Οι παγκόσμιοι πρωταθλητές βαρέων μπάσων και σκληροτράχηλων γλωσσών Foreign Beggars, έρχονται στην πέμπτη ανατρεπτική γιορτή της Innersense Productions και δεν ζητιανεύουν τίποτα πέραν της ενέργειάς μας! Η μουσική αλλάζει. Έλα στο Passport και βγάλε «διαβατήριο» προς τη νέα εποχή…

 

 

Με αφορμή την συμπλήρωση 20 χρόνων συνεχούς παρουσίας στα μουσικά δρώμενα της χώρας και την είσοδό της στην τρίτη δεκαετία διοργανώσεων, η Innersense Productions παρουσιάζει το 5o κατά σειρά ETHOS event και φιλοξενεί για ένα Live Performance το κορυφαίο Crossover Bass σχήμα στον πλανήτη, τους FOREIGN BEGGARS, την Παρασκευή 31 Μαρτίου, στην κεντρική σκηνή του Passport Κεραμεικός (Κεραμεικού 58 & Μαραθώνος).

Τα ETHOS Events είναι θεματικά Events – Mini Fests, τα οποία ξεκίνησε να παρουσιάζει η Innersense Productions από το 2009. Στα Decks των ETHOS Events, η Innersense έχει φιλοξενήσει κορυφαία διεθνή ονόματα, όπως Goldie, LTJ Bukem, Kid Loco, Adam Freeland, Joey Beltram, Doc Scott, Marc Hype, D-Bridge και για την 5η εκδοχή του ETHOS, η Innersense Productions παρουσιάζει ως Headliners τους FOREIGN BEGGARS σε Live performance.

Κέρδισε Προσκλήσεις!

 

FOREIGN BEGGARS

Οι FOREIGN BEGGARS είναι ένα βρετανικό τρίο, αποτελούμενο από 2 MC’s και έναν DJ, το οποίο εξελίχθηκε από ήρωες της Βρετανικής Underground Hip Hop σκηνής στο κορυφαίο Crossover Bass σχήμα στον πλανήτη. Αυτό αποδεικνύεται από την απήχηση που έχουν στους fans διάφορων μουσικών ειδών του αστικού ήχου, όπως Hip Hop, Glitch Hop, Grime, Dubstep, Drum’n’Bass.

Τόσο τα 5 Studio Albums τους, όσο και οι συνεργασίες τους, μιλούν από μόνα τους.
Skrillex, Noisia, Knife Party, Dirtyphonics, Flux Pavilion, Birdy Nam Nam, Grems, Son Of Kick, Eprom, DJ Vadim, Alix Perez, Machinedrum, είναι μερικές μόνο από τις συνεργασίες που έχουν κάνει, καλύπτοντας όλο το φάσμα του Bass ήχου, από UK Hip Hop, Grime, Dubstep, Drum’n’Bass.

Από τον σχηματισμό τους πίσω στο 2002, δεν σταμάτησαν στιγμή να εξερευνούν τον αστικό ήχο, επιδεικνύοντας ποικιλία και διαρκή εξέλιξη, με κίνητρο να είναι πάντα αυτοί που θα διαμορφώνουν μουσικές τάσεις. Και το καταφέρνουν αδιάκοπα  μέχρι και σήμερα, έχοντας ανοίξει τον δρόμο για  παρόμοια σχήματα.

Το 2013, σε συνεργασία με τους Ολλανδούς Production Wizards και πλέον Legends της παγκόσμιας Bass μουσικής και όχι μόνο, τους Noisia, σχημάτισαν το Supergroup “I Am Legion”, κυκλοφορώντας το ομώνυμο Album και περιοδεύοντας τον πλανήτη, σε μια Sold Out περιοδεία  με σχήμα πέντε ατόμων επί σκηνής.

