Οι μικροί Χολιγουντιανοί αστέρες μεγάλωσαν!

Να πώς μοιάζουν μερικά από τα πιο διάσημα παιδιά των αγαπημένων μας σειρών και ταινιών!

1.Cole και Dylan Sprouse ως Zack and Cody

Οι μικροί δίδυμοι τηλεοπτικοί αστέρες της Ντίσνεϋ είχαν κάνει μεγάλη επιτυχία ως Zak και Cody το 2005. Μετά το τέλος της σειράς και κάποιων ταινιών της Ντίσνεϋ  όπου υποδύονταν τους ίδιους χαρακτήρες, αποφάσισαν να αποσυρθούν από την υποκριτική και να αφοσιωθούν στις σπουδές τους. Σπούδασαν μαζί στο New York University, ο Dylan  Video Game Design  ενώ ο Cole ιστορία και αρχαιολογία. Μάλιστα ο Cole πρόσφατα αποφάσισε να επιστρέψει στην υποκριτική, που τόσο αγαπά, υποδυόμενος τον Jughead  στην σειρά CW  “Riverdale”.

2. Thomas Brodie-Sangster ως Sam στο Love Actually

Από την στιγμή που έκανε το ντεμπούτο του στην μεγάλη οθόνη στην ταινία “Love Actually” o Brodie Sangster δεν σταμάτησε να δουλεύει στον κόσμο του κινηματογράφου. Πλέον στα 26 του χρόνια μετρά πολλές σημαντικές συμμετοχές όπως στην παιδική σειρά κινουμένων σχεδίων Phineas and Ferb, στην επιτυχημένη σειρά Game of Thrones και στην ταινία The Maze Runner.

3. Haley Joel Osment ως Cole Sear στο The Sixth Sense

Από τότε που ο Haley υποδύθηκε το μικρό παιδί που ήταν ικανός να μιλά και να βλέπει τους νεκρούς στην ταινία «Έκτη αίσθηση»  παρέμεινε ενεργός στην υποκριτική, με ρόλους σε ταινίες όπως: The Jungle Book 2 και Entourage. Μάλιστα, έχει αποφοιτήσει από το New York University’s Tisch School of the Arts το 2011.

4. Mara Wilson ως Matilda

Η ηθοποιός Mara Wilson που όταν ήταν μικρή υποδύθηκε την Matilda στην ομώνυμη ταινία πλέον έχει αποσυρθεί από τον χώρο της υποκριτικής μια και αποφάσισε να αφοσιωθεί στην καριέρα της ως συγγραφέας. Το 2011 αποφοίτησε από το  NYU’s Tisch School of the Arts και το έργο Sheeple που έγραψε η ίδια έκανε ντεμπούτο το 2013. Παρόλα αυτά σχετικά πρόσφατα έκανε μερικές τηλεοπτικές εμφανίσεις στις σειρές Broad City και Bojack Horseman.

5. Hatty Jones ως Madeline

Έχουν περάσει 19 χρόνια από τότε που η Hatty Jones κέρδισε τις καρδιές όλων μας στην ομώνυμη μεταφορά του βιβλίου «Madeline». Η συγκεκριμένη ταινία παραμένει η μοναδική ταινία στην οποία η συγκεκριμένη ηθοποιός έχει συμμετάσχει. Μάλιστα, για πολύ λίγο έχασε τον ρόλο της Ερμιόνης στις ταινίες του Χάρι Πότερ. Στα 28 τώρα πλέον, απόφοιτη του Mountview Academy of Theatre Arts συμμετέχει στην διαδικτυακή σειρά του YouTube, Offstage.

6. Macaulay Culkin ως Kevin McCallister στο Home Alone

Αφού έγινε ένα από τα πιο διάσημα παιδιά-σταρς του Χόλιγουντ όλων των εποχών χάρη στην κλασική πλέον χριστουγεννιάτικη ταινία Home Alone, ο Maccaulay συμμετείχε και σε άλλες κινηματογραφικές επιτυχίες όπως το My Girl  και το The Nutcracker. Στην συνέχεια έκανε ένα μικρό διάλειμμα από την υποκριτική.  Για σχεδόν 8 χρόνια (από το 2002 εώς το 2010) ήταν σε σχέση με την ηθοποιό Mila Kunis. Περιστασιακά από το 2003 και μετά έχει εμφανιστεί σε ορισμένες ταινίες όπως το  Party Monster  και το Sex and Breakfast.

