7.  H τρέλα του Κατακουζηνού με τον Ρουβά, το Κωνσταντίνου και Ελένης, ο Ρουβάς γενικότερα.

Δεν παίζει να υπάρχει παιδί των 90’s που να μην έχει δει Κωνσταντίνου και Ελένης. Εάν υπάρχει σίγουρα ντρέπεται να αποκαλυφθεί ή έχει εξαιρετικά skills γιατί το να αποφύγεις δέκα χρόνια επαναλήψεων δεν είναι εύκολο.

Εκείνο το επεισόδιο που ο Κωνσταντίνος τρελαίνεται με τον Ρουβά, ακόμα στιγματίζει τον Ρουβά όπου εάν δεις τα σχόλια σε παλιά τραγούδια του στο Youtube όλοι γράφουν κάτι σχετικό.

8. Οι μεσημεριανές επαναλήψεις από το ρετιρέ που όλοι σιχαινόμασταν

Αυτό είναι μια τραυματική καλοκαιρινή εμπειρία που έχουμε οι περισσότεροι. Τι αμαρτίες πληρώναμε και βλέπαμε το Ρετιρέ σε μια ώρα που όλοι ήμασταν σπίτι δε ξέρω.

Φυσικά ήταν ένα σερί που βλέπαμε ατελείωτες ώρες τηλεόραση με “Μεν και Δε”, αυτό με τον Ρώμα που ήταν Βεζύρης, το Λίφτινγκ και τέτοια.

9. Το Dragonball και η Sailor Moon

Ας παραδεχτώ ότι ήμουν ερωτευμένη με τον Goku. Άβολο, το ξέρω.

Η Sailormoon ήταν επίσης κάτι που με είχε στοιχειώσει. Με θυμάμαι να βάζω ξυπνητήρι για να δω το Dragon Ball πρωί πρωί. Το είχαν αλλάξει ώρα γιατί προφανώς κατάλαβαν ότι δεν ήταν για πολύ μικρά παιδιά αλλά μας είχαν ψήσει ήδη να το βλέπουμε και πολύ είχα στεναχωρηθεί που το έχανα γιατί τελικά ποτέ δεν κατάφερνα να ξυπνήσω.

Επίσης το urban legend ότι ο Πανούσης τραγουδάει τους τίτλους αρχής του Dragon Ball, το καταρρίπτω για τους τελευταίους που το πιστεύουν ακόμα. Δεν ισχύει.

10. Το πόσο είχαμε τρομάξει όλοι με τον Ευλόγητο

Γενικά βλέπαμε και δε βλέπαμε Καλημέρα Ζωή, Λάμψη. Συνήθως ήμασταν θύματα της μητέρας ή της γιαγιάς μας που το παρακολουθούσαν και αναγκαστικά το βλέπαμε και εμείς.

Ο Ευλόγητος όμως για κάποιο λόγο έχει μείνει στη μνήμη όλων μας. Αρκετά creepy και σίγουρα ανεπανάληπτη στιγμή στην ελληνική τηλεόραση.

11. Το reality που βγήκαν οι Hi-5 και η διάλυση τους

Προσωπικά είχα πορωθεί με εκείνο το reality. Εννοείται ότι δεν έχανα επεισόδιο, ούτε τις καλοκαιρινές επαναλήψεις του. Οι hi-5 είχαν στοιχείωσει τα κορίτσια των 90’s και όλες “ήμασταν” κάποια από αυτές.

Εγώ πάντως ήμουν η Shaya κορίτσια.

12. Κεφάλαιο Survivor: Ευαγγελία – Ορθούλα, η λιποθυμία Σπύρου Σούλη και οι επαναλήψεις του αμερικάνικου το καλοκαίρι.

Αρχικά, το τότε Survivor με αδύνατο Αρναούτογλου για παρουσιαστή ήταν αρκετά σκληρό. Το τέλειο παιχνίδι που είχαν παίξει η Ευαγγελία με την Ορθούλα, ακόμα συζητιέται. Φυσικά η λιποθυμία του Σπύρου Σούλη είναι μια αξέχαστη, ανεπανάληπτη cult στιγμή.

Γράφοντας αυτό, θυμήθηκα ότι έπαιζε το καλοκαίρι σε επαναλήψεις το αμερικάνικο Survivor, το οποίο έβλεπα και φανατικά.

Aξιομνημόνευτα mentions:

Το δελτίο ειδήσεων του Star που είχε μόνο κουτσομπολιά και οπίσθια από τη Μύκονο χειμώνα – καλοκαίρι , η Ελεονώρα Μελέτη να προσπαθεί να γίνει Μενεγάκη, η χορογραφία από το SAGAPO του Ρακιντζή, η Πέγκυ Ζήνα να είναι καλά, η Πάμε – Έλα Πάμελα και οι One.

Θυμάσαι άλλες στιγμές που σε στοίχειωσαν ως παιδί των 90’s; Γράψε στα σχόλια! 

Σελίδες: 1 2

Σχόλια

1 2