3 εξαιρετικές παραλίες για όσους θέλουν να περάσουν την ημέρα τους κάτω από τον καυτό ήλιο και 3 διαφορετικών ειδών ταινίες για όσους θέλουν να αποφύγουν την πολυκοσμία, αποτελούν τις προτάσεις μας για αυτό το χαλαρό καλοκαιρινό Σαββατοκύριακο!

Λοιπόν, μανούλια, καλησπέρα σας!

Τα χαλαρά Σαββατοκύριακα συνεχίζονται, όπως και οι προτάσεις του Frapress.gr.
Για να είμαστε απόλυτα ειλικρινείς δεν μπορούμε να γνωρίζουμε σε τι φάση είναι ο καθένας από εσάς εκεί έξω και πως αντιλαμβάνεται την λέξη χαλαρά…

Άλλοι πάνε στα μπιτσόμπαρα
Άλλοι πάνε στα clubs και ξεσαλώνουν
Άλλοι είναι μπακούρια
Άλλοι μόλις βρήκαν γκόμενα
Άλλοι αράζουν σπίτι και παίζουν Πάμε Στοίχημα κτλ-κτλ.

Εμείς παρόλα αυτά θα δώσουμε συγκεκριμένες προτάσεις για όλα τα γούστα.
Διαλέξτε και πάρτε!

Κακιά Θάλασσα (Κερατέα)- Βy Χρήστος Ρούκος

Η Κερατέα αποτελεί μια ήρεμη, χαλαρή επιλογή για όσους θέλουν να πάνε κάπου να κάνουν το μπανάκι τους και να ξεκουραστούν. Είναι μια από τις καλύτερες επιλογές για μπάνιο στην Αττική καθώς η θάλασσά της είναι αρκετά καθαρή και τα νερά δεν είναι και πολύ κρύα, αλλά ούτε και πολύ ζεστά. Είναι στην κατάλληλη θερμοκρασία για όλα τα γούστα.

Έχει οργανωμένες παραλίες, αλλά και ανοργάνωτες για όσους γουστάρουν να πάνε με το γκομενάκι τους και να περάσουν ήρεμες, ερωτικές στιγμές ή για όσους θέλουν να πάνε με την παρέα τους και να παίξουν άφοβα ρακέτες χωρίς τον κίνδυνο να τους κράξουν οι υπόλοιποι λουόμενοι.

Φίλε αναγνώστη, κάπου εδώ θα πρέπει να σε ενημερώσω πως αν είσαι ψημένος να πας για καμάκι η Κερατέα δεν ενδείκνυται για κάτι τέτοιο. Διάβασε, όμως, παρακάτω για να μη φύγεις παραπονεμένος από αυτό το άρθρο.

Τέλος, στα συν της Κερατέας συγκαταλέγεται και το γεγονός ότι μετά από μια εξαντλητική μέρα στην παραλία μπορείτε κάλλιστα να πεταχτείτε στα Καλύβια και να τσιμπήσετε και τη μπριζολίτσα σας, το κοτοπουλάκι σας ή γενικότερα ότι τραβά η όρεξή σας.

Σαββατοκύριακο προτάσεις για παραλίες

Καράβι (Σχινιάς) – Βy Χρήστος Ρούκος

Μακράν μια από τις καλύτερες παραλίες στην Αττική. Κατά τη δική μου ταπεινή γνώμη η καλύτερη. Όσοι διαθέτετε αυτοκίνητο και δεν έχετε επισκεφτεί ακόμα τη συγκεκριμένη παραλία πάρτε φίλους, φίλες, αδέλφια, ξαδέλφια και ορμήστε αμέσως!

Εδώ φίλε αναγνώστη, εσένα που πριν σε γείωσα λίγο άσχημα, μπορείς άνετα να παίξεις και τη μπαλίτσα σου if you know what I mean. Βέβαια, την τελευταία φορά που επισκέφτηκα εγώ προσωπικά την παραλία αυτή, παρακολούθησα μια επίδειξη πολεμικών τεχνών από δυο τύπους. Εντάξει, δε θα γίνονται πάντα αυτά.

Οι τιμές στο Καράβι είναι αρκετά προσιτές με 4 ευρώ κατανάλωση ανά άτομο και χωρίς επιπλέον χρεώσεις για παρκινγκ ή οτιδήποτε άλλο εάν αυτά τα 4 ευρώ έχουν καταναλωθεί μέχρι την στιγμή που θα φύγετε από τη παραλία.