Οι FOREIGN BEGGARS σε επίπεδο δισκογραφίας έχουν να επιδείξουν έναν εντυπωσιακό κατάλογο κυκλοφοριών σε κορυφαία Major αλλά και ανεξάρτητα Labels ανά τον κόσμο, όπως Sony, Owsla, Mau5trap, Dented, Never Say Die,  κ.α., μέχρι να δημιουργήσουν το δικό τους Label, την Par Excellence, στην οποία κυκλοφόρησαν συνεργατικά μαζί με τις Owsla (Label του Skrillex) και Division (Sub Label των Noisia) το ομώνυμο Album τους, Par Excellence.

Τα Live Performances των Foreign Beggars είναι μια έκρηξη έντασης και ενέργειας με άφθονο μπάσο και ρίμες σε ρυθμό πολυβόλου όπλου, χαρακτηριστικά που τους έκαναν Support Act στην παγκόσμια περιοδεία των Prodigy το 2010 και του Deadmau5 το 2012.

Όλα τα παραπάνω, συν τα  50.000.000+ Views των κομματιών τους στοYouTube, τους τοποθέτησαν επάξια στα κορυφαία μουσικά Festival σε όλο τον κόσμο για το 2017.

Στην Αθήνα, θα απολαύσουμε τους Foreign Beggars  ως Headliners του ETHOS_v05, στην κεντρική σκηνή του Passport Κεραμεικός, την Παρασκευή 31 Μαρτίου.

Line Up

Τους FOREIGN BEGGARS θα πλαισιώσουν κορυφαίοι εκπρόσωποι του ελληνικού αστικού ήχου, με ένα Line Up το οποίο είναι ένα κράμα καταξιωμένων αλλά και ανερχόμενων καλλιτεχνών. To πλήρες Line Up του ETHOS Vol 5 έχει ως εξής :

 

  • Vata    (Dinal Way) – Downtempo / Deep Dubstep
  • Wrong Side    (Ratt & Flipside) – Breaks / Dubstep
  •  Stiko & Wag   (Antilopes) – Dub, Trip Hop, Hip Hop
  •  Twinsanity Live, feat. DJ Micro   (Bashment Records) – Hip Hop
  • Foreign Beggars Live  (Owsla, Mau5trap, Division, Par Excellence)  –Hip Hop, Grime, Dubstep, Bass
  • Disphonia   (Eatbrain, SOM Music, Dutty Audio)    – Drum’n’Bass
  • Insom      (Urban Danja) – Drum’n’Bass
  • Junior SP.  (Innersense) – Drum’n’Bass

Μία μουσική σκυταλοδρομία διάρκειας επτά ωρών, με τις πόρτες του Passport να ανοίγουν στις 10 το βράδυ.

 

 

 

INFO

Εισιτήρια : 

Προπώληση στην τιμή των 12€, έως και την ημέρα του Event, την Παρασκευή 31/03, μέχρι τις 15.00 το μεσημέρι. Η προπώληση πραγματοποιείται Online στο Link https://shop.ticketpro.gr/el/Event/Detail/1432/foreign-beggars και στα ακόλουθα  σημεία :
> Ticket House – Πανεπιστημίου 42 (Εντός Στοάς)
Ministry of Concrete – Αξαρλιάν 3 (Πρώην Λέκκα), Σύνταγμα
Superfly Cafe – Εμπεδοκλέους 28, Παγκράτι (11:00-18:00)
Μικρό cafe – Ερυθραίας 2, Σταθμός Μετρό Περιστέρι
Jackals Tattoo – Κουντουριώτου 164, Παιραιάς
SLUT boardshop-Greece – Αγίας Παρασκευής 20, Χαλάνδρι
Uncle Chroni’s tattoo and body piercing – Λεωφόρος Μεσογείων 248, Μετρό Χολαργός

 

Η τιμή στο ταμείο του Passport την ημέρα του Event θα είναι 15€.

 

Innersense Productions Athens

https://www.facebook.com/we.are.INNERSENSE/

info@innersense.gr // media@innersense.gr

 

Passport Κεραμεικός

https://www.facebook.com/passportkerameikos/

Τηλ. 210 5222203

 

Foreign Beggars

https://www.facebook.com/foreignbeggars/

https://twitter.com/foreignbeggars
https://www.youtube.com/user/ForeignBeggarsUK

 

 

 

 

Σχόλια