Επιτυχημένες σειρές, που μας έχουν χαρίσει ώρες αγωνίας και που φέτος θα προβληθεί το τελευταίο τους επεισόδιο.

Επιμέλεια: Δέσποινα Μπαράκη

Τα τελευταία δύο χρόνια έχουν ακυρωθεί ή δεν έχουν ανανεωθεί αρκετές τηλεοπτικές σειρές. Τα τελευταία δύο χρόνια έχει ανακοινωθεί το τέλος αρκετών γνωστών σειρών είτε για λόγους χαμηλής ακροαματικότητας, είτε λόγω κόστους. Δεν είναι, μάλιστα λίγες οι φορές που μια σειρά τελειώνει, γιατί απλά δεν τραβάει άλλο η ιστορία -και σε αυτή την λίστα έχουμε αρκετές τέτοιες-.

Bates Motel

Η σειρά προβάλλεται απ’ το 2013 και είναι το prequel της γνωστής ταινίας τρόμου “Psycho”. H πέμπτη σεζόν είναι και η τελευταία, που θα προβληθεί.

Black Sails

Ξεκίνησε το 2014 και έχει αρκετούς φαν παγκοσμίως. Η σειρά έχει κερδίσει βραβεία Emmy και έχει λάβει πολύ καλές  κριτικές, παρ’ όλα αυτά η τέταρτη σεζόν θα είναι και η τελευταία της.

Βloodline

Αυτή η ξεχωριστή σειρά του Netflix μας κέρδισε απ’ το πρώτο επεισόδιο. Οι δημιουργοί της σειράς, ωστόσο θεώρησαν ότι πρέπει η τελευταία της σεζόν να είναι η τρίτη.

Bones

Το Bones είναι από αυτές τις σειρές που θα μείνουν ανεξίτηλες στην μνήμη μας, λόγω της ιδιαίτερης πλοκής και των αστείων. Δυστυχώς, η 12ή σεζόν θα είναι και η τελευταία που θα προβληθεί.

Τhe Leftovers

Η σειρά του HBO προβλήθηκε για πρώτη φορά το 2014 και στις αρχές Απριλίου θα προβληθεί η τελευταία σεζόν.

The Strain

Έχουν ακουστεί πολλά για το τέλος της σειράς, αφού πολύ πιστεύουν ότι ο λόγος που τελειώνει σχετίζεται αποκλειστικά και μόνο με το κανάλι. Το σίγουρο πάντως είναι ότι το ερχόμενο καλοκαίρι θα προβληθεί η τελευταία της σεζόν.

Netflix: 5 σειρες που περιμενουμε το 2017!

The Vampire Diaries

Μετά από 7 σεζόν φέτος προβάλλονται τα τελευταία επεισόδια της επιτυχημένης σειράς.

Grimm

Μετά από 6 σεζόν η σειρά “Grimm” ολοκληρώνεται λόγω χαμηλής τηλεθέασης.

Orphan Black

To “Οrphan Black” είναι από αυτές τις περιπτώσεις, που οι δημιουργοί αποφάσισαν ότι η καλύτερη στιγμή για να τελειώσει η σειρά είναι φέτος, γι’ αυτό και παρ’ ότι έχει λάβει καλές κριτικές η πέμπτη σεζόν θα είναι και η τελευταία της.


Teen Wolf

Άλλη μια σειρά με καλές κριτικές φτάνει στο τέλος της, αφού η έκτη και τελευταία σεζόν της σειράς ξεκίνησε να προβάλλεται τον περασμένο Νοέμβριο και θα ολοκληρωθεί εντός του 2017.

Pretty Little Liars

Τον ερχόμενο Απρίλιο θα προβληθούν τα τελευταία επεισόδια της σειράς και το μόνο που έχουμε να πούμε είναι ότι ήρθε, επιτέλους η ώρα να αποκαλυφθεί ποιοί κινούν τα νήματα.

Halt And Catch Fire

Oι δημιουργοί της σειράς θέλησαν να δώσουν στο κοινό ένα τέλος έκπληξη. Άραγε θα ικανοποιήσει η τέταρτη και τελευταία σεζόν τους τηλεθεατές;

Girls

Όσο απίστευτο και αν φαίνεται έχουν προβληθεί ήδη πέντε σεζόν της επιτυχημένης σειράς του HBO “Girls”, που όμως θα ολοκληρωθεί στην έκτη σεζόν.

Episodes

Από την αρχή της προβολής της το 2011 το “Episodes” έχει τεθεί πολλές φορές υποψήφιο για σημαντικά βραβεία, παρ’ όλα αυτά το κανάλι που το προβάλλει επιβεβαίωσε ότι η πέμπτη θα ‘ναι η τελευταία σεζόν του.

Switch At Birth

Ξεκίνησε το 2011 και φέτος προβάλεται από τον τηλεοπτικό σταθμό ABC η τελευταία σεζόν.

Σχόλια