Μερικές από τις σειρές που περιμένουμε με ανυπομονησία το 2017 από το αγαπημένο μας Netflix!

1. Μια σειρά από ατυχή γεγονότα

Βασισμένο στην ομότιτλη σειρά βιβλίων του Lemony Snicket , το «Μια σειρά από ατυχή γεγονότα» θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix την Παρασκευή και 13 Ιανουαρίου (δεν θα μπορούσαν άλλωστε να είχαν διαλέξει διαφορετική ημέρα!)

Μετά από ένα τραγικό δυστύχημα , που στοίχισε την ζωή των γονιών τους, τα αδέρφια Violet, Klaus και Sunny  αναγκάζονται να ζήσουν μαζί με τον μακρινό θείο τους Count Olaf, που επιχειρεί να κλέψει την περιουσία τους. Όταν όμως χάνει την κηδεμονία των παιδιών , τα ακολουθεί σε κάθε τους βήμα μεταμφιεζόμενος σε διαφορετικά άτομα για να πάρει την περιουσία τους πάση θυσία.

Πρωταγωνιστούν:  Neil Patrick Harris, Malina Weissman και  Louis Hynes.

2. Iron First

Η σειρά κάνει πρεμιέρα στις 17 Μαρτίου του 2017. Πρόκειται για την 4η σειρά του Netflix σε ήρωα χαρακτήρα της Marvel.  O  Iron First  αγωνίζεται ενάντια στους εγκληματίες, που διαφθείρουν την Νέα Υορκη,  με  τις ικανότητες του στο kung fu. Η ιστορία ξεκινάει από την στιγμή που ο Rand επιστρέφει στην Νέα Υόρκη αφού έχει εξαφανιστεί από την πόλη για αρκετά χρόνια.

Πρωταγωνιστούν: Jessica Henwick και David Wenham

3. 13 Reasons Why

Ακόμη μια σειρά του Netflix που βασίζεται σε βιβλίο. Αυτή την φορά ο συγγραφέας του βιβλίου είναι ο Jay Asher, που διηγείται την ιστορία της Hannah Baker , μίας μαθήτριας λυκείου που αυτοκτονεί. Η σειρά ακολουθεί τον Clay (Dylan Minnette) , ο οποίος λαμβάνει ένα κουτί με κασέτες από την συμμαθήτριά του Hannah , λίγο μετά τον θανατό της. Στις κασέτες η Hannah εξηγεί στους 12 συμμαθητές της τι ρόλο έπαιξε ο καθένας στο θανατό της της και ποιοι είναι οι 13 λόγοι που της οδήγησαν στην αυτοκτονία.

Η παραγωγός της σειράς είναι η Selena Gomez  ενώ σκηνοθέτης είναι ο Tom McCarthy  (σκηνοθέτης του Spotlight).

dylanminette-768x6014. EL CHAPO

Tο Netflix για αυτή την παραγωγή συνεργάζεται με την Univision (λατινοαμερικάνικη εταιρεία παραγωγής). Όπως προϊδεάζει και ο τίτλος, η σειρά θα παρουσιάσει την ζωή του Joaquin  “EL Chapo” Guzman,   του πολύ γνωστού  Μεξικανού βαρόνου ναρκωτικών.

5. Gypsy

H Naomy Watts πρωταγωνιστεί σε αυτό το ψυχολογικό θρίλερ υποδυόμενη την Jean Holloway, μία ψυχοθεραπεύτρια που αρχίζει να αναπτύσσει επικίνδυνες σχέσεις με άτομα που εμπλέκονται στις ζωές των ασθενών της. Πρόκειται για μία σειρά 10 επεισοδίων  που θα προβληθεί κάπου μέσα στο 2017.

gettyimages-598851928-768x512

Σχόλια