Στο πλαίσιο του 4ου Posidonia Sea Tourism Forum λαμβάνει χώρα το YES to Sea Tourism Forum.

 

Μετα την επιτυχημένη διοργάνωση του 1ου Young Executives Shipping Forum (YES Forum) τον περασμένο Ιούνιο, στο πλαίσιο των Ποσειδωνίων 2016, η ομάδα του YES Forum επανέρχεται με μια νέα πολύ ενδιαφέρουσα διοργάνωση.

Φέτος, τo YES Forum λέει ΝΑΙ στο Θαλάσσιο Τουρισμό με τη διοργάνωση του YES to Sea Tourism Forum την Τετάρτη 24 Μαΐου 2017. Η διοργάνωση θα λάβει χώρα στη συνεδριακή αίθουσα «Νίκος Σκαλκώτας» στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών, 13:00 μέχρι τις 19:00, κατά τη διάρκεια του International Conference Exhibition του Posidonia Sea Tourism Forum.

Το YES είναι το πρώτο συνέδριο το οποίο τελείται υπό την Αιγίδα των Υπουργείων Ναυτιλίας, Παιδείας, Τουρισμού, του ΕΟΤ και της πλειοψηφίας των Ελληνικών Πανεπιστημίων και διοργανώνεται από μια ομάδα 45 νέων εθελοντών.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Η συμμετοχή στο YES to Sea Tourism Forum είναι δωρεάν και για να την εξασφαλίσετε αρκεί να κάνετε την εγγραφή σας στο http://www.yes-forum.com/registration,  έως τις 10 Μαΐου 2017.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν και να γνωρίσουν την έκθεση του Posidonia Sea Tourism, να παρακολουθήσουν μια συνεδρία yachting, αλλά και να θέσουν τα ερωτήματά τους σχετικά με τους κλάδους της κρουαζιέρας, του yachting, και του θαλάσσιου τουρισμού.  Μετά το πέρας του forum θα πραγματοποιηθει ένα networking cocktail.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Ομιλητές

Μετά τον χαιρετισμό που θα απευθύνει ο Ηλίας Τσακίρης, CEΟ, American Hellenic Hull, απαντήσεις στα ερωτήματα των συμμετεχόντων θα δώσουν καταξιωμένα στελέχη του χώρου.

Πιο συγκεκριμένα θα συμμετέχουν οι:

Γιώργος Ξηραδάκης, Managing Director, XRTC Business Consultants Ltd. και Πρόεδρος του Propeller Club (Port of Piraeus), ως συντονιστής του πάνελ, με ομιλητές:

-τον Διογένη Βενετόπουλο, Partner – Vice President Sales, Variety Cruises,

Εμμανουήλ Βορδώνη, Πρόεδρο POSEIDONION GRAND HOTEL – Ex-Executive Director, Thenamaris,

Δημήτρης Κουτσολιούτσο, CEO/Founder, Instayacht – Farmers Republic,

Κρίση Παλάση, Partner, CTM Hellas,

Μαρία Θεοφανοπούλου, Publisher of Greek Travel Pages.

Το συνέδριο θα διεξαχθεί εξ ολοκλήρου στα Ελληνικά εξαιρουμένου του διαλόγου του Ukko Metsola, Vice President, Royal Caribbean Cruises Ltd με τους νέους, ο οποίος θα γίνει στα Αγγλικά.

Συμμετοχή σε Networking Corners

Η εμπειρία στο YES to Sea Tourism δεν τελειώνει εδώ. Μετά το πέρας του πάνελ, στελέχη της ναυτιλιακής βιομηχανίας θα συμμετέχουν στα 4 networking corners ώστε να μιλήσουν στους νέους για τον τομέα στον οποίο δραστηριοποιούνται και να δεχθούν τα ερωτήματα τους. Οι θεματικές θα αφορούν τα τμήματα της Ναυτιλιακής Εταιρείας, Startups & Innovation, Τεχνικό Τμήμα Ναυτιλιακής Εταιρείας και Marine Insurance & Νηογνώμονες.
Το ενδεικτικό πρόγραμμα μπορείτε να βρείτε στο http://yes-forum.com/indicative-program/

ΣΤΟΧΟΣ

Η προβλεπόμενη αναγέννηση του θαλάσσιου τουρισμού στην Ελλάδα έχει αναθερμάνει το ενδιαφέρον της νέας γενιάς στους κλάδους yachting, κρουαζιέρας και επιβατηγών πλοίων. Το YES to Sea Tourism Forum θα εξετάσει τις ευκαιρίες που προσφέρονται από αυτούς τους κλάδους και τις δεξιότητες που απαιτούνται για να είναι επιτυχής σε αυτά. Αυτό θα επιτευχθεί μέσω ενός ανοικτού διαλόγου μεταξύ των συμμετεχόντων του συνεδρίου και των στελεχών ης βιομηχανίας που θα συγκροτούν το πάνελ.

Η ομάδα του YES Forum προχωρησε στη διοργάνωση του YES to Sea Tourism Forum , πιστεύοντας ακράδαντα ότι ο διάλογος που ξεκίνησε στα πλαίσια των Ποσειδωνίων 2016 πρέπει να συνεχιστεί και ελπίζοντας  ότι ολοένα και περισσότεροι θα αφουγκράζονται και θα υποστηρίζουν το όραμα και την προσπάθεια της.

Σχόλια