Το Καράβι, όπως, και η Κερατέα αποτελεί μια ακόμα καλή επιλογή για μπάνιο στην Αττική. Η παραλία είναι καθαρή και το μόνο ίσως αρνητικό είναι πως όταν φυσάει λίγο σηκώνεται κυματάκι. Για μένα, ωστόσο, αυτό δεν είναι καν αρνητικό καθώς είμαι λάτρης του κύματος. Για όσους γουστάρουν τα θαλάσσια σπορ, η παραλία συνίσταται και για windsurfing.

Φίλε αναγνώστη, φίλη αναγνώστρια, μην περιμένεις άλλο. Διάβασε και το υπόλοιπο άρθρο και φύγε αμέσως για να κάνεις τη βουτιά σου σε όποια παραλία τελικά επιλέξεις!

Λημνιώνας (Εύβοια) – Βy Πολέμαρχος

Έχεις λαλήσει; Βαρέθηκες την Αθήνα και θες να απομακρυνθείς από το κλεινόν άστυ; Θέλεις να δεις κάτι διαφορετικό αλλά ταυτόχρονα να μην χρειαστεί να πληρώσεις και 5 διαφορετικά διόδια;

Έλα εδώ βρε γλυκούλη. Για εσένα δουλεύουμε εμείς. Λημνιώνας Εύβοιας!

Όχι παραπάνω από μιάμιση ωρίτσα από την Αθήνα (τόσο κάνεις και για Αλεποχώρι άλλωστε), ο Λημνιώνας είναι πραγματικά το ιδανικό μέρος προκειμένου να φτιάξεις το ενδεχομένως κατεστραμμένο σου προφίλ σε φίλους, φίλες ή ακόμα και γκομενάκι. Ένας μοναδικός προορισμός και μια διαδρομή κατάλληλα διαμορφωμένα, έτσι ώστε να πουλήσεις ψαγμενιά και φυσιολατρίλα πραγματικά σε όποιον γουστάρεις.

Η θάλασσα είναι απίστευτη (θα πάθεις πλάκα με την καθαρότητα της), η πίσω μεριά της περιοχής συνοδεύεται από βουνό και πράσινο, ενώ τα μαύρα βότσαλα και μια καβάτζα τεράστιας σκιάς τέρμα αριστερά της παραλίας θα σε σαγηνέψει (τώρα που το ξανασκέφτομαι, πάρε την γκόμενα μαζί. Γαργάλισε τους, τους φίλους)!

Μπιτσόμπαρα, ομπρέλες και ξαπλώστρες… Δεν βρήκαμε! Καφέδες, ποτά κλαμπ σάντουιτς… Πάρε από το σπίτι!

Η παραλία, εσύ, η φύση και 2 ταβερνάκια όλα κι όλα τα οποία θυμίζουνε κάτι μοναχικά Saloon στην άγρια δύση.

Δεν ξέρω αν σε έπεισα, όμως, κυριολεκτικά και αντικειμενικά την μονοήμερη αυτή έτσι και την πραγματοποιήσεις θα την θυμάσαι για όλη σου την ζωή.

Και μην μου πεις πως ”αν είναι τα ταξιδεύω μιάμιση ώρα για να κάνω ένα μπάνιο της προκοπής χέσε μέσα”… Συγγνώμη  φιλαράκι μου αλλά δεν φταίω εγώ που δεν είσαι ο Jumper να διακτινίζεσαι και να πηγαίνεις Σαμοθράκη σε 5 λεπτά.

Σαββατοκύριακο προτάσεις για εκδρομές

Για όλους αυτούς που το ένα τους ξινίζει-το άλλο τους βρωμάει
ας αράξουν σπίτι να δούνε ταινία.

Αν έχουμε να κάνουμε με μπακούρια προτείνουμε τους Stand Up Guys. Mιλάμε για πολυυυυύ γέλιο και ποιοτικό.

Σαββατοκύριακο προτάσεις για ταινίεςΑν έχουμε να κάνουμε με Ουρσουλίνες προτείνουμε με κλειστά μάτια το Μy Best Friend Wedding με την Julia Roberts επειδή σας αξίζει…

Σαββατοκύριακο προτάσεις για ταινίες

Aν έχουμε να κάνουμε με καλτίλες τύπους σας δίνουμε το BUNRAKU. Ξύλο, γέλιο, ατάκες για όλα τα γούστα!

Σαββατοκύριακο προτάσεις για ταινίες

Aυτά τα ολίγα από εμάς παίδες, καλά να περνάτε, καλό καλοκαίρι και να μην ξεχνάτε…

Όχι κλαρίνα, όχι ρακέτες σε θάλασσες και ακτές! 

Σχόλια