Το πρώτο TEDx Komotini έρχεται στην Κομοτηνή για να αναδείξει την επαναστατικότητα της λογικής!

 «The Revolution of Logic» ονομάζεται το πρώτο TEDx Komotini event το οποίο θα πραγματοποιηθεί τον προσεχή Μάιο και συγκεκριμένα την Κυριακή 7 Μαίου στο συνεδριακό κέντρο του ξενοδοχείου Arcadia στην Κομοτηνή.

Το official website του TEDx Komotini είναι γεγονός και φέρει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες του event. 9 ανακοινώσιμοι ομιλητές μέχρι στιγμής, θα μοιραστούν τις δικές τους προσωπικές εμπειρίες υπό το πρίσμα της επανάστασης της λογικής.

Οι Κωνσταντίνος Γάτσιος, Αναστάσιος Τζίκας, Γιώργος Μητακίδης, Ορέστης Ομράν, Νίκος Θεοδωράκης, Νεφέλη Γεωργαλά, Δημήτρης Μηχάλαρος,, Ηλίας Βροχίδης, Αγάθη Δαρλάση και Μηνάς Κοσμίδης, θα ανέβουν στην σκηνή του TEDx Komotini.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Προμηθευτείτε έγκαιρα το εισιτήριο σας μέσω της Viva

Όπως σημειώνεται και στο site του TEDx Komotini:

«Οι μικρές ή μεγάλες καθημερινές επαναστάσεις είναι αυτές που μας επαναπροσδιορίζουν και μας αυτοπροσδιορίζουν ως ανθρώπους και κατ᾽επέκταση ως πολίτες και κοινωνία. Η επανάσταση, με την έννοια της αλλαγής στον λόγο, την ιδέα του νέου κόντρα στο παλιό, είναι αυτό που δημιουργεί τις προοπτικές για την επίτευξη της προόδου, της καινοτομίας, την όξυνσης της κριτικής σκέψης και την αποδοχή της διαφορετικότητας. Βασικά συστατικά της αλλαγής αποτελούν ο προβληματισμός  και η λογική που πηγάζουν από την πρόσβαση στη γνώση, την πληροφόρηση και τις ιδέες. Η ταχύτατη μετάλλαξη των κοινωνιών δημιουργεί την αναγκαιότητα για την ύπαρξη του στοιχείου της λογικής που θα καθιερώσει τον ρεαλισμό ως βασικό χαρακτηριστικό των κοινωνιών και θα επιταχύνει την ανάπτυξη της κουλτούρας των κοινωνικών συμμαχιών.

Ακολουθήστε μας στο ταξίδι προς τη λογική, έχοντας ως συνοδοιπόρους διακεκριμένους ομιλητές που θα εξιστορήσουν τις εμπειρίες τους. Μέσα από την προσωπική τους πορεία, θα αναζητήσουμε τον ρεαλισμό, την καινοτομία, την αλλαγή, την περιπέτεια, την επιχειρηματικότητα και την τεχνολογία.

Η αρχή θα γίνει στην Κομοτηνή στις 7 Μαΐου 2017.

Συνταχθείτε μαζί μας στη διαδρομή για να πιάσουμε το νήμα της λογικής από την αρχή.»

Σχόλια