Ό,τι συμβαίνει στο Six d.o.g.s, δεν πρέπει να μένει στο Six d.o.g.s! Stiko, Wag, Quantic είναι οι 3 λόγοι που μας κράτησαν ξύπνιους αυτή την Κυριακή.

Επιτέλους Κυριακή! Κι όχι όποια κι όποια. Η 22η του μηνού. Η Αβραμιώτου γεμίζει κόσμο από νωρίς, σε ένα βράδυ που θυμίζει καλοκαίρι, και το six d.o.g.s στην καρδιά της Αθήνας είναι έτοιμο για ακόμη μια αξέχαστη βραδιά.

Quantic Stiko & Wag

Stiko & Wag

Το ζέσταμα της βραδιάς αναλαμβάνουν οι Stiko & Wag. Έχοντας συνηθίσει να μας εκπλήσσει, το φοβερό δίδυμο, ανεβάζει εντάσεις, μπάσα και θερμοκρασία. Πυροδοτούν ερασιτεχνικά την αδημονία μας με κάθε τους beat. Εκείνοι καθοδηγούν κι εμείς αφηνόμαστε στους ξεσηκωτικούς τους ρυθμούς. Πώς γίνεται άλλωστε να μην χορέψεις με τέτοιο warm up;!

Τελευταίο κομμάτι. Καλώδια αποσυνδέονται. Η σκηνή αδειάζει για λίγα λεπτά.

Quantic

Στο stage ανεβαίνει αυτός που περιμένω, αυτός που περιμένω, αυτός, αυτός! Quantic, The Quantic Soul Orchestra, Flowering Inferno, Ondatrópica, με όποιο καλλιτεχνικό όνομα κι αν δημιουργεί, ο Will Holland είναι ένας και μοναδικός! Και ήταν εκεί, πάνω από τα decks. Χαλαρός και χαμογελαστός, μας κοιτά και ξεκινά τα μαγικά του. Δίνει τον παλμό και το κοινό ανταποκρίνεται με περίσσιο ενθουσιασμό από τις πρώτες κιόλας νότες.

Quantic

Σώματα να χορεύουν, χέρια στον αέρα κι ένας έμπειρος μαριονετίστας να κινεί αριστοτεχνικά τα νήματα με τις μουσικές του. Ήχοι τροπικοί, cumbia, electro, ψυχεδελικοί, όλοι μπλεγμένοι αρμονικά σε ένα αυθεντικό groovy set που δεν θέλαμε να τελειώσει.

Να που όμως έφτασε αυτή η στιγμή. Και το Who Knows ήρθε για να βάλει τελεία, σε μία βραδιά που θα συζητάμε για καιρό.

Χαμογελαστός, όπως ήρθε, μας χαιρετά και κατεβαίνει από τη σκηνή. Με το κοινό να ελπίζει σε συνέχεια, ο Stiko παίρνει γρήγορα θέση συνεχίζοντας να δίνει μουσικά ερεθίσματα στους αχόρταγους “χορευτές” που δεν λένε να φύγουν.

Χαρούμενοι και ξεθεωμένοι, ούτε που μας τρομάζει η Δευτέρα που ξημερώνει. Στο μυαλό μας ακόμα ξαναπαίζει η βραδιά σε replay προσπαθώντας να την κάνουμε να διαρκέσει περισσότερο.

Φωτογραφίες: Εύα Μπεσλεμέ

Σχόλια