Εσύ τι θα κάνεις αυτό το Σαββατοκύριακο;

Αν είσαι free, έχουμε εμείς να σου προτείνουμε ορισμένα μέρη και events, που άνετα μπορείς να επισκεφθείς! Από μουσικά, καλλιτεχνικά events μέχρι και βόλτες, festival και πολλά άλλα θα τα βρεις συγκεντρωμένα ΕΔΩ!

ΑΛΕΞΙΑ

Vintage Love

Σήμερα Παρασκευή και αύριο Σάββατο θα διεξαχθεί ένα vintage bazaar ρούχων- και όχι μόνο- στο μαγαζί “Vintage Love” στην οδό Ευδόξου 36 στο Νέο Κόσμο.

Για τους fan του vintage και για τους ανθρώπους που αγαπούν τις αντίκες, το second hand, το retro και το χειροποίητο γενικότερα, θα υπάρχουν ρούχα και αντικείμενα σε εκπληκτικά χαμηλές τιμές.


Audio Visual Urban Poetry Festival

Το Σάββατο θα γίνει το Metropolis- Urban Poetry Fest στο Μοναστηράκι, στην Ερμού 85, στις 19:00.

Την ημέρα αυτή θα συμμετέχουν 22 ποιητές, θα γίνουν live concerts, video art dj sets, multi media poetry performances και έκθεση βιβλίου 26 ανεξάρτητων εκδοτικών εγχειρημάτων.


José Gonzalez

Ο αργεντίνικης καταγωγής Σουηδός τροβαδούρος, José Gonzalez, την Κυριακή, θα βρίσκεται στο Piraeus 117 Academy, στις 19:00. Για όσους αγαπούν τον ίδιο και τα sixties, λοιπόν, αξίζει να παρευρεθούν στο event αυτό.

Ο Jose Gonzalez θα έρθει και θα μας διηγηθεί τις μουσικές ιστορίες και είναι ίσως αυτός που μπορεί να περηφανεύεται πως γράφει «ακουστική» ποίηση όπως πολύ εύστοχα ένας κριτικός έγραψε για το έργο του.

Προτάσεις για ένα χαλαρό Σαββατοκύριακο: Κωνσταντίνα & Κώστας

ΑΝΝΕΤ

Βurger Fest

Δε θα σε ρωτήσουμε καν αν σου αρέσουν τα burger. Με κρέας ή μανιτάρια, με λαχανικά ή μπέικον, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, όλοι αγαπάμε τα burger.

Αυτό το Σαββατοκύριακο, λοιπόν, έχεις την ευκαιρία να παρευρεθείς στο μεγαλύτερο food festival της Αθήνας.

Το Burger Fest θα έχει τα πάντα. Μουσική, live cooking, happenings και φυσικά… πάρα μα πάρα μα πάρα πολλά burger και είσοδο μόλις στα 5 ευρώ.


Midnight in Paris| Café society

Όταν είσαι φοιτητής, έχεις την επιλογή να βγεις όλες, μα όλες τις μέρες τις εβδομάδας. Επομένως, αν το Σάββατο προτιμάς να μείνεις σπίτι μόνος ή με παρέα αντί να κανονίσεις μια έξοδο, αυτή η πρόταση είναι φτιαγμένη για ‘σενα.

Ο Woody Allen υπογράφει δύο ταινιάρες ιστορίες με ατμόσφαιρα άλλης εποχής, που σε ταξιδεύουν στο χωροχρόνο μέσα από τις εικόνες και τις ερμηνείες τους.

Οπότε σβήσε τα φώτα, βάλε στον εαυτό σου ένα ποτήρι κρασί και απόλαυσε.


Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ)

Εκτός από ένα απλά όμορφο μέρος για βόλτα, το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος είναι η τέλεια πρωινή ή απογευματινή επιλογή για άτομα κάθε ηλικίας.

Μέσα στο Σαββατοκύριακο μπορείς να παρακολουθήσεις μια από τις πολλές αθλητικές δραστηριότητες που προσφέρονται για μεγάλους και μικρούς (καγιάκ, ιστιοπλοΐα, open air hoop dance, tai chi), να επισκεφτείς την έκθεση “Piece by piece”, να νοικιάσεις ποδήλατο και να χάσεις την αίσθηση του χρόνου γυρίζοντας ή να οργανώσεις ένα πικ νικ με τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Ό τι και να διαλέξετε, εμείς σας ευχόμαστε ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο!

Σχόλια