The Azor movement vol.2: Χαρά, γέλιο, φαΐ, χορό και nonstop μουσική από τους καλύτερους Djs.

To Frapress ήταν εκεί και παρ’ όλη την παραζάλη από ποτό και μουσική καταφέραμε κουτσά στραβά να καταγράψουμε το υπέροχο αυτό γεγονός.

Azor movement vol.2

Φωτογραφία: Κωνσταντίνος Τσίτσας

Με ένα πότο κολλημένο στο χέρι επειδή έπρεπε και εμείς να συμβάλουμε στον σκοπό αυτό (μην ξεχνάτε ότι το 20% των εισπράξεων πήγε στην “κοινωνική κουζίνα”), ακούγοντας ξεχωριστές μουσικές επιλογές, συνομιλώντας με διάφορους Djs και μαγαζάτoρες από την Αθήνα περί μουσικής και βραδινής διασκέδασης είδαμε:

Τον “άλλον άνθρωπο” να μαγειρεύει για ανθρώπους που το χουν πραγματική ανάγκη, αλλά και λοιπούς πεινασμένους παρευρισκόμενους (δοκιμάσαμε και εμείς).

Azor movement vol.2

Φωτογραφία: Αποστόλης Αργυρόπουλος

Το volks bar να προσφέρει ένα μαγικό θέαμα με το φανταστικό βανάκι του που είναι προσεγμένα φωτισμένο, με πολύ καλό ήχο και ενισχυμένο με διάφορα θεαματικά εφέ.

Azor movement vol.2

Φωτογραφία: Αποστόλης Αργυρόπουλος

Οι ιδιοκτήτες και το προσωπικό του Azor κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια ώστε να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες ενός τετραήμερου event με ασταμάτητη εναλλαγή κόσμου και Dj και φυσικά να εξυπηρετήσουν και να ευχαριστήσουν όλους αυτούς που βρέθηκαν στην Άνοιξη για να διασκεδάσουν… για καλό σκοπό.

Όλοι οι Dj έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό !αφιλοκερδώς! και τα πήγαν ανεξαιρέτως περίφημα, αλλά εγώ προσωπικά άκουσα και θαύμασα: τους φίλους Cortez, Souland και M.Coffee, την βασίλισσα της Reggae Pennika, τους υπέροχους AkizzBeatzz, Jorge Afrodelic, Vageli Bertoli, την τρομερή Maria Papidaki από τον Best 92,6 και την υπέροχη Yota Kotseta του Kosmos 93,6. Άξιος αναφοράς και ο Drunk Seal που ήρθε από την Αλόννησο αποκλειστικά και μόνο για το γεγονός αυτό.

Azor movement vol.2

Φωτογραφία: Αποστόλης Αργυρόπουλος

Συγχαρητήρια στον Μάνο και τον Νίκο που σκέφτηκαν και οργάνωσαν το movement αυτό. Στον “άλλο άνθρωπο” για την κοινωνική συνεισφορά του. Στους Djs που τραβήχτηκαν/άφησαν δουλειές για τον σκοπό αυτό και διασκέδασαν με τις μουσικές επιλογές τους το κοινό. Το κοινό που παρευρέθηκε στο event και ήπιε όσο μπορούσε… για καλό σκοπό.

Και last but not least στα παιδιά που εργάστηκαν τις μέρες αυτές και έβγαλαν όλη αυτή τη δουλεία με χαμόγελο.

Ανυπομονούμε για το επόμενο…

Φωτογραφία: Αποστόλης Αργυρόπουλος

Azor Movement vol 2: Ένα μοναδικό μουσικό φεστιβάλ…για καλό σκοπό!

 

Σχόλια