Στις 13 Δεκέμβρη, το TEDxAUEB επιστρέφει με το πρώτο pre-event για φέτος, στο Αμφιθέατρο Αντωνιάδου.

Το TEDxAUEB συνεχίζεται για πέμπτη χρονιά και φέτος ξεκινά με ένα pre-event στις 13 Δεκεμβρίου στις (10:30) στο Aμφιθέατρο Αντωνιάδου με θέμα “Young Horizons”. Τέσσερις νέοι και καταξιωμένοι ομιλητές θα παρουσιάσουν το έργο τους, θα αναλύσουν το πώς κατάφεραν να ξεχωρίσουν στο χώρο εξειδίκευσής τους και θα ορίσουν τα συστατικά της επιτυχίας τους.

Μέσα από τις ομιλίες τους θα θέσουν κίνητρα, θα δημιουργήσουν όραμα, θα εμπνεύσουν και όλοι μαζί θα αναζητήσουμε τα μονοπάτια για νέους πιο φωτεινούς ορίζοντες.

Εξασφάλισε τη δωρεάν συμμετοχή σου:

Για να παρακολουθήσετε την εκδήλωση, χρειάζεται να δηλώσετε τη συμμετοχή σας εδώ.

Έτοιμοι για νέους ορίζοντες;

Tο pre-event του ΤΕDxAUEB 2016 πλησιάζει όλο και περισσότερο κι η αλήθεια είναι πως ο καιρός περνάει σαν νεράκι!

Την τελευταία εβδομάδα όλες οι ομάδες είχαν πολύ έντονο και γεμάτο πρόγραμμα. Οι εθελοντές έχουν επιλεχθεί και το coaching τους έχει ξεκινήσει. Η ομάδα των speakers έχει κάνει μία πραγματικά καταπληκτική δουλειά, προσεγγίζοντας κι επιλέγοντας ομιλητές τον έναν καλύτερο από τον άλλο, κι η ομάδα παραγωγής γύρισε το πιο fun teaser για την ανακοίνωση του pre-event!

Τι εννοείς δεν το είδες;

Περισσότερες πληροφορίες για το event:

Το θέμα για την πρώτη εκδήλωση του 2017 είναι φυσικά το ”Young Horizons”. Μέσα από το event, στόχος είναι να κάνουμε τη φαντασία σου να τρέξει ανέμελη και η αντίστοιχη ομάδα έχει ετοιμάσει πράγματα και θαύματα! Νέοι ομιλητές με άποψη κι όραμα, μας γνωρίζουν νέους ορίζοντες κι ανεβαίνουν στη ”σκηνή” του αμφιθεάτρου ”Αντωνιάδου” για να μας δείξουν ένα νέο, φρέσκο δρόμο να ακολουθήσουμε, να εμπνευστούμε και να εμπνεύσουμε.

Save the date λοιπόν, Τρίτη 13 Δεκεμβρίου στο αμφιθέατρο Αντωνιάδου του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών με πολλές εκπλήξεις, δρώμενα και συζητήσεις!

STAY TUNED

Θυμηθείτε τι έγινε στο περσινό pre-event του TEDxAUEB

Σχόλια