Τρυπώσαμε στα γυρίσματα του ”Μου έκανε click το Paradox Project” και θα σας μεταφέρουμε το vibe της εκπομπής, οff air.

H ομάδα click είχε πάει αποβραδίς, για να ζήσει τη μυσταγωγική εμπειρία του πρώτου escape house στην Ελλάδα.

‘Εχοντας πάρει πλέον μια γερή γεύση από την 3ωρη εμπειρία μυστηρίου, την επόμενη μέρα επισκέφτηκε ξανά την έπαυλη του παραδόξου, αυτή τη φορά για να πάρει συνέντευξη απ’ το Δημήτρη τον έναν εκ των εμπνευστών του Paradox Project.

To συνεργείο δουλεύει με πυρετωδώς, το πρόγραμμα ακολουθείται αυστηρά, κάτω απ’ το άγρυπνο βλέμμα, της διευθύντριας παραγωγής, Μαρίζας, ώστε να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα.

μου έκανε click μου έκανε click

Οι κάμερες κι ο φωτισμός στήνονται, με την καθοδήγηση του σκηνοθέτη και του διευθυντή φωτογραφίας, ενώ η Ειρήνη βάζει τις τελευταίες ”πινελιές” στον καλεσμένο, Δημήτρη. Όλοι ανυπομονούν να αρχίσει η συνέντευξη. Λεπτομέρεια που κάνουν τη διαφορά, η τοποθέτηση της GoPro μέσα στο ενυδρείο.

μου έκανε click

Ένα βήμα πριν την έναρξη, γίνεται η τοποθέτηση κι ο έλεγχος ήχου μέσα από τις ψείρες κι όλα είναι έτοιμα. Ο Μάνος ελέγχει ότι οι κάμερες γράφουν, πέφτει η κλακέτα και το γύρισμα αρχίζει.

μου έκανε click

μου έκανε click

Κατά τη διάρκεια του γυρίσματος, επικρατεί απόλυτη ησυχία καθώς οποιοσδήποτε ήχος ακόμα κι ο μικρότερος, μεγιστοποιείται μέσω των μηχανημάτων. Οι οδηγίες απ΄τον σκηνοθέτη είναι σαφείς, μόλις οι κάμερες αρχίσουν να γράφουν, δε μιλάει κανείς και τα κινητά πρέπει οπωσδήποτε να είναι σε λειτουργία πτήσης ώστε να μη δημιουργούν παράσιτα.

μου έκανε click

Μόλις τελειώνει το γύρισμα, η ζωηράδα επιστρέφει στο ”Μου έκανε click’και στο σπίτι του παράδοξου. Η Λία ενθουσιασμένη με τις κοτσίδες της κάνει τσαχπινιές στην κάμερα του Δημήτρη, ενώ η Χριστίνα τραβάει σφήνες και στιγμιότυπα μέσα απ’ το σπίτι.

Κάπου εδώ, θα σας παραθέσω κάποιες φωτογραφίες μέσα απ’ τους χώρους του σπιτιού για να μπείτε και εσείς στο κλίμα του μυστηρίου.μου έκανε click

μου έκανε click

μου έκανε click

Μην ξεχάσετε να πάρετε μέρος στο τέλειο giveaway που εξασφάλισε για εσάς το ”Μου έκανε click”. Kάντε subscribe στο κανάλι τους, share το βίντεο και comment για να πάρετε κι εσείς μέρος στο διαγωνισμό και να ζήσετε την πιο παράδοξη εμπειρία.

Bye bye!

Σχόλια