Ζήσε το Indigo Adventure και δώσε μια πινελιά στην κοινωνία που ζεις! Έλα να γνωρίσεις και εσύ την εφαρμογή.

Την Κυριακή 7 Μαίου στον πολυμορφικό χώρο «Προορισμός Παπαστράτος» στο Πειραιά η Ιndigo World σε συνεργασία με το ΤEDxPanteion διοργανώνει μία ημερίδα με διαδραστικά παιχνίδια και ασκήσεις στα πλαίσια του Launch του νέου app τους. Σε αυτήν την εμπειρία θα εξερευνήσεις και θα αναπτύξεις τον εαυτό σου μέσα από την αντίληψη των άλλων.

Περισσότερες πληροφορίες για την Indigo:

Η Indigo είναι το 1o διεθνές κοινωνικό δίκτυο που θέτει στην καρδιά του νέου αυτού συστήματος της, την αμοιβαία βοήθεια: βασισμένη στη δημιουργία του νομίσματός της γενναιωδωρίας, οι χρήστες μπορούν να ανταλλάσουνν δωρεάν τα αντικείμενα και τις υπηρεσίες που χρειάζονται χάρη στο Digo.

Όμως η πλατφόρμα εξυπηρετεί και έναν άλλο σκοπό: την κοινωνική ένταξη. Αυτό επιτρέπει στους ανθρώπους που βρίσκονται σε δυσμενείς καταστάσεις (πρόσφυγες, άστεγους κ.λ.π.) να βοηθηθούν πιο άμεσα και αποτελεσματικά από τα μέλη της Indigo κοινότητας.

Τέλος, η πλατφόρμα δίνει την δυνατότητα στους μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς να στελεχώσουν τις δράσεις τους με εθελοντές οι οποίοι θέλουν να βρουν τρόπους να προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο.

Για να μάθεις περισότερα για την Indigo μπες στην επίσημη σελίδα.

Δήλωσε συμμετοχή!

Για να συμμετάσχεις στην ημερίδα κανε attend στο Event και συμπλήρωσε τη φόρμα που θα βρεις.

Μάθετε περισσότερα για το TEDxPanteionUniversity εδώ

Σχόλια