Τι γίνεται όταν οι ηθοποιοί μισούν το ρόλο που τους έκανε διάσημους;

Επιμέλεια: Φένια Τσιαλούκη

Κάποιοι ηθοποιοί μπορεί να διευκολυνθούν πολύ από ένα μεγάλο ρόλο και να γλιτώσουν από τον μπελά του να τρέχουν σε οντισιόν και να πρέπει να αποδεικνύουν την αξία τους. Μπορεί η απόκτηση φήμης και δόξας να αποτελεί όνειρο ζωής για μερικούς ηθοποιούς, αλλά υπάρχουν και άλλοι που αισθάνονται δυσαρεστημένοι από το γεγονός ότι το κοινό τούς έχει συνδέσει με κάποιο συγκεκριμένο ρόλο της καριέρας τους.

 Σίγουρα αυτοί οι ηθοποιοί δε δυσκολεύονται να κερδίσουν ένα ρόλο. Η εμπειρία τους στο χώρο τους κάνει περιζήτητους, αλλά αυτή η μικρή λεπτομέρεια της καριέρας τους αποτελεί και το προσωπικό τους παράπονο. Ας δούμε ποιοι είναι αυτοί οι ηθοποιοί που το κοινό τους έχει ταυτίσει με ένα συγκεκριμένο ρόλο:

Kate Winslet

ηθοποιοί

O Τιτανικός έσπασε τα ταμεία όταν κυκλοφόρησε, αλλά η ηθοποιός Kate Winslet δεν αντέχει τον εαυτό της σαν Rose Dawson. Το δε soundtrack Μy heart will go on τη στοίχειωνε για χρόνια.

 Megan Fox  

ηθοποιοί

Παρά το γεγονός ότι έγινε διάσημη μέσα από τις ταινίες Transformers, η γνωστή ηθοποιός έχει μιλήσει κατά καιρούς με κακά λόγια τόσο για τις ταινίες  όσο και για το σκηνοθέτη Michael Bay, η συνεργασία με τον οποίο της φάνηκε εφιαλτική.

Christian Baleηθοποιοί

Από τους πιο καταξιωμένους ηθοποιούς του Hollywood. Έχει πρωταγωνιστήσει σε ταινίες όπως American Psycho και στην τριλογία του Batman και όμως, η ταινία που τον έκανε γνωστό ήταν το μιούζικαλ Newsies στο οποίο πρωταγωνίστησε στην ηλικία των 17.

Sean Connery

ηθοποιοί

Γνωστός μέσα από την πρώτη ταινία James Bond, ο ηθοποιός έχει παραδεχτεί ότι μισεί το χαρακτήρα του James Bond και ότι αν μπορούσε θα τον είχε σκοτώσει!

Angus TJones

ηθοποιοί

Ο πιτσιρικάς της αμερικάνικης κωμωδίας Two and a half men, που είναι πλέον 22 χρονών, μιλάει  με τα χειρότερα λόγια για το show και αποτρέπει τον κόσμο από το να το παρακολουθεί.

Πηγή

Σχόλια