Το CollegeLink μας προτείνει θέσεις εργασίας για όλους εσάς που θέλετε να βρείτε μια καλή δουλειά χωρίς να απαιτείται σημαντική εμπειρία!

Τώρα που πλησιάζουν οι γιορτές το μόνο πράγμα που δεν σκέφτεσαι είναι να βρεις δουλειά. Σε καταλαβαίνουμε! Είναι περίοδος χαλάρωσης και ξενοιασιάς. Είναι όμως και περίοδος όπου έχεις χρόνο να διελευκάνεις τα θέλω σου, να αναγνωρίσεις τις δυνατότητές σου και να οργανώσεις καλύτερα τους στόχους σου, ώστε όταν μπει ο νέος χρόνος εσύ να είσαι έτοιμος να ξεκινήσεις το ταξίδι της επιτυχίας.

Εμείς, λοιπόν, είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε σε αυτό το ταξίδι προσφέροντάς σου επιλογές ώστε να βρεις πιο εύκολα τον προορισμό σου.

 

Junior & Senior CRM Consultant @ COGNITY SA

Δύσκολα συναντάμε εταιρίες οι οποίες αναλαμβάνουν απαιτητικά τεχνολογικά projects να δίνουν σοβαρές ευκαιρίες σε νέους οι οποίοι δεν έχουν ιδιαίτερη εργασιακή εμπειρία. Το ακριβώς αντίθετο συμβαίνει στην εταιρία Cognity όπου έχεις την ευκαιρία να ξεκινήσεις σαν Junior CRM Consultant!

Cati Interviewers @ Ipsos-Opinion A.E.

Σε περίπτωση που σε ενδιαφέρει μία part-time δουλειά που δεν χρειάζεται να έχεις στην κατοχή σου κάποιο πτυχίο ή εξειδικευμένη γνώση, αυτή είναι η θέση που ψάχνεις. Η Ipsos-Opinion A.E. θα αναλάβει την εκπαίδευση σου και αυτό που θέλει από σένα είναι καλή διάθεση και να έχεις στόχο την επιτυχία!

Cabin Crew @ AIRLINE TRAINING CENTER

Τα πόδια σου πατάνε στο έδαφος αλλά οι σκέψεις σου πετούν στα σύννεφα;

Αν τα ταξίδια είναι το πάθος σου, ήρθε η ευκαιρία σου να τα πραγματοποιήσεις! Η ιρλανδική εταιρία Ryanair ζητά άτομα να εργαστούν ως προσωπικό καμπίνας και μόλις δεις τι προσφέρουν τίποτα δεν θα σε κρατά στη γη!

Customer Care Advisor @ Teleperformance

Μιλάς άριστα κάποια ξένη γλώσσα και λατρεύεις να εξυπηρετείς;

Τότε σε περιμένει μία θέση στην Teleperformance Greece, εταιρεία βραβευμένη ως Best Workplace για το 2017 στην Ελλάδα!

Web Developer @ InstaShop Ltd

Αν έχεις εμπειρία στο Web Development και μένεις ή θα ήθελες να μένεις στην όμορφη Θεσσαλονίκη τότε πρέπει να κάνεις αίτηση για την θέση! Τα πλεονεκτήματα που σου προσφέρει η InstaShop Ltd είναι άκρως δελεαστικά για να τα παραλείψεις! θα είναι κρίμα να χάσεις την ευκαιρία σου να γίνεις μέλος στην ευχάριστη ομάδα τους.

Εκπρόσωπος τηλεφωνικών πωλήσεων @ TelephoneNet

Αν σε ενδιαφέρει ο κλάδος των πωλήσεων η TelephoneNet μπορεί να αποτελέσει την καλύτερη αρχή για τη δική σου καριέρα. Μάθε δίπλα σε κορυφαίους πωλητές με περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρία στον κλάδο, σε ένα φιλικό περιβάλλον όπου θα εκτιμάται πραγματικά η δουλειά σου!

Web Developer – PHP @ Fashionphoria

 Ασχολείσαι με το Web Development και σε ελκύει ο χώρος της μόδας; Σε αυτή τη θέση μπορείς να τα συνδυάσεις! To Fashionphoria είναι ένα e-shop μόδας με στόχο την αγορά της Ελλάδας και της Ουγγαρίας και χρειάζεται προγραμματιστή για να εκτοξεύσει στα ύψη την απόδοσή της. Θα είσαι εσύ αυτός/ή που θα τα καταφέρει;

Υπεύθυνος/η Εξυπηρέτησης Πελατών @ NOVA REAL ESTATE

Η Nova Real Estate είναι μια κτηματομεσιτική εταιρία με επικράτεια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Το ενδιαφέρον για την αγορά ακινήτων και η επιθυμία σωστής εξυπηρέτησης πελατών είναι αυτό που μετράει για κείνη. Δεν χρειάζεται να έχεις κάποιες γνώσεις. Θα αναλάβει η ίδια την εκπαίδευσή σου. Μην το σκέφτεσαι, αυτή είναι η στιγμή σου!


Οι ευκαιρίες όμως δεν είναι μόνο αυτές, υπάρχουν περισσότερες από 290 εταιρίες που αναζητούν ανθρώπους για θέσεις οι οποίες δεν απαιτούν εργασιακή εμπειρία σε όλους τους τομείς και αντικείμενα σπουδών! Δες τις όλες εδώ!

Digital Marketing: Δες τι χρειάζεται να γνωρίζεις για ένα επιτυχημένο επαγγελματικό ξεκίνημα

 

Θέλεις να μαθαίνεις πρώτος για κάθε νέα θέση; Κάνε την εγγραφή σου στο CollegeLink

Σχόλια