To Frapress.gr σας προσφέρει 4 μονές προσκλήσεις για το πάρτι του Irie Action Sound System με τον Dennis Capra στις 5 Νοεμβρίου!

To Irie Action Sound System μετά τον εορτασμό των 10 χρόνων επιστρέφει στον ημιυπόγειο χώρο του Χυτηρίου για την πρώτη του ολονύχτια Reggae συνάντηση της σεζόν με βασικά συστατικά την καλή ενέργεια και  τις ‘’βαριές’’ μπασογραμμές των μουσικών επιλογών.

Αποστολή του Irie Action είναι να ομορφαίνει την πόλη και να κατεδαφίζει βήμα βήμα τους τοίχους του αστικού τοπίου μέσω της Roots Rock Reggae μουσικής.

Καλεσμένος του Irie Action o Dennis Capra από την Νάπολη της Νότιας Ιταλίας. Ιδρυτικό μέλος του 48 Roots Sound System της Μπολόνια, ένα από τα πιο δυνατά και ευρέως γνωστά ηχοσυστήματα στην Ιταλία. Αφοσιωμένος στην δημιουργία και την διάδοση της Reggae από το 2005 έχει δημιουργήσει την Capra Records με κυκλοφορίες και συνεργασίες με παραγωγούς όπως η Scotch Bonner Records (Mungo’s Hi-Fi Label) Rupa Rupa Records, Top Smile και έχει τραγουδήσει και κάνει Toasting σε αρκετά ηχοσυστήματα παγκοσμίως όπως οι O.B.F., The Bush Chemists, Jah Observer, Saxon Sound.

Το Frapress.gr σε συνεργασία με το Irie Action Sound System σας προσφέρει 4 μονές προσκλήσεις για την μεγάλη τους αυτή συνάντηση με τον Dennis Capra, στις 5/11, στο Χυτήριο Theatre & Art Cafe.

Οι προσκλήσεις αφορούν μονάχα την είσοδο και δεν περιλαμβάνεται ποτό!

Για να λάβετε μέρος στην κλήρωση πρέπει να κάνετε (έως την Πέμπτη 3/11 στις 12:00 το μεσημέρι):

Οι νικητές θα ανακοινωθούν αμέσως μετά το πέρας της διορίας στη σελίδα μας στο facebook, καθώς και κάτω από το παρόν post!

14612430_1145282498873057_628303142802055387_o

Σχόλια