Το όνομα του Kylo Ren, του “κακού” της ταινίας “Star Wars: The Force Awakens” αποτέλεσε έμπνευση για τους νέους γονείς των ΗΠΑ το 2016.

Επιμέλεια: Θανάσης ΠαπαδόπουλοςΑποτέλεσμα εικόνας για kylo ren the force awakens

Σύμφωνα με έρευνες της Social Security Administration των Ηνωμένων Πολιτειών, ο Kylo ήταν το πιο ταχύτατα διαδεδομένο αγορίστικο όνομα μέσα στο 2016, δηλαδή μέσα σε έναν μόλις χρόνο από τη κυκλοφορία του Star Wars: The Force Awakens.

Η ερμηνεία του Adam Driver απ’ ότι φαίνεται ήταν καθηλωτική για τους φαν των ταινιών Star Wars, καθώς το όνομα Kylo βρίσκεται στη κορυφαία χιλιάδα των ονομάτων της βάσης δεδομένων της Social Security, ανεβαίνοντας έτσι 2300 θέσεις στη κατάταξη που βρισκόταν το 2015.

Αποτέλεσμα εικόνας για kylo ren unmasked

Αυτή μάλιστα είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, που ένας χαρακτήρας από το Star Wars βρίσκεται μέσα στα 1000 τοπ ονόματα. O Anakin, ο νεαρός Jedi, που αργότερα έγινε γνωστός ως Darth Vader ήταν το νούμερο 957 στα κορυφαία ονόματα αγοριών το 2015.

Για όσους πάντως θέλουν να ξέρουν, τα κορυφαία ονόματα για αγόρια και κορίτσια το 2016 ήταν τα ονόματα Noah και Emma, αντίστοιχα.

Οκ, καλό είναι που οι γονείς σκέφτονται πως τα παιδιά τους δεν θέλουν να λέγονται ΚΑΙ αυτά Γιάννης και Μαρία, αλλά ίσως να είναι ελαφρώς υπερβολικό. Αλλά εντάξει, δεν πιστεύω πως τα παιδιά όταν γίνουν 15 χρονών θα ενοχλούνται να απαντούν σε κάθε γνωριμία τους “Ναι αυτός από τα Star Wars” για 516η φορά!

Το καλό πάντως είναι πως δεν λέγονται Chewbacca.

Σχόλια