ΚΑΛΎΤΕΡΗ ΤΑΙΝΊΑ ΚΙΝΟΥΜΈΝΩΝ ΣΧΕΔΊΩΝ

Ποιος θα κερδίσει: Ζωούπολη

Η Ντίσνεϋ όποτε έχει ταινία κινουμένων σχεδίων υποψήφια είναι δύσκολο να χάσει και ειδικά φέτος με μια ταινία που προσπαθεί να δείξει στους μικρούς θεατές το ότι να είσαι διαφορετικός δεν είναι κακό. Θα είναι τεράστια έκπληξη αν βγει άλλος νικητής.

Ποιος πρέπει να κερδίσει: Ο Κούμπο και οι Δύο Χορδές

Όσο και να υποστηρίζουμε τη Ζωούπολη, το διαφορετικό κινούμενο σχέδιο της χρονιάς είναι ο Κούμπο με μία ιστορία βγαλμένη σαν από μυθολογία. Θα σας ταξιδέψει σε διαφορετικούς κόσμους με πολύ ωραία δράση και ιστορία που συγκινεί.

Το Frapress ψήφισε: Ζωούπολη

Ε Ντίσνεϋ είναι, με αυτό μεγαλώσαμε, πως περιμένατε να αντισταθούμε;!

ΚΑΛΎΤΕΡΗ ΞΕΝΌΓΛΩΣΣΗ ΤΑΙΝΊΑ

Ποιος θα κερδίσει: Ο Εμποράκος (Ιράν)

Μπορεί να μην είναι η καλύτερη ταινία του Ασγκάρ Φαραντί, όπως ας πούμε το Ένας Χωρισμός του που κέρδισε το Όσκαρ καλύτερης ξενόγλωσσης ταινία μερικά χρόνια πριν, αλλά η πολιτική του Τραμπ την έχει αναδείξει σε φαβορί. Η κατηγορία αυτή είναι η μεγάλη ευκαιρία της Ακαδημίας να τη… μπει στη νέα πολιτική που ακολουθείτε στην Αμερική.

Ποιος πρέπει να κερδίσει: Τόνι Έρνταμ (Γερμανία)

Το αριστούργημα της Μάρεν Άντε είναι η ταινία που αξίζει όλα τα βραβεία. Το χιούμορ, όμως, φαίνεται ότι δεν πολυσυμπίπτει με αυτό των Αμερικάνων και για αυτό έχει πέσει έτσι λίγο από το πρώτο βάθρο.

Το Frapress ψήφισε: Ο Εμποράκος (Ιράν)

Και εμείς ψηφίζουμε τον Φαραντί… και μάλλον συμφωνούμε στο ότι θα πρέπει όλοι να αντισταθούμε σε κάτι τόσο ρατσιστικό όπως αυτό το διάταγμα του Αμερικάνου πρωθυπουργού.

Σελίδες: 1 2 3

Σχόλια

1 2 3