7. Joseph Mazzello ως Tim Murphy στο Jurassic Park

Το 1993 υποδύθηκε το σχεδόν εμμoνικό με τους δεινόσαυρους αγόρι στο Jurassic Park. Έκτοτε συμμετείχε στις ταινίες The Social Network και The Pacific και έκανε μάλιστα το σκηνοθετικό του ντεμπούτο το 2007 με την ταινία Matters of Life and Death.

8. Taylor Momsen ως Cindy-Lou Who στοDr. Seuss’ How the Grinch Stole Christmas

Όταν ήταν μόλις 6 χρονών υποδύθηκε την Cindy-Lou Who, το κοριτσάκι με τα χαρακτηριστικά κοτσιδάκια στο Grinch. Αργότερα συμμετείχε στην σειρά Gossip Girl ως Jenny Humphrey αλλά την κέρδισε η μουσική και πλέον είναι η τραγουδίστρια του ροκ συγκροτήματος Pretty Reckless.

9. Daveigh Chase ως Samara Morgan στο The Ring

Η δωδεκάχρονη Daveigh Chase στοίχειωσε τα όνειρα μας ως Samara στο θρίλερ the Ring. Μετά την ταινία συνέχισε την καριέρα της ως ηθοποιός και συμμετείχε στα Little Red Wagon και  Big Love. Έκανε μάλιστα εμφανίσεις στις σειρές CharmedER, και Cold Case.

10. Daryl Sabara ως Juni Cortez στο Spy Kids

Όλοι κάποια στιγμή σαν παιδιά θελήσαμε να γίνουμε μίνι-πράκτορες ακριβώς σαν τον Juni Cortez από το Spy Kids! Ο Daryl, που τον υποδύθηκε, συνέχισε την καριέρα του ως ηθοποιός και μάλιστα συμμετείχε στα:  Wizards of Waverly Place και  The Green Inferno. Πλέον, δανείζει την φωνή του ταινίες, όπως για παράδειγμα στο The Ultimate SpiderMan.

11.Georgie Henley and Skandar Keynes ως Lucy και Edmund Pevensie στο The Chronicles of Narnia

Η μικρή Henley, κατάφερε να εισέλθει στο “stardom” μετά το ρόλο της ως Λούσι στο The Chronicles of Narnia. Ακολούθησαν ταινίες όπως το  Perfect Sisters και The Sisterhood of Night. Στην συνέχεια αποφοίτησε το 2016  από το Clare College, Cambridge με BA στην Αγγλική γλώσσα. Η τελευταία ταινία στην οποία έχει συμμετάσχει είναι Access All Areas η οποία θα κάνει πρεμιέρα αυτόν τον χρόνο!

Μετά τον ρόλο του στις ταινίες The Chronicles of Narnia ο Skandar αποφάσισε να να αποσυρθεί από την υποκριτική για να αφοσιωθεί στις σπουδές του. Κατάφερε και αποφοίτησε από το Pembroke College, Cambridge με πτυχίο στην Αραβική, Περσική ιστορία και στην Ιστορία της Μέσης Ανατολής.  Τη σήμερον ημέρα αποτελεί κοινοβουλευτικό σύμβουλο για το  Conservative MP Crispin Blunt.

12. Jonathan Lipnicki ως Ray Boyd στο Jerry Maguire

Ο Jonathan Lipnicki, ο μικρός μπόμπιρας που μας γοήτευσε στις ταινίες των 90s όπως στο Jerry Maguire και Stuart Little πλέον έχει εκπαιδευτεί στις πολεμικές τέχνες και ειδικά στο Βραζιλιάνικο  jiu-itsu. Πρόσφατα έκανε εμφανίσεις σε indie ταινίες όπως το  Loserville και  Limelight.

13. Henry Thomas ως Elliot στο E.T. the Extra-Terrestrial

Μετά το κινηματογραφικό του ντεμπούτο στην ταινία E.T. το 1982, ο Henry Thomas πρωταγωνίστησε σε αρκετές ταινίες και σειρες όπως το  Dear John και Big Sur.

14. Jeff Cohen ως Chunk στο The Goonies

O Cohen  παράτησε την υποκριτική μετά την εφηβεία και μετά την τεράστια απώλεια βάρους που τον εξανάγκασε να αποσυρθεί από τον χώρο. Αποφοίτησε από το UCLA School of Law το  2000  και είναι του ανήκει πλεόν η δικηγορική εταιρία με την επωνυμία Cohen Gardner LLC.

Σχόλια