«The Very Special You»

Κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός. Αποτελεί ένα ξεχωριστό κομμάτι ενός παζλ, εξίσου σημαντικό με το αμέσως επόμενο, απαραίτητο για να σχηματιστεί μια εικόνα. Εσύ, εγώ, ο κόσμος γύρω μας, εμείς είμαστε τα κομμάτια, εμείς και η εικόνα.

Το The Very Special You είναι ένα θεματικό πρότζεκτ φωτογραφικών πορτρέτων και συνεντεύξεων με σκοπό την ανάδειξη των στοιχείων που καθιστούν τον καθέναν από εμάς ξεχωριστό και ταυτόχρονα αναπόσπαστο κομμάτι του συνόλου.

Κάθε εβδομάδα άνθρωποι όλων των ηλικιών, εθνικοτήτων και πεποιθήσεων μοιράζονται την ιστορία τους, με στόχο να εμπνεύσουν να αποδεχτούμε τις δικές μας μικρές ή μεγάλες ιδιαιτερότητες.

Πληροφορίες

https://www.facebook.com/theveryspecialyou/

https://www.instagram.com/theveryspecialyou/

http://theveryspecialyou.tumblr.com/

Ποιοι είμαστε

Το «The Very Special You» project αποτελείται από μια βασική ομάδα φωτογράφων/instagramers και μια ομάδα συντονισμού υπό την διεύθυνση του Φίλιππου Ιωάννου, ο οποίος εμπνεύστηκε την ιδέα. Ο χώρος δράσης των συντελεστών είναι οι τόποι διαμονής τους σε Ελλάδα, Αγγλία, Γερμανία, Η.Π.Α, Κύπρο και Καναδά με συνεχή επικοινωνία μεταξύ τους με στόχο να ακουστούν όσες περισσότερες φωνές γίνεται.

«The Very Special You» Core Team

Φίλιππος Ιωάννου, Project Director

Δημήτρης Καραγιαννάκης, Creative Director

Ελεάνα Αναπολιτάνου, Marketing Director

Δημήτρης Κοσμίδης, Director of Photography Dep.

Αλέξανδρος Μάνος, Director of Interview Dep.

Explore your unique identity and become a piece of the global puzzle. Embrace The Very Special You.

Σχόλια