O Blink Mike στο Athens Comedy Festival στο Gazarte!

Παρασκευή 19 Μαΐου λίγο πριν τα μεσάνυχτα η “Κόρη του Θεού” παρουσιάζεται μπροστά μας για πρώτη φορά, μας κοιτά κατάματα και μας απειλεί με γέλια μέχρι δακρύων! Ο Blink Mike έρχεται με το πρώτο του special στο Athens Comedy Festival στο Gazarte λίγο μετά το ξεκίνημά του πίσω στo 2013, όταν και αναδείχθηκε μέσα από τα open mics του Λάμπρου Φισφή και της Κατερίνας Βρανά. Έχοντας συμπληρώσει 4 χρόνια στην ελληνική stand-up σκηνή έμαθε να εξελίσσεται ως κωμικός, στηριζόμενος πάντοτε στη δύναμη του γέλιου και την ανατροπή της πραγματικότητας. Έμαθε να γράφει αστεία. Έμαθε να παρατηρ..

«Mike! Τι κάνεις μέσα στο δελτίο τύπου;»

«Όπα όπα φίλε! Δε χρειάζεται να το παρακάνουμε με τα τυπικά! Τα βαριέμαι και τα βαριέται κι ο κόσμος αυτά. Και γι’ αυτό δεν βαριέται το Stand-up. Λοιπόν, στα γρήγορα να σου πω ότι Η Κόρη του Θεού τα έχει όλα: τη συμβίωση του γιου με την αθάνατη Ελληνίδα μάνα, τα πρώτα άντα, τις εμπειρίες μου από το κέντρο της Αθήνας, ιστορικές ανακρίβειες και όλα αυτά μέσα από αιχμηρά αστεία. Αν η κωμωδία είναι Θεός, εγώ είμαι γόνος της. Τα υπόλοιπα σε 45 λεπτά από κοντά!»

Κυρίες και κύριοι, όπως καταλάβατε ήταν ο Blink Mike. Άλλα είχαμε κατά νου να σας παραθέσουμε εδώ, αλλά σκεφτόμαστε πως το Stand-up μάλλον δεν περιγράφεται. Απλά το ζεις. Τα υπόλοιπα επί σκηνής!

* Το stand-up comedy, το κωμικό φαινόμενο που έχει απλωθεί από άκρη σε άκρη στην Ελλάδα, ο κωμικός αυτοσχεδιασμός, αλλά και το κωμικό θέατρο αποκτούν επιτέλους το φεστιβαλικό τους σπίτι. Πρόκειται για το Athens Comedy Festival, μια τριήμερη κωμική γιορτή, ένα φεστιβάλ γέλιου, με 28 συνολικά παραστάσεις σε 3 stages. Το Gazarte από τις 19 έως και τις 21 Μαΐου στεγάζει την αφρόκρεμα της ακμάζουσας ελληνικής κωμικής σκηνής, αλλά και διεθνείς καταξιωμένους performers.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ:

Παρασκευή 19 Μαΐου 2017 23:30

Εισιτήρια: 6 ευρώ (προπώληση viva) / 8 ευρώ (ταμείο Gazarte)

Gazarte – Athens Comedy Festival

Βουτάδων 32-34, Γκάζι

http://www.athenscomedyfestival.gr/events.aspx#ev7\

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=Pv7n6bulm9s

Facebook event: https://www.facebook.com/events/281922615589704/

Facebook page Blink Mike: https://www.facebook.com/blinkmikecomic/?fref=ts

Σχόλια