Τρία διαφορετικά, άκρως διασκεδαστικά επιτραπέζια παιχνίδια και Αθηναϊκά στέκια για να επιτρα…παίξεις!

Η εξεταστική έφτασε στο τέλος της και ο ανύπαρκτος ελεύθερος χρόνος, όχι μόνο έγινε υπαρκτός, αλλά τείνει να γίνει και αύθονος. Για να σε δώσω, λοιπόν, απάντηση στο αγωνιώδες ερώτημα του πως θα τον γεμίσεις σου δίνω τη λέξη κλειδί: επιτραπέζια!

Νιώσε και πάλι παιδί παίζοντας κλασικά και αγαπημένα επιτραπέζια παιχνίδια αλλά νιώσε και ενήλικο παιδί παίζοντας επιτραπέζια που απευθύνονται σε άτομα που βρίσκονται πιο κοντά σου ηλικιακά.

Και τι καλύτερο από το να συδυάσεις το παιχνίδι με έξοδο; Τίποτα! Γι’ αυτό κι εγώ σου έχω όμορφες Αθηναϊκές γωνιές για μπόλικο παιχνίδι συνοδευμένο με καφέ και ότι άλλο θέλεις!

1.Κάισσα

H αγαπημένη εταιρία που φέρνει στην Ελλάδα τεράστιο αριθμό διεθνών επιτραπέζιων αλλά και επιτραπέζια δικής της κατασκευής, διαθέτει και cafe στο οποίο με μια μικρή, έξτρα χρέωση, μπορείς να παίξεις ότι επιτραπέζιο θέλεις, να δοκιμάσεις τις ικανότητές σου μέχρι τελικής πτώσεως και όλα αυτά απολαμβάνοντας το ρόφημά σου!

Επιπλέον στο Κάισσα cafe μπορείς κάθε εβδομάδα να δεις τα τουρνουά επιτραπέζιων που διοργανώνονται και να λάβεις μέρος σε όποιο θέλεις εσύ! Με κάθε συμμετοχή σου σε τουρνουά απολαμβάνεις και κάποια έξτρα προνόμια στο cafe!

Κάισσα cafe, Μεσογείων 12, Αμπελόκηποι

2.Playce

Από το όνομα καταλαβαίνεις πως είναι το ιδανικό μέρος για παιχνίδι. Απολαμβάνεις καφέ, ροφήματα και σνακ παίζοντας κάποιο από τα πάμπολλα επιτραπέζια που σου προσφέρονται με τη μικρή χρέωση του ενός ευρώ επιπλέον, για όσα επιτραπέζια παίξεις!

Οι άνθρωποι θα σου δώσουν το επιτραπέζιο που θα ζητήσεις είναι κάτι παραπάνω από πρόθυμοι να σου εξηγήσουν ξανά και ξανά τους κανόνες του παιχνιδιού μέχρι να είσαι σίγουρος πως έχεις καταλάβει και την παραμικρή λεπτομέρεια, οπότε μπορείς να ξεκινήσεις το επιτρα…παίξιμο!

Playce, Λ. Στρατάρχου Αλ. Παπάγου 128, Ζωγράφου και Λογοθετίδη Βασίλη 14, Αμπελόκηποι

3.Game Rules

Το πιο ανατρεπτικό μαγαζί για να πας και να παίξεις επιτραπέζια όσο θέλεις. Και τι είναι αυτό που το κάνει ανατρεπτικό; Το γεγονός ότι μπορείς να πας, να παίξεις διάφορα επιτραπέζια και αυτό που σου άρεσε περισσότερο μπορείς να το νοικιάσεις και να το πάρεις σπίτι σου για ακόμα περισσότερα παιχνίδια!

Game Rules, Αίαντος 10, Περιστέρι

Τρεις Προτασεις Διαφορετικων Επιτραπεζιων

Στο σημείο αυτό σου προτείνω τρία διαφορετικά επιτραπέζια που μπορείς να δοκιμάσεις σε όλα τα παραπάνω μαγαζιά και είμαι σίγουρος ότι θα σε κάνουν fan τους από τον πρώτο κι όλας γύρο!

1.Dixit

Πέντε εικόνες ανοίγουν. Έχουν όλες κάτι κοινό: μια αινιγματική πρόταση. Μια όμως από τις πέντε ανήκει στον αφηγητή. Οι παίκτες θα πρέπει να επιστρατεύσουν τη διορατικότητα και τη λογική τους για να τη βρούνε, αποφεύγοντας ταυτόχρονα τις παγίδες των συμπαικτών τους.

Το Dixit είναι ένα ευχάριστο αλλά και συναρπαστικό παιχνίδι γεμάτο εκπλήξεις για την παρέα αλλά και όλη την οικογένεια.

2.Σαμποτέρ

Σκάβετε για χρυσό στα βάθη ενός ορυχείου. Ξαφνικά, μία αξίνα σπάει και το φως της λάμπας σβήνει. Ο σαμποτέρ ξαναχτύπησε – ποιος ή ποιοι όμως από τους συμπαίκτες σας είναι ο σαμποτέρ; Θα βρείτε πρώτοι το χρυσό, ή οι δόλιες ενέργειες του σαμποτέρ θα είναι επιτυχείς; Μετά από τρεις γύρους, ο παίκτης με τα περισσότερα κομμάτια χρυσού είναι ο νικητής.

3.Sheriff of Nottingham

Ο πρίγκιπας John έρχεται Nottingham! Οι παίκτες, σε ρόλο εμπόρων, αρπάζουν την ευκαιρία να βγάλουν περισσότερα κέρδη πουλώντας τα αγαθά τους στην πολύβουη πόλη κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του πρίγκιπα. Όμως, οι παίκτες πρέπει να περάσουν πρώτα τα αγαθά τους από την πύλη της πόλης που είναι κάτω από την εποπτεία του Σερίφη του Nottingham. Θα παίξεις καθαρά περνώντας στην πόλη μόνο νόμιμα αγαθά, ή θα ρισκάρεις να περάσεις και παράνομα αγαθά για ακόμα υψηλότερα κέρδη; Να θυμάσαι, όμως, ότι ο Σερίφης μπορεί να σε πιάσει ανά πάσα στιγμή!

Σχόλια