Οι Massive Attack αφιερώνουν για άλλη μία φορά τις συναυλίες τους στους πρόσφυγες!

Η Λέσβος και οι πρόσφυγες που καταφθάνουν στο νησί μέσω θαλάσσης έχουν εξέχουσα θέση στη νέα περιοδεία των Massive Attack. Το διάσημο συγκρότημα από το Bristol, οι πρωτοπόροι της trip hop μουσικής σκηνής, θίγουν το κρίσιμο ζήτημα της εποχής, συνεργαζόμενοι στην περιοδεία τους με αφορμή τον νέο τους δίσκο «Ritual Spirit», με τον διεθνούς φήμης φωτογράφο Giles Duley.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

O Giles Duley πέρασε τρεις μήνες στην Ελλάδα, αποτυπώνοντας στον φακό του τα πρόσωπα των προσφύγων, σε ένα project που δημιούργησε για την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες.

Οι Massive Attack αφιερώνουν τα συναυλίες τους στο προσφυγικό ζήτημα και προβάλουν τις φωτογραφίες του Giles Duley από τους πρόσφυγες στην Λέσβο.

massive-attack-refugees-instagram

Μαζί οι Massive Attack και ο Φωτογράφος Giles προτρέπουν τον κόσμο να ενισχύσει με χρήματα την Ύπατη Αρμοστεία του Ο.Η.Ε για τους Πρόσφυγες. Για αυτό το λόγο έχει φτιαχτεί και η επίσημη ιστοσελίδα.

maflyer483

Θυμίζουμε πως το συγκρότημα έχει δείξει και άλλες φορές την αλληλεγγύη στους Παλαιστίνιους πρόσφυγες, στο Λίβανο και στην πολιορκημένη Γάζα.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

«Θα μπορούσες να κοιτάς φωτογραφίες κάθε λεπτού μέσα στα τελευταία 100 χρόνια και να σκέφτεσαι: τίποτα δεν άλλαξε», δήλωσε το συγκρότημα.

Κατά τη διάρκεια των συναυλιών των Massive Attack, οι φωτογραφίες του Giles Duley προβάλλονται επί σκηνής σε χιλιάδες θεατών.

Σχόλια