14ο Φοιτητικό Συνέδριο Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας με θέμα «Internet of Things, Big Data και Cloud Computing: Μια νέα εποχή για την Επιχειρηματικότητα».

Στις 27 Απριλίου 2017 επιστρέφει για δέκατη τέταρτη χρονιά το Φοιτητικό Συνέδριο Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Το φετινό συνέδριο, με θέμα «Internet of Things, Big Data και Cloud Computing: Μια νέα εποχή για την Επιχειρηματικότητα», θα πραγματοποιηθεί στο συνεδριακό χώρο της ΕΕΔΕ (Λεωφ. Ιωνίας 200 και Ιακωβάτων 61, Αθήνα).

Το συνέδριο θα συμπεριλαμβάνει παρουσίαση εργασιών από νέους ερευνητές, ομιλίες από στελέχη επιχειρήσεων και διαδραστικά workshops γύρω από τη φετινή θεματολογία. Η επιστημονική επιτροπή του συνεδρίου αποτελείται από καθηγητές του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του ΟΠΑ ενώ η οργανωτική επιτροπή συγκροτείται από φοιτητές του τμήματος.

Αδιαμφισβήτητα, οι τομείς που θα προσεγγιστούν μέσα από το φετινό συνέδριο αποτελούν φλέγοντα ζητήματα του σύγχρονου οικονομικού περιβάλλοντος, καθώς εξελίσσονται συνεχώς. Παράλληλα, αποτελούν βασικές γνώσεις για κάθε νέο που επιθυμεί να έχει μία πλήρη εικόνα του χώρου της σύγχρονης επιχειρηματικότητας.

Στα πλαίσια των ομιλιών, των Workshops και των εργασιών του συνεδρίου θα καλυφθούν ενδεικτικά θέματα όπως: Business Analytics & Business Intelligence, Επιστήμη Δεδομένων (Data Science), Data Mining, Ψηφιακό Μάρκετινγκ και Διαφήμιση, Big Data & Social Media, Internet of Things, Ιδιωτικότητα και Ασφάλεια Δεδομένων κ.ά.

Το Φοιτητικό Συνέδριο Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας αποσκοπεί σε μια πανελλήνια επιστημονική συνάντηση νέων μελών ΔΕΠ, υποψήφιων διδακτόρων, νέων ερευνητών αλλά και προπτυχιακών/μεταπτυχιακών φοιτητών με στόχο την ανάδειξη νέων βέλτιστων πρακτικών γύρω από τους τομείς των Internet of Things, Big Data και Cloud Computing.

ΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΟΥ ΕΔΩ

Αγοράστε το εισιτήριο σας εδώ: http://www.ticket365.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Για παραπάνω πληροφορίες επισκεφτείτε τα social media και το website του ΦΣΔΕΤ:

website: https://fsdet.dmst.aueb.gr/
e-mail: fsdet@dmst.aueb.gr

Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας

Σχόλια