Η ελληνική τηλεόραση για τα παιδιά των 90’s ήταν απλά ένας άλλος πλανήτης!

Αρχικά, ας ξεκαθαρίσουμε ότι πρόκειται για στιγμές που είναι έντονα χαραγμένες στη μνήμη των παιδιών που γεννήθηκαν στα 90’s, όπως εγώ και ήμασταν ακόμη μικρά όταν ζούσαμε την παράνοια της ελληνικής τηλεόρασης των 00’s.

Ένα άρθρο – φόρος τιμής στα ανυποψίαστα παιδικά χρόνια μας. Σας θέλω με ηχεία δυνατά για να απολαύσετε όλα τα videos της λίστας!

1. Ο Σάκης Ρουβάς η φούστα και τα φτερά.

Τι χαμούλης είχε γίνει τότε με τον Σάκη Ρουβά και τη φούστα που είχε φορέσει. Οριακά θα μπορούσε να είχε γίνει εξώφυλλο στην Καθημερινή.

Για του λόγου το αληθές, το σκηνικό είχε στηθεί διότι λίγες ημέρες πριν ο Σάκης Ρουβάς είχε παίξει στα Κατεχόμενα. Προκειμένου λοιπόν να μην τον κράζουν δίχως αύριο για αυτό το ευαίσθητο θέμα, ο δαιμόνιος Ηλίας Ψινάκης σκέφτηκε αυτό.

Και φυσικά μέχρι σήμερα σχολιάζεται αυτή η φούστα! Εννοείται ότι είμαι υποχρεωμένη να βάλω και αυτή την επική εμφάνιση του Ρουβά με τα φτερά.

 

2. Ο Ricky Martin στη Ρούλα Κορομηλά

Όλοι βλέπαμε το Μπράβο της Ρούλας και σίγουρα δεν είδαμε το πρόσφατο wanna be come back του. Προσωπικά, είχα αγοράσει δύο cd μέχρι τότε. Το ένα ήταν της Britney Spears και το άλλο του Ricky Martin.

Καταλαβαίνεις δηλαδή τι παράνοια έζησα όταν τον είδα στην Ρούλα να κατεβαίνει τα σκαλιά του δημαρχείου της Σύρου.

3. Η κόντρα Βανδή – Βίσση και το κόκκινο φόρεμα

 Η ερώτηση που είχε στοιχειώσει τα παιδιά των 90’s: Βανδή ή Βίσση. Εγώ ήμουν Βανδικιά, θα το παραδεχτώ.

Στο απόγειο της κόντρας φυσικά ήταν εκείνο το κόκκινο φόρεμα και ποια το φόρεσε πρώτη και καλύτερα, ποια αντέγραψε και τα σχετικά.

4. Το Fame Story και η cult φιγούρα της Άσπας που θα είναι για πάντα στην καρδιά

Ειλικρινά, με θυμάμαι πρωτοχρονιά να είμαστε καλεσμένοι σε κάποιο σπίτι και εγώ να κάθομαι σε ένα δωμάτιο να βλέπω Fame Story.

Όλοι το βλέπαμε, παραδεχτείτε το και όλοι θέλαμε εκείνα τα cd. Ξεχωρίζω την Άσπα που πραγματικά εκτίμησα μεγαλώνοντας. Τότε, είχαμε ρίξει πολύ hate είναι η αλήθεια.

Αν και, θυμάμαι ποτέ δε ξεχνώ: Έρωτα Καλομοίρας με Νίκο Μίχα, έρωτα Μάρως Λύτρα – Καραφώτη και εκείνο το επικό ντουέτο που είχαμε μάθει όλοι απ’ έξω.

Μίλα μου, ναι μίλα μου.

5. Το Big Brother και την ερώτηση “Πρόδρομος ή Τσάκας”

ΟΛΟΙ είχαμε δει εκείνο τον τελικό του Big Brother. Είχαμε χωριστεί σε στρατόπεδα και το ζούσαμε. Τέτοια στιγμή θα μπορούσε να πει κάνεις ότι επαναλήφθηκε με το περσινό Survivor.

Ο Τσάκας κέρδισε και με ένα γρήγορο ρεπορταζζζ διάβασα ότι πλήρωσε με τα λεφτά που κέρδισε όλα τα χρωστούμενα που είχε και τώρα βρίσκεται στη Γερμανία όπου δουλεύει σε ένα εργοστάσιο.

6. Τα βραβεία Αρίων, τα κανονικά καλλιστεία και τα πιο sexy του Playboy

Ειλικρινά με θυμάμαι να ξενερώνω τη ζωή μου που η Στικούδη βγήκε Miss Hellas. Δεν το άξιζε, εντάξει; – Έπρεπε να είναι Star Hellas-. Η γκριμάτσα της Τζούλιας Αλεξανδράτου είναι πολύ αργότερα, το 2008 και δεν ταιριάζει στη λίστα μας. Ωστόσο, τα καλλιστεία ήταν θέμα συζήτησης στο σχολείο και όλες συζητούσαμε ποια θέλουμε να κερδίσει. Τα αγοράκια δε ξέρω τι κάνατε επί του θέματος – και δε θέλω να μάθω-.

Όσο για τα βραβεία Αριών το ξέρω ότι πιθανότατα είχες ξεχάσει την ύπαρξη τους. Δηλαδή, μόνο εγώ θυμάμαι τόσο έντονα εκείνη την εμφάνιση Βίσση – Καρβέλα;

Σελίδες: 1 2

Σχόλια

1 2