Ένα τριήμερο γεμάτο μουσική, εικαστικά και διάφορα happenings ξεκινάει σήμερα στο Faust Bar-Theatre-Arts.

Στον πολυχώρο του πασίγνωστου μαγαζιού της Καλαμίωτου βρίσκεται το project MusicArtMagazine, το οποίο κατάφερε να συγκεντρώσει 60 καλλιτέχνες πάσης φύσεως και σας υπόσχεται ένα φεστιβάλ, επικεντρωμένο στην εικαστική τέχνη, πλαισιωμένο από μουσική, street art, ποίηση και ιστορία.

Το Faust που μας συνηθίζει σε εκπληκτικά events αυτή την φορά υπερέβην ευατόν!

Ετοιμαστείτε λοιπόν για το καλλιτεχνικό γεγονός της χρονιάς, στο όποιο συμμέτουν περίπου 30 εικαστικοί, καμιά 15αριά Djs, 15 χορευτές από την ομάδα της Γαρυφαλλιάς Μπάκουλα (και το σωματικό τους θέατρο) και πολλά ακόμα μυστικά events από διάφορους αρτίστες και περφόρμερς.

Όλα αυτά +Action Painting, Live Graffiti, Live Performans, συμπυκνώνονται σε 3 μόνο μέρες, αρχής γενομένης την 24η Μαΐου! Με μόνο 5€ το εισιτήριο το event αυτό καθίσταται απόλυτο must. Γι’ αυτό τρέχτε να προλάβετε και να απολαύσετε κάτι που θα εμπλουτίσει το κεφάλι σας με μόνο ωραίες εικόνες και ακούσματα!

Αναλυτικα το προγραμμα

Βασικός πυρήνας εικαστικών που θα συμμετάσχουν όλες τις ημέρες:

Δημήτρης Ταλαγάνης, Δημήτρης Μυταράς(Προσωπική Συλλογή), Ιωάννης Μπάρδης, Ilirian Shima, Κωνσταντίνος Σκοπελίτης, Στέλιος Βασιλικός, Γεώργιος Μικάλεφ, Παναγιώτης Ανεζίρης, Πόπη Χατζηδάκη, Βασίλης Αράπης, Λένα Μορφογένη, Eιρήνη Φουντουραδάκη, Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος, Κωνσταντίνος Ζήλος, Σκιτσοφρενής, Πλάτων, The Krah Street, Αλέξανδρος Βακιρτζής, Τζώρτζος Δημήτριος, Δημήτρης Πανταζής, Ανδρονίκη Χηλά, Σταυρούλα Παπαδάκη, Δημήτρης Αστερίου, Ave Ιωαννίδης, Μιχάλης Μεϊμάρογολου, Κωνσταντίνος Γιαμάκος, Γιάννης Τζερμιάς, Βαγγέλης Τζερμιάς, Αλέξανδρος Κόξιας και πολλοί ακόμα

Μουσικοί, μπάντες, djs:

Τετάρτη 24 Μαΐου (Εγκαίνια):
Μελιρί / Meliri
Cajon&On
George Stavroulakis Trio
Funky Lab
Live Performans (Surprise Event)

Πέμπτη 25 Μαΐου:
Lo Creed
Polina Leshnevskaia
Spilios Palov
Dj Tim Efthimiou
Χορευτικό Έκπληξη
Action Painting by…?(Surprise Event)

Παρασκευη 26 Μαΐου:
Dj Noiz
Mica Eio
Dj Kaptain Deo
Dj Stef Kourou
Action Painting by…?(Surprise Event)
Live Graffiti by Platonas-Πλατων and his Crew

Βασικός πυρήνας χορευτών: Ένα 3ήμερο με την ομάδα της Γαρυφαλλιάς Μπάκουλα και το σωματικό τους θέατρο (15 άτομα)- μονο την Πέμπτη θα ανέβουν στη σκηνή όλη η ομάδα (περίπου 21:30-22:00) το χορευτικό διαρκεί 16 λεπτά-.

Την Πέμπτη & Παρασκευή πάνω στη σκηνή θα υπάρχει action painting (ζωγραφιά σε καμβά εν ώρα εκδήλωσης) από κάποιους καλλιτέχνες, παράλληλα με τα live.

Την Παρασκευή θα υπάρχει live graffiti εκτός του χώρου από τον Street Artist “Platon–Πλάτων” και την ομάδα του.

Απαγγελία δοκίμιου και συζήτηση από την Μαρία Παπαϊωάννου, με αφορμή την έκδοση του βιβλίου της «Rebound», το θέμα μας βέβαια θα είναι πως μέσω της τέχνης ο άνθρωπος καταφέρνει να ξεπεράσει τους φόβους του (Τετάρτη, ίσως και Παρασκευή).

Ώρα έναρξης: από τις 18:00 εικαστικά, από τις 21:00 lives/dj sets

Συμβολική Είσοδος: 5€ (εισιτήριο θεάματος, δεν περιλαμβάνει ποτό)

Πληροφορίες-Κρατήσεις: FAUST (τηλ. 2103234095email: info@faust.gr)

Σχόλια