Grow Greek Tourism Online: σεμινάρια για επιχειρηματίες και όχι μόνο!

Επιμέλεια: Φανή Κραγιοπούλου

Η Ελλάδα αποτελεί πόλο έλξης τουριστών κυρίως κατά την θερινή περίοδο και όχι μόνο. Ο τουρισμός αποτελεί ένα κλάδο της οικονομίας, ο οποίος εξελίσσεται συνεχώς. Για το λόγο αυτόν έχει δημιουργηθεί μια διαδικτυακή πλατφόρμα, η οποία βοηθάει τις τουριστικές επιχειρήσεις, αλλά και τους  ιδιώτες  επιχειρηματίες, να ενισχύσουν την παρουσία στο διαδίκτυο, να επικοινωνήσουν την δουλειά τους και φυσικά να αυξήσουν τις πωλήσεις τους.

Ο λόγος για το Grow Greek Tourism Online φυσικά! Αποτελεί πλατφόρμα με διάφορα σεμινάρια. Πρόκειται στην ουσία για ολιγόλεπτα videos με διάφορα θέματα, συμβουλές και στρατηγικές, όπως για παράδειγμα διαφημίσεις μέσω των Google AdWords, e-mail marketing καθώς και όλα αυτά που είναι απαραίτητα να γνωρίζει ο κάθε επιχειρηματίας προκειμένου να έχει μια καλή εικόνα της επιχείρησής του στο διαδίκτυο.

Τα σεμινάρια είναι ομαδοποιημένα ανάλογα με το γενικότερο θέμα και στη συνέχεια καλύπτονται όλα τα επιμέρους ζητήματα που ενδέχεται να προκύψουν.  Στο τέλος του κάθε video γίνεται μαι μικρή ανασκόπηση όλων αυτών που ειπώθηκαν και στην συνέχεια υποβάλλονται ερωτήσεις που θα πρέπει να απαντηθούν προκειμένου ο «διδασκόμενος» να προχωρήσει στο επόμενο.

Στο τέλος φυσικά του κάθε session γίνεται μια συνολική περίληψη ανάλογα με το θέμα του και ο «διδασκόμενος» καλείται και πάλι να απαντήσει. Καταλαβαίνουμε συνεπώς ότι πρόκειται για διαδραστικά videos και όχι απλά την μετάδοση γνώσεων.

Στην πλατφόρμα όμως δεν υπάρχουν μόνο τα online videos, αλλά ταυτόχρονα και η δυνατότητα να κλείσει κάποιος συνάντηση με έναν από τους Online Advisors, καθώς και να παρακολουθήσει τα διάφορα σεμινάρια που διοργανώνονται σε διάφορες πόλεις της χώρας. Αν και η πληθώρα των σεμιναρίων έχει ολοκληρωθεί, απομένουν κάποια προς παρακολούθηση και αναμένεται η εκ νέου διοργάνωσή τους.

3

Στην ιστοσελίδα δίνονται και παραδείγματα ανθρώπων που έχουν πετύχει.  Μια φάρμα αγροτικού τουρισμού,  μια επιχείρηση εκδρομών και ξεναγήσεων και μια  εταιρία διοργάνωσης γάμων έχουν χρησιμοποιήσει την πλατφόρμα του Grow Greek Tourism Online και έχουν καταφέρει, χρησιμοποιώντας αποδοτικά το Online Marketing, να πετύχουν τους στόχους τους και να πάνε την επιχείρησή τους ένας βήμα παραπέρα.

Σχόλια