Όλη η αλήθεια για την κρίση στην προσωπική αφήγηση ενός από τους βασικούς πρωταγωνιστές της διαχείρισης της ελληνικής κρίσης. 

 

Ακριβώς 3 μήνες μετά την πρώτη έκδοση, κυκλοφόρησε στα βιβλιοπωλεία η 3η έκδοση του αποκαλυπτικού best seller του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου με τίτλο Game Over: Η αλήθεια για την κρίση.

Η προσωπική αφήγηση ενός από τους βασικούς πρωταγωνιστές της διαχείρισης της ελληνικής κρίσης συζητήθηκε έντονα και αποτέλεσε το έναυσμα για πολλά δημοσιεύματα και οικονομικές αναλύσεις στον ελληνικό και διεθνή τύπο, ενώ η διαμάχη σχετικά με το δημοσιονομικό έλλειμμα του 2009 καθιστά το βιβλίο εξαιρετικά επίκαιρο.

Με βάση τις εμπειρίες, τις σημειώσεις και το αρχείο του, ο συγγραφέας αφηγείται πώς βίωσε το κρίσιμο διάστημα από τη στιγμή που οι δραματικές αποκαλύψεις για το μέγεθος του δημοσιονομικού ελλείμματος στην Ελλάδα έφεραν το τέλος της τότε επίπλαστης ευημερίας, των ψευδαισθήσεων και των μύθων, αλλά και άγνωστες πτυχές από όσα συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν μαζί με ξένους ηγέτες και διεθνείς οικονομικούς παράγοντες.

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα

Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1961 και σπούδασε Οικονομικά στη Μεγάλη Βρετανία και στις ΗΠΑ, λαμβάνοντας το διδακτορικό του από το London School of Economics. Εργάστηκε στον ΟΟΣΑ στη Γαλλία και επέστρεψε στην Ελλάδα μετά από είκοσι χρόνια σπουδών και δουλειάς στο εξωτερικό. Εξελέγη βουλευτής το 2007 και διετέλεσε εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ.

Πάρτε μέρος στον διαγωνισμό του Frapress.gr και κερδίστε το βιβλίο “Game Over: Η αλήθεια για την κρίση”

Οι διαδικασίες είναι συνολικά 3.

1.Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook.

2.Κάντε σχόλιο κάτω από το άρθρο.

3.Κάντε tag κάτω από την δημοσίευση του άρθρου στο Facebook τουλάχιστον ένα άτομο.

Ο διαγωνισμός λήγει στις 11/9/2016

Οι νικητές θα ανακοινωθούν το βράδυ της Κυριακής στο official facebook fanpage του Frapress.gr.

Καλή επιτυχία σε όλους!

Αλήθεια για την κρίση αλήθεια για την κρίση αλήθεια για την κρίση

 

Σχόλια