Μετά την πρώτη επιτυχημένη εκδήλωση του Fably, ένας ξεχωριστός διαγωνισμός ιστοριών είναι γεγονός.

Το Fably ενώνει τις δυνάμεις του με το Delivery.gr, την Neoperativa και το SWEN Travel για την διοργάνωση ενός διαγωνισμού που θα αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο βλέπουμε την ποιοτική προώθηση στα social media σήμερα και θα αναθεωρήσει το πώς μπορούμε να διηγηθούμε μια ιστορία για να ενισχύσουμε την ταυτότητα της εταιρείας μας.

Ο διαγωνισμός αυτός έρχεται για να παρουσιάσει έναν διαφορετικό τρόπο δημιουργίας  προωθητικού περιεχομένου μέσω ιστοριών (και όχι μόνο) που μπορεί να κάνει τον σχεδιασμό της επόμενης προωθητικής ενέργειας ευκολότερη, καλύτερη και πιο διασκεδαστική, εμφανίζοντας παράλληλα την βασική πρόταση αξίας του Fably.

Foodython

Οι συμμετέχοντες καλούνται να εκφράσουν την δημιουργικότητά τους γύρω από το φαγητό, με έναν τυχερό νικητή να ταξιδεύει σε μαγευτικό προορισμό της Ελλάδας, με την βοήθεια του SWEN Travel, ενώ η ιστορία του μεταφέρεται στην οθόνη μας, ως η επόμενη διαφήμιση του Delivery.gr. Παράλληλα, οι συμμετέχοντες καλούνται να δημιουργήσουν με τα πλέον σύγχρονα τεχνολογικά μέσα του Fably. Η συμμετοχή είναι απαραίτητο να πραγματοποιηθεί μέσω της καινούριας εφαρμογής η οποία είναι και διαθέσιμη δωρεάν στο Google Play και στο App Store, είτε στο ανανεωμένο site (www.fably.io).

Μέσω του διαγωνισμού, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία:

  • Να έρθουν σε επαφή με έναν διαφορετικό κόσμο, εκεί όπου η συγγραφή και η διαφήμιση γίνονται ένα.
  • Να μάθουν πως με το Fably θα κάνουν ακόμη πιο γνωστές τις ιστορίες τους, στο κατάλληλο κοινό, κερδίζοντας πολλά παραπάνω από αναγνωρισιμότητα.
  • Να έρθουν σε επαφή με όλα τα καινοτόμα εργαλεία δημιουργίας ιστοριών που το Fably ετοίμασε για αυτούς.
  • Να διεκδικήσουν ένα μοναδικό τριήμερο ταξίδι σε προορισμό της Ελλάδας, με καλυμμένη μεταφορά, διαμονή και φαγητό, powered by Delivery.gr and SWEN Travel.
  • Να δούν την ιστορία τους να παίρνει σάρκα και οστά, για ένα από τα μεγαλύτερα Ελληνικά brands.

Οι καλύτερες ιστορίες είναι αυτές που μένουν και το Fably το πλέον κατάλληλο μέρος για να τις φιλοξενήσει.

Η ΟΜΑΔΑ

Η Ομάδα του Fably από φοιτητές του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Συγκεκριμένα, από τους Κωνσταντίνο Κοπανίδη (Founder, CEO, Backend developer), Σωκράτη Χαρίση (Co-Founder, COO, Creative Director), Γιώργο Μετάκο (Co-Founder, Front-end Developer), Αθανασία Νικολαΐδη (Event organizing, Marketing & Business) και Αλκιβιάδη Πετρόχειλο (Research & Development, Animation Developer).

Η ομάδα μοιράζεται το ίδιο πάθος για την τεχνολογία και τις υπέροχες ιστορίες. Με γνώσεις στο κομμάτι της πληροφορικής, του σχεδιασμού, του μάρκετινγκ και της επιχειρηματικότητας έχουν ως κύριο μέλημα να κάνουν τους ανθρώπους να δημιουργούν και να διαβάζουν περισσότερο.

ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Στο τέλος κάθε ημέρας, σκεφτόμαστε τη δουλειά που κάναμε. Και κάθε επόμενη ημέρα, καταφέρνουμε να καταγράφεται ως και η πιο παραγωγική για εμάς στο Fably. Είναι χαρά να συναντούμε ανθρώπους που μοιράζονται το ίδιο όραμα με εμάς και στηρίζουν όλο αυτό το μεγάλο εγχείρημα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για εσένα που απολαμβάνεις να ακούς ιστορίες όπως ένα μικρό παιδί ή είσαι δημιουργικός και θες να διηγηθείς κάτι στον κόσμο: μην χάνεις στιγμή, γίνε μέρος της κοινότητας σήμερα!

Like us on Facebook:
https://www.facebook.com/joinfably/

Follow us on Twitter:
https://www.instagram.com/fably_io/

Download from Google Play:
Fably

Contact Fably at:

  • wearefably@gmail.com
  • contact@fably.io

Fably

Σχόλια