Οι χριστουγεννιάτικες ιδέες και προσφορές για Body Shop δώρα είναι ό,τι καλύτερο! Δες τις όλες στο άρθρο!

Δεν ξέρω για σένα, αλλά εγώ πάντα έμπαινα μέσα στα Body Shop όταν έβγαινα στα μαγαζιά μόνο και μόνο για να μυρίσω όλες αυτές τις κρέμες και τις κολόνιες, να ανακαλύψω τις καινούριες τους αρωματικές σειρές και πάντα κατέληγα να πάρω έστω κάτι μικρό. Είναι ιδανικό ότι έχουν όλα τους τα προϊόντα σε πολλά μεγέθη, ώστε και πολλά λεφτά να μην έχεις μαζί σου, τι ψυχή έχει μια μικρή κρέμα σώματος ή μια κολόνια, για να σε ανανεώσει αυτές τις μέρες των γιορτών;

Είτε για σένα θες, λοιπόν, είτε για δώρα στις κολλητές σου, στην μαμά σου, στην μικρή σου αδερφή, τα Body Shop έχουν βγάλει εκπληκτικές χριστουγεννιάτικες προσφορές και συσκευασίες και εμείς διαλέξαμε τις καλύτερες και δοκιμασμένες για να σου δώσουμε ιδέες!

Frosted Plum Treat Box!

H special edition χριστουγεννιάτικη σειρά είναι ιδανική αν θες ένα αριστοκρατικό και ταυτόχρονα αισθησιακό, φρουτώδες άρωμα. Οι νότες από ώριμα, ζουμερά δαμάσκηνα συνδυάζονται αρμονικά με διακριτικές νότες από άνθη βερικοκιάς, παιώνια και μανόλια για να συνθέσουν την πιο ωραία χειμερινή σου επιλογή.

Το Treat Box περιέχει: 1 Frosted Plum αφρόλουτρο, την ασορτί κρέμα σώματος για βαθειά ενυδάτωση και ένα λευκό σφουγγάρι.

Αγόρασε εδώ την συσκευασία τώρα!

Κι αν τα θες ως μεμονωμένα ξεχωριστά δώρα βρες τα και παράγγειλε τα άμεσα εδώ!


Vanilla Chai Treat Box

Επίσης μία special edition χριστουγεννιάτικη σειρά, αυτή τη φορά όμως με ένα πιο γλυκό χειμωνιάτικο άρωμα, για εσάς που δεν προτιμάτε τα πιο φρουτώδη. Είναι ωστόσο άκρως εορταστικό και σίγουρα θα το λατρέψετε, καθώς συνδυάζει το βασικό άρωμα της αγαπημένης βανίλιας Μαδαγασκάρης με νότες από κάρδαμο, αστεροειδή γλυκάνισο και σαφράν και γίνεται πραγματικά εθιστικό. Θα σας θυμίζει ζεστή άσπρη σοκολάτα με άρωμα βανίλιας και φρεσκοτριμμένα μπαχαρικά.

Το Treat Box περιέχει: Αφρόλουτρο, την αντίστοιχη κρέμα σώματος και ένα σφουγγάρι μόνο με 12 ευρώ.

Αγόρασε εδώ την χριστουγεννιάτικη συσκευασία!

Κι αν τα θες ως μεμονωμένα τεμάχια για ακόμα πιο οικονομικά δώρα βρες τα εδώ!


Countdown to the new year Advent Calendar

Δεν ξέρω αν γνωρίζεις τι είναι το Advent Calendar; Στην Γερμανία είναι κλασσικό χριστουγεννιάτικο έθιμο και τα τελευταία χρόνια το συναντάμε όλο και συχνότερα και εδώ γιατί κακά τα ψέμματα είναι ο τέλειος τρόπος να ξεκινάς τη μέρα σου. Πώς δηλαδή; Παίρνοντας ένα δώρο έκπληξη! 

Ουσιαστικά είναι ένα ημερολόγιο με μυστικά κουτάκια που το ανοίγεις τις ημέρες των γιορτών κάθε πρωί και έχει κρυμμένα δώρα κάθε είδους. Στο συγκεκριμένο Advent Calendar της Body Shop θα βρεις από Body Butter και κρέμες χεριών μέχρι αφρόλουτρα και προιόντα μακιγιάζ. Δες αναλυτικά τι θα βρεις στο παρακάτω link.

Το αξίζεις, λοιπόν, αυτό το δώρο μετά από μία κουραστική χρονιά (και μάλιστα κερδίζεις και 21 ευρώ) και φρόντισε μην τα ανοίξεις όλα σε μια μέρα από την ανυπομονησία σου.

Αγόρασέ το τώρα εδώ!


House Of Holland| Limited edition White Musk| Gift Set

Ντάξει, η White Musk είναι η top of the top σειρά σε πωλήσεις των Body Shop. Η πιο διαχρονική τους. Σίγουρα την έχεις μυρίσει, ίσως την φορούσες για κάποιο διάστημα και είναι αδιαμφισβήτητα το πιο κλασσικό δώρο που θα εκτιμήσει η μαμά σου. Αξίζει να της πεις ευχαριστώ με αυτόν τον τρόπο φέτος και μάλιστα στην limited edition εκδοχή του, δημιουργία του αγαπημένου Βρετανικού fashion brand House of Holland.

Περιέχει το άρωμα, το αφρόλουτρο και το γαλάκτωμα της σειράς των 60ml και είναι σε πολύ συμφέρουσα τιμή και για τα 3, αφού γλιτώνεις 13 ευρώ, σε σχέση με το αν τα έπαιρνες χωριστά!

Αγόρασε την limited edition, extra funky συσκευασία της αγαπημένης σειράς εδώ!

Αγόρασε με 11 ευρώ την mini gift εκδοχή της σειράς εδώ!


Values Gift Robot Money Box

Ένα έξτρα funky, πολύ πρωτότυπο δώρο που σίγουρα κάποια μικρή έφηβη θα λατρέψει. Ιδανικό και για να το μοιράζονται αδερφές, αφού περιέχει 3 διαφορετικά lip butters και 3 αφρόλουτρα των 60 ml. To ακόμη καλύτερο είναι πως αγοράζοντας αυτό το δώρο, που αποτελεί μέρος της εποχικής σειράς δώρων, σημαίνει ότι βοηθάτε τα παιδιά που έχουν πληγεί από τον πόλεμο, παρέχοντάς τους τη δυνατότητα να παίξουν σε έναν ασφαλή χώρο για έναν ολόκληρο χρόνο.

Έχε το σίγουρα στα υπόψιν για τα φετινά σου δώρα!

Aγόρασε το funky ρομπότ-κουμπαρά εδώ!


Αυτές ήταν οι προτάσεις μας, είτε για σένα, είτε για τους αγαπημένους σου. Πάντα τα προϊόντα ομορφιάς ήταν ένα από τα πιο ωραία δώρα που λαμβάνουμε οι γυναίκες και δεν πάνε ποτέ χαμένα. Όταν μάλιστα είναι και σε τέτοιες εντυπωσιακές συσκευασίες σίγουρα θα ενθουσιάσουν.

Δείτε και εδώ όλα τα δώρα των Body Shop έως 10 ευρώ!

Σχόλια