Eίδαμε την έκθεση φωτογραφίας ATHENS ART STUDIO με τίτλο “Κορνίζα στην πραγματικότητα” και ιδού γιατί αξίζει να περιηγηθείτε κι εσείς στον 1ο όροφο του Belleville!

Η έκθεση φωτογραφίας “Κορνίζα στην πραγματικότητα” εγκαινιάστηκε την Κυριακή 1 Οκτωβρίου στο Belleville concept cafē-bar στον Κεραμεικό. Το Frapress βρέθηκε εκεί και παρακολούθησε την καταπληκτική αυτή προσπάθεια των σπουδαστών του ATHENS ART STUDIO.Έκθεση φωτογραφίας ATHENS ART STUDIO

Καθημερινοί μαχητές, διαφυλετικοί έρωτες, γυμνό, μεταναστευτικό και δολοφόνοι, όλα σε μία έκθεση καλοστημένη και γεμάτη ηχηρά μηνύματα για την κοινωνία και εμάς τους ίδιους στον πρώτο όροφο του Belleville.

Τα project των σπουδαστών δημιουργήθηκαν έπειτα από την εκπαίδευση τους στην εφαρμοσμένη φωτογραφία. Εντός  και εκτός στούντιο, κινούμενοι στις δυνατότητες που μας δίνει η γνώση έλεγχου του φωτισμού, απελευθερώνοντας  την έμπνευση και την δημιουργικότητα του φωτογράφου-δημιουργού.

Έκθεση φωτογραφίας ATHENS ART STUDIO

Οι μαθητές του τμήματος Documentary και ο εισηγητής τους Αλέξανδρος Κατσής παρουσιάζουν την καθημερινή ζωή της πόλης μέσα από την προσωπική τους ματιά, καδράροντας την δική τους “πραγματικότητα”.

Έκθεση φωτογραφίας ATHENS ART STUDIO

Αλέξανδρος Βογιατζάκης & Γιώργος Μυριαγκός σας προσκαλούν στην ομαδική αυτή έκθεση φωτογραφίας των σπουδαστών, των τμημάτων: “Έλεγχος τεχνητού και φυσικού φωτισμού: Θεωρία και πρακτική εφαρμογή στο Στούντιο”, και “Από την φωτογραφία δρόμου, στο documentary.”

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 15 Οκτωβρίου. Στην επόμενη σας βόλτα, λοιπόν, παράλληλα με την απόλαυση του καφέ, ποτού στην ταράτσα του Belleville κάντε και μία στάση στον όροφο πριν και δείτε τις γεμάτες φρεσκάδα δημιουργίες των νέων αυτών παιδιών.

Έκθεση φωτογραφίας ATHENS ART STUDIO

Συμμετέχουν: Αξιώτης Γιώργος ,Βουζίκας Μάριος, Γιαντσής Χρήστος, Γρίφιζα Σόφια, Δήμος Δημήτρης, Αιμιλία Κυριλή, Κωνσταντίνος Κατσαδούρας, Λιάγκας Απόστολος, Παντζούρη Ελένη, Παππαδόπουλου Εύη, Πασχάλης Γιάννης , Τσουρουπίδου Καλλιόπη, Τόμαρας Γιάννης, Βογιατζάκης Αλέξανδρος , Μυριαγκός Γιώργος.

BELLEVILLE Concept Cafe-bar

Διεύθυνση:  Αγησιλάου 88, Κεραμικός Αθήνα,  Τ.Κ. 10435 – Τηλέφωνο: 210-3478538.

‘Ωρες Λειτουργίας: Καθημερινές: 18:00 – 02:00. Σαββατοκύριακο : 12:00 – 02:00.

Πληροφορίες στο www.AthensartStudio.gr, info@athensartstudio.gr και στο 210 9703980 ,210 9939995  Κιν.: 6944474024  Kιν.: 6940939222

Σχόλια