Τι γίνεται όταν σε κάποιες ταινίες, η ερωτική χημεία μεταξύ δύο ηθοποιών μεταφέρεται και στην πραγματική τους ζωή;

Σε ένα μεγάλο μέρος ταινιών, δύο ηθοποιοί καλούνται να υποδυθούν ένα ζευγάρι, σε αρκετές κιόλας με μεγάλη επιτυχία. Τι συμβαίνει όμως, όταν, πέρα από τα όρια της ταινίας, η ρομαντική αυτή διάθεση εξαπλώνεται και στην καθημερινότητά τους; Τότε, έχουμε ταινίες που οι πρωταγωνιστές ερωτεύτηκαν στην πραγματική ζωή!

Gigli – 2003

ταινίες που οι πρωταγωνιστές ερωτεύτηκαν στην πραγματική ζωή

Σε αυτή την ταινία, η Jennifer Lopez υποδύεται τη Ricki, μια εγκληματία δολοφόνο, η οποία αποστρέφεται τους άνδρες, η οποία ωστόσο ερωτεύεται τον χαρακτήρα που υποδύεται ο Ben Affleck, Larry. Η γνωριμία τους κατάφερε να δώσει νέα πνοή στη ζωή της, κάτι το οποίο μεταδόθηκε και στην πραγματική ζωή, με τους δύο αυτούς να ξεκινούν μια ρομαντική σχέση κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

 

Vicky Christina Barcelona – 2008

 Σύμφωνα με την πλοκή, ο Javier Bardem και η Penélope Cruz ενσαρκώνουν ένα μάλλον αντισυμβατικό ζευγάρι. Η χημεία μεταξύ των δύο ωστόσο ήταν εμφανής, πράγμα το οποίο οδήγησε τους δύο πρωταγωνιστές σε έναν επιτυχημένο γάμο και δύο παιδιά.

 

Cruel Intentions – 1999

Παρά το νεαρό της ηλικίας τους στην ταινία, η Reese Witherspoon και ο Ryan Phillippe ερωτεύτηκαν αβίαστα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, αφού η αμοιβαία έλξη τους ήταν εμφανής. Ο έρωτας αυτός οδήγησε σε ένα γάμο, και δύο παιδιά, λίγο καιρό αργότερα.

 

The Apartment – 1996

Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, αναπτύχθηκαν συναισθήματα μεταξύ της ηθοποιού Monica Bellucci και του Vincent Cassel. Ένα ζευγάρι γεννήθηκε, παραμένοντας για πολλά χρόνια ένα από τα πιο όμορφα στο χώρο της κινηματογραφίας.

The Rum Diary – 2010

Η ταινία αυτή καθόρισε αποφασιστικά τη μετέπειτα πορεία του πολύ αγαπητού στο γυναικείο πληθυσμό Johnny Depp. Κι αυτό συνέβη επειδή, όπως και ο χαρακτήρας που υποδύθηκε, ερωτεύτηκε την ξανθιά συμπρωταγωνίστριά του, Amber Heard. Με τη λήξη των γυρισμάτων, ο κατά πολλά χρόνια μεγαλύτερός της ηθοποιός της έκανε πρόταση γάμου, σε αντίθεση με τον προηγούμενο γάμο του με τη Vanessa Paradis, η οποία περίμενε αρκετά χρόνια γι’αυτή τη στιγμή.

 

Step Up – 2006

 

Αυτή η ταινία έχει αγαπηθεί ευρέως από το κοινό, όχι όμως μόνο για τις χορευτικές φιγούρες και το ρυθμό που κάνει τον καθένα να θέλει να χορέψει, αλλά και για ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz, τη Jenna Dewan και τον Channing Tatum. Το ζευγάρι ήρθε κοντά κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων και ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα. Οι ηθοποιοί είναι πλέον παντρεμένοι και μεγαλώνουν μία κόρη.

 

Days of Thunder – 1990

 

Θυμάστε τη Nicole Kidman στην αρχή της υποκριτικής της καριέρας, με εκθαμβωτικές κόκκινες μπούκλες; Ε λοιπόν, έτσι τη γνώρισε ο τότε γόης της εποχής, Tom Cruise, σε αυτό το κοινό υποκριτικό τους εγχείρημα. Ο ρομαντισμός στην οθόνη γρήγορα μετατράπηκε σε πραγματικό, πράγμα το οποίο οδήγησε στην επισημοποίηση της σχέσης τους.  Εκείνη την εποχή, οι ηθοποιοί ήταν ένα από τα πιο λαμπρά ζευγάρια του Χόλιγουντ.

Συναισθηματικές ταινίες που δεν είναι ρομαντικές

 

Alfie – 2004

 

Αυτή η ταινία έγινε παγκοσμίως γνωστή με την ερμηνεία του Jude Law στο ρόλο ενός ακαταμάχητου Καζανόβα. Όμως, στα γυρίσματα πυροδοτήθηκε ένας αναπάντεχος έρωτας με τη συμπρωταγωνίστριά του, Sienna Miller. Η ρομαντική διάθεση μεταξύ τους ήταν διάχυτη, και αναπτύχθηκε αβίαστα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, οδηγώντας σε έναν αρραβώνα.

 

Mr. & Mrs. Smith – 2005

 

Ειλικρινά, σε αυτή την περίπτωση χρειάζονται λόγια; Μιλάμε για την Angelina Jolie και τον Brad Pitt, το πιο όμορφο ζευγάρι του Χόλιγουντ, στην ταινία που αποτέλεσε αφορμή της γνωριμίας τους. Ταινίας που πυροδότησε έναν δωδεκαετή γάμο, και την απόκτηση τριών παιδιών, πέραν των υιοθετημένων.

 

The Amazing Spider-Man – 2012

Όταν κυκλοφόρησε αυτή η ταινία, δεν ήταν λίγοι αυτοί που παρατήρησαν την έντονη χημεία μεταξύ του πρωταγωνιστή Andrew Garfield και της συμπρωταγωνίστριάς του, Emma Stone. Ο επίδοξος Spiderman κατάφερε να την τυλίξει στον ιστό του όχι μόνο στην ταινία, αλλά και στην πραγματική ζωή, πράγμα το οποίο οδήγησε σε έναν δυνατό έρωτα.

Σχόλια