Τι εννοείς δεν έχεις κανονίσει για Σαββατοκύριακο;

Το καλοκαίρι μπορεί να έφτασε στο τέλος του, τα μαθήματα της σχολής να αρχίζουν σύντομα (χαχαχαχα), και εσύ να μην έχεις ιδέα τι κάνεις με τη ζωή σου, αλλά μην ανησυχείς, έχεις ένα ολόκληρο διήμερο να τα ξεχάσεις όλα αυτά!

Ο Θανασης προτεινει για το σαββατοκυριακο

Ο Ελέφαντας φέρνει τη σαβάνα στον Κορυδαλλό!
Σαββατοκύριακο

Επειδή βαριέμαι φρικτά να ανεβοκατεβαίνω την Αθήνα, προτίμησα να τιμήσω τον τόπο μου για άλλη μια φορά και να προτείνω μια πολυσύχναστη μαγαζάρα. Ο λόγος, λοιπόν, για τον Ελέφαντα, ένα καφέ μπαρ στον Κορυδαλλό με προσιτές τιμές, τέλεια μουσική, και πάνω από όλα τη φοβερή αυλή που βρίσκεται στο βάθος του μαγαζιού.

Διεύθυνση: Δημητρακόπουλου 15, Κορυδαλλός

Τηλ: 2104972024
Σαββατοκύριακο

Αν δεις οτιδήποτε άλλο εκτός από Narcos θα το πληρώσεις άσχημα…
Σαββατοκύριακο

Πάρτο σαν απειλή, δεν με νοιάζει. Δες ε π ε ι γ ό ν τ ω ς το Narcos. Ακόμα και χωρίς τον Πάμπλο Εσκομπάρ, η σειρά είναι καθηλωτική. Εδώ που τα λέμε 10 επεισοδιάκια σιγά τι είναι, θα μπορέσεις να τα βγάλεις μέσα σε 2 μέρες άνετα. Άσε που θα βελτιώσεις τα ισπανικά σου, και θα μάθεις λέξεις όπως: Νοσότρος σόμος ε καρτέλ ντε Μεδεγίν, ίχο ε πουτα” (Σε αυτή τη περίπτωση καρτελ ντε Κάλι).

Πάμπλο Εσκομπάρ: Όσα δεν ήξερες για τον διάσημο εγκληματία

Χαλαρό παρτάκι με τα φιλαράκια σου

Επειδή υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ακυρωθούν τα σχέδια σας τελευταία στιγμή για λόγους όπως: έχω εξεταστική, είμαι άρρωστος (θα δω Narcos), οι βόλτες τη Κυριακή είναι ενάντια στη θρησκεία μου κλπ, γιατί δεν κανονίζετε καλύτερα να βρεθείτε σε ένα σπίτι και να αράξετε; Πάρτε 2-3-10 ποτά της προτίμησής σας, βάλτε μια καμμένη ταινία να παίζει (προσωπική επιλογή το This is the End), βάλτε μουσική (Λεμπέσης, Γαρμπή, ρώσικο techno). Γενικά, πιέστε τους γείτονές σας να καλέσουν την αστυνομία. Είναι η βραδιά σας σήμερα.

Τα event του σ.κ από την Δημητρα

Λες και τα μάζεψαν όλα σε ένα σαββατοκύριακο και δη το βράδυ της Παρασκευής. Πραγματικά αυτό το σ.κ δεν ξέρεις που να πρωτοπάς! Δύσκολη η επιλογή, να πας σε όλα πολλά τα έξοδα, έχεις και διάβασμα φαντάζομαι (αν δεν έχεις σε ζηλεύω) ήταν και ο Σεπτέμβρης άκρως συναυλιακός μήνας βρε αδερφέ… αλλά εγώ θα στα πω και κάνε την επιλογή σου.

1. Συναυλία οικονομικής ενίσχυσης για την Ηριάννα στο Γουδί!

Σαββατοκύριακο

Ας μην ξεκινήσουμε από την πραγματικά επίλεκτη συνάντηση καλλιτεχνών… αλλά από το γεγονός ότι αυτή η συναυλία διοργανώνεται για έναν σκοπό που αξίζει -έστω και έτσι- να συνδράμουμε. Η ιστορία έχει χιλιοειπωθεί, αλλά καλό είναι να μην ξεχνιέται. Γι’αυτό και καλλιτέχνες όπως Manu Chao, Social Waste, Θανάσης Παπακωνσταντίνου, Φοίβος Δεληβοριάς, Villagers of Ioannina City και πολλοί άλλοι θα τραγουδούν από τις 8 το βράδυ μέχρι τις 4 πρωί!

Κι εμείς θα περιμένουμε τον ήλιο της δικαιοσύνης…

2. Billa Qause _ Kill Emil _ Stiko _ Mount Ten Live at six dogs

Σαββατοκύριακο

Η αφρόκρεμα της εγχώριας beatmaking σκηνής για όλο το βράδυ στο Six D.o.g.s! Εάν ψήνεσαι για ένα beatάτο και groovάτο πάρτυ αύτη είναι σίγουρα η επιλογή σου!

Seeding: Μια εικονογραφημένη περιήγηση στη φύση από τον Stiko!

3.Refill presents Sebastian Kökow (the29Nov films)

Και για τους λάτρεις της techno, το Astron Bar, χωμένο βαθιά στα στενά του Ψυρρή, φέρνει αυτή την Παρασκευή έναν dj που έχει ήδη γίνει γνωστός στην underground σκηνή του Βερολίνου.

Αξίζει να περάσετε για ένα ποτό μετά τις 2…

4. Nicolas Jaar live στην Ιερά Οδό! 23/9

Σαββατοκύριακο

To δικό μας Winter Rose έρχεται για ένα πραγματικά μοναδικό live αυτό το Σάββατο.

Ο Αμερικανο-Χιλιανός Nicolas Jaar συνδυάζει την παγκόσμια επιτυχία με την avant-garde αισθητική του, έχοντας κατορθώσει να συγκαταλέγεται στα μεγάλα acts του ηλεκτρονικού (και όχι μόνο) ήχου του 21ου αιώνα.  Και αυτό δεν το λένε μόνο τα δελτία τύπου! Φήμες λένε… ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!

5. Monsieur Minimal Live Erotica Party στο Gazarte

Έχει σκληρό ανταγωνισμό, αλλά για όσους το επιλέξετε έχει σίγουρα ετοιμάσει ένα live που θα φέρει πίσω την αύρα του καλοκαιριού. Μαζί του support acts ο Δάκης, η Ανδριάννα Μπάμπαλη, η Τζένη Καπάδαη και η Kid Μoxie.

 

Αυτά από εμάς!

Ότι κι αν επιλέξετε, είθε να είναι αυτό που τελικά θα σας ικανοποιήσει στο έπακρο!

Σχόλια