To Frapress.gr σας προσφέρει 2 διπλές προσκλήσεις για την παρουσίαση του καινούριου δίσκου των Razastarr στο Passport στις 5 Νοεμβρίου!

Το Σάββατο 5 Νοεμβρίου, ένα από τα πιο ιστορικά σχήματα της ελληνικής HipHop σκηνής, οι Razastarr, κάνουν την μεγάλη τους επιστροφή και παρουσιάζουν ζωντανά τον ολοκαίνουργιο δίσκο τους με τίτλο «Αφού Σκοτώσω Τη Δίψα Μου».

Δεκαεπτά ολόκληρα χρόνια μετά την τελευταία τους κυκλοφορία, οι Razastarr κυκλοφόρησαν στις 10.10.2016 το «Αφού Σκοτώσω Τη Δίψα Μου» και ήδη κοινό και κριτικοί μιλούν ίσως για τους καλύτερους Razastarr που έχουν ακούσει.

12 κομμάτια μεστά, με διαφορετικό μουσικό ηχόχρωμα και χαρακτήρα, με στίχο άλλοτε επιθετικό και άλλοτε ονειρικό, άλλοτε καυστικό και άλλοτε ερωτικό, πάντοτε όμως εμψυχωτικό, Razastarr δηλαδή.

Αποτέλεσμα συνεργασίας δεκάδων μουσικών, μερικών παραγωγών – Beatmakers, τριών ηχοληπτών, με συμμετοχές τριών ακόμη MC’s, αλλά με την πένα και την υπογραφή των Νικόλα και Οδυσσέα.

Η παρθενική παρουσίαση των 12 κομματιών θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 5 Νοεμβρίου στην κεντρική σκηνή του Passport (Κεραμεικού 58 & Μαραθώνος – Κεραμεικός), σε μία συναυλία όπου οι Razastarr (με την συνοδεία του DJ Wheel-M στα Decks) θα βρίσκονται στην σκηνή για 3 (!) περίπου ώρες, ερμηνεύοντας στο πρώτο σκέλος ολόκληρο το «Αφού Σκοτώσω Τη Δίψα Μου», ενώ στο δεύτερο σκέλος θα ακολουθήσουν όλα εκείνα τα κομμάτια που τους έβαλαν στην καρδιά των πιστών τους ακροατών από την δεκαετία του ’90 και μετά.

Το Frapress.gr σας προσφέρει 2 διπλές προσκλήσεις για την συγκεκριμένη βραδιά.

Οι προσκλήσεις αφορούν μονάχα την είσοδο και δεν περιλαμβάνεται ποτό!

Για να λάβετε μέρος στην κλήρωση πρέπει να κάνετε (έως τo Σάββατο 5/11 στις 12:00 το μεσημέρι):

  • like στην σελίδα μας στο facebook (Frapress)
  • comment με το όνομά σας κάτω από το συγκεκριμένο post.

Οι νικητές θα ανακοινωθούν αμέσως μετά το πέρας της διορίας στη σελίδα μας στο facebook, καθώς και κάτω από το παρόν post!

Razastarr – Σύντομο Βιογραφικό

Οι Razastarr δημιουργήθηκαν το 1993 στον Βύρωνα από τους Ανδρέα Τσιαμπόκαλο (Οδυσσέας) και Νίκο Καρίμαλη (Νικόλας). Συγκαταλέγονται στην πρώτη γενιά των ελληνικών Hip Hop συγκροτημάτων μαζί με τους FF.C., Active Member, Ημισκούμπρια, Terror X Crew, κ.α. και έχουν κυκλοφορήσει 2 LP (Όπως Λιώνει Το Κερί / Τα Πιο όμορφα Όνειρα Είναι Ανώνυμα) και ένα ΕΡ (Το Κελί).

Από το 2000 και μετά, τα 2 μέλη των Razastarr κυκλοφόρησαν προσωπικές δουλειές και συνεργασίες με άλλους καλλιτέχνες. Παράλληλα, συνεργάστηκαν σε συναυλιακό επίπεδο με την παλιά σχολή αλλά και με νέους Hip Hop καλλιτέχνες, έλληνες και διεθνείς, με όλες τις πιθανές εκδοχές – Guest εμφανίσεις σαν Razastarr, σαν Solo Artists, αλλά και με Full Band, σε συναυλίες, φεστιβάλ και άλλες εκδηλώσεις.

Το 2014, ο Οδυσσέας και ο Νικόλας αισθάνθηκαν την ανάγκη να ηχογραφήσουν το τρίτο Long Player Album των Razastarr, το πρώτο μετά από 17 ολόκληρα χρόνια ! Ένωσαν τις δυνάμεις τους, έλιωσαν τις πένες τους, συγκέντρωσαν τις παραγωγές, μπήκαν στο Studio και στις 10.10.2016 κυκλοφόρησαν το «Αφού Σκοτώσω Τη Δίψα Μου».

razastarr-1

Info Links

Razastarr On Facebook

Razastarr Youtube Channel

Facebook Event Link

For Bookings

For Media Enquiries

OnLine Presale Link

  

Info

PASSPORT ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ
Κεραμεικού 58 & Μαραθώνος, Αθήνα
τηλ. κρατήσεων 2105222203

www.pass-port.com.gr


ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ:
Τίνα Παππά (tpappa@hol.gr | 6948 239088)

ΠΡΟΣΒΑΣΗ
Ηλεκτρικός | Σταθμοί Ομόνοια & Μοναστηράκι
 Metro | Σταθμοί Μεταξουργείο, Κεραμεικός
Λεωφορεία | 049, 21, 813, 815, 838, 856, 914, Β18, Γ18
(πλησιέστερη στάση: IKA)

razastarr-live

Σχόλια