Το ήθελες αλλά δεν το ήξερες. Τεράστια ρομπότ.

Κάποιοι δεν το ήξεραν, κάποιοι το είχαν ξεχάσει και κάποιοι το περιμέναμε. Πριν από δύο χρόνια η Megabots inc, μία εταιρεία κατασκευής ρομπότ με έδρα την Αμερική ανακοίνωσε την κατασκευή του Mark II, ενός διθέσιου ρομπότ μάχης.

Το πρόβλημα; Μία αντίστοιχη εταιρεία από την Ιαπωνία, η Suidobashi είχε επίσης φτιάξει ένα ανάλογο ρομπότ. Οι Αμερικανοί έκαναν το μόνο λογικό πράγμα που μπορούσαν να κάνουν. Τους κάλεσαν σε μάχη:

 

Αλλά ευτυχώς για όλους μας η πρόκληση δεν έμεινε αναπάντητη και η Suidobashi έβγαλε το δικό της βίντεο σύντομα:

Όλα αυτά το μακρινό 2015 και πολλοί πίστεψαν πως το θέμα έκλεισε. Πολλοί έκαναν λάθος:

Boy oh boy. Οι Αμερικανοί είναι έτοιμοι, το ίδιοι και οι Ιάπωνες αντίπαλοί τους. Σύμφωνα με πληροφορίες ο αγώνας θα είναι συνεχόμενοι γύροι με knock out αποκλεισμό.

Λόγω της φύσης της αναμέτρησης και των πολλαπλών επισκευών που θα απαιτούνται ανάμεσα στους γύρους για να μπορούν να συνεχίσουν τα ρομπότ, το event έχει ήδη πραγματοποιηθεί και θα δούμε την μανγητοσκοπημένη εκδοχή του, which is fine, γιατί θα κρατήσουμε μόνο το ζουμί, δηλαδή το ξυλίκι.

Εκφωνητές του αγώνα ο Mike Goldberg από το MMA (ναι, το γνωστό ΜΜΑ) και η Saura Naderi, ειδική σε θέματα ρομποτικής.

Το μόνο που μένει είναι να ζήσουμε το παιδικό μας όνειρο και να δούμε δύο τεράστια ρομπότ να διαλύουν το ένα το άλλο, αυτήν την Τρίτη live στο Twitch.

Η ανακοίνωση του event με τα δύο ρομπότ σε πρώτο πλάνο.

Σχόλια