές ή οι αδερφές σας…

Αγοράστε τώρα σε εξαιρετική τιμή εδώ!

Σχόλια