Το TEDxPanteionUniversity επιστρέφει δυναμικά, για το τρίτο TEDx event του, ένα χρόνο μετά την πρώτη του επιτυχημένη εκδήλωση, το Μάρτιο του 2016.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 6 Μαΐου 2017, στον πολυμορφικό χώρο «Προορισμός Παπαστράτος», στον Πειραιά. Αυτή τη φορά, με θέμα ‘Break the Pattern‘, ο σκοπός μας είναι το κοινό να εμπνευστεί ώστε να πάρει θάρρος να κάνει ξεχωριστά πράγματα, χωρίς φόβο, μακριά από τις φόρμες που επιβάλλει η κοινωνία.

Σε μια προσπάθεια διάδοσης και υποστήριξης της διαφορετικότητας το TEDxPanteionUniversity μέσα από τις ομιλίες και τα performances θα παρουσιάσει ιδέες που ξεφεύγουν από το συνηθισμένο και πάνε ένα βήμα μπροστά. Στόχος είναι να ακουστούν μικρές και μεγάλες πράξεις που έχουν κάτι διαφορετικό να σου πουν, δίνουν μια νέα οπτική στα πράγματα.

Στο περσινό συνδεθήκαμε απευθείας με τo TEDWomen

Για μια ακόμα φορά, το TEDxPanteionUniversity έχει δωρεάν είσοδο, διατηρώντας τον κοινωνικό χαρακτήρα που έχει δείξει από την έναρξή του.

Αυτή τη φορά, ζητάμε από τους συμμετέχοντες να προσφέρουν αντί εισιτηρίου ένα βιβλίο, κατά προτίμηση παιδικό, ώστε να δημιουργήσουμε όλοι μαζί μία δανειστική βιβλιοθήκη που θα στεγαστεί στο The Cube Athens.

Δείτε την εμπειρία μας από το περσινό TEDxPanteionUniversity

Το The Cube Athens είναι ένας συνεργατικός χώρος για startupers που, μεταξύ άλλων, έχει δημιουργήσει το SOLE Greece Project, ένα αυτοργανωμένο πρόγραμμα διδασκαλίας για παιδιά προσφύγων.

Μείνετε συτονισμένοι στη σελίδα μας στο facebook για περισσότερες πληροφορίες.

Save the date και σας περιμένουμε.

Σχόλια