Το Frapress.gr αναζητά φωτογράφους σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα!

Αν ασχολείσαι με την φωτογραφία και σε ενδιαφέρει να αναδειχθεί η δουλειά σου και να αποκτήσεις περισσότερη εμπειρία, μην διστάσεις να εκδηλώσεις το ενδιαφέρον σου μιας και το Frapress recruitment ξεκίνησε και αναζητούνται φωτογράφοι!

Στο τέλος του άρθρου θα βρεις τη διαδικασία για να εκδηλώσεις το ενδιαφέρον σου.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ FRAPRESS.GR

Το Frapress.gr είναι ένα Youth Cultural Community που αποτελείται από 65 νέους αρθρογράφους απ’όλη την Ελλάδα, οι οποίοι είναι ως επί το πλείστον φοιτητές. Δρουν σαν ένα ψηφιακό Think Tank που έχει τις πόρτες του ανοιχτές σε όλους και στοχεύει στην ενημέρωση των αναγνωστών του κυρίως σε θέματα Εκπαίδευσης, Πολιτισμού και Σκέψεων.  Όλοι στο Frapress.gr ασχολούνται εθελοντικά. Το μότο μας είναι:

 “Μόνος σου θα πας πιο γρήγορα, μαζί θα πάμε πιο μακριά.”

Μπορείς να δεις αυτό το βίντεο για να μάθεις και άλλα πράγματα για εμάς:

ΜΙΑ ΤΥΠΙΚΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟ FRAPRESS.GR

Θα συνεργαστείς με άτομα από διαφορετικούς χώρους και θα μάθεις να λειτουργείς σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον, όπου η επικαιρότητα τρέχει. Κάτω από την καθοδήγηση της ομάδας Φωτογραφίας, η οποία συντονίζει όλα τα συλλογικά project φωτογραφίας, τους μηνιαίους διαγωνισμούς, την κάλυψη events και τα φωτογραφικά αφιερώματα, θα αναλάβεις πρωτοβουλίες και θα δεις όλες σου τις φωτογραφικές ιδέες να παίρνουν σάρκα και οστά.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΣΤΟ FRAPRESS.GR

Πέρα από την επιβράβευση και την αναγνώριση της δουλειάς σου θα κερδίσεις επιπλέον:

  • Μια πολύ καλή προϋπηρεσία για το βιογραφικό σου. 
  • Εμπειρία στον τομέα της δημοσιογραφικής φωτογραφίας και του Social media marketing.
  • Σημαντικές γνωριμίες με άτομα από τον χώρο.
  • Θα συμμετάσχεις σε Workshops που απευθύνονται αποκλειστικά στα μέλη του Frapress.
  • Δωρεάν προσκλήσεις και είσοδος σε events και άλλες δραστηριότητες.
  • Στόχος είναι καθένας μέσα από το site μας να ανακαλύψει μια πτυχή του εαυτού του και να εξελιχθεί ως άτομο. Εμείς είμαστε εδώ να σε βοηθήσουμε ανάλογα ώστε να τα καταφέρεις. Γι’ αυτό στο Frapress.gr θα έχεις την ευκαιρία, εάν το επιθυμείς, να υλοποιήσεις το δικό σου  φωτογραφικό project.
ΤΙ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟ
  • Κάλυψη συναυλιών/events/φωτορεπορτάζ
  • Ιδέες για εναλλακτικά θέματα/2 άρθρα φωτογραφίας τον μήνα

  • Να έχει τη δική του φωτογραφική μηχανή (DSLR μόνο)
  • Κατά προτίμηση να βρίσκεται Αθήνα/Θεσσαλονίκη/Πάτρα (λόγω φυσικής παρουσίας)

  • Βασικές γνώσεις επεξεργασίας (post – processing)

Τι άλλο πρέπει να γνωρίζεις:

Οι φωτογράφοι του Frapress.gr καλύπτουν events, είτε με το προσωπικό τους αρχείο (παλιό ή νέο) ασχολούνται με εναλλακτικά αφιερώματα στην Στήλη της Φωτογραφίας. Αυτά τα αφιερώματα είναι κυρίως φωτο-αφιερώματα χωρίς κείμενο απαραίτητα, αλλά με περιγραφή στις φωτογραφίες, αφιερώματα σε φωτογράφους και άρθρα τεχνικής.

Εννοείται ότι τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στους ίδιους. Επιπλέον, κάθε φωτογραφία που αναρτάται, έχει τα στοιχεία του δημιουργού της.

Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η απόλυτη συνέπεια-υπευθυνότητα κατά την ανάληψη αρμοδιοτήτων και η διάθεση για καλή συνεργασία.

Σε ενδιαφέρει; Ορίστε η διαδικασία:

1.Στέλνεις inbox στο Fanpage μας στο Facebook ή απευθείας στην υπεύθυνη για τον συντονισμό της ομάδας φωτογραφίας μας Εύα Μπεσλεμέ.
2. Στο inbox γράφεις λίγα πράγματα για σένα (τι σπουδάζεις, πόσο χρονών είσαι), γιατί θέλεις να γίνει φωτογράφος στο Frapress.gr και παρουσιάζεις ένα ενδεικτικό μέρος της δουλειάς σου(είτε σε μορφή portofolio-pdf, είτε σε jpeg αρχεία).

ΠΡΟΣΟΧΗ

Προθεσμία υποβολής ενδιαφέροντος: 20/8/2016

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ενημέρωσε και τους φίλους σου, καθώς αναζητούμε και αρθρογράφους!

Σχόλια