Thriller Hoop Dance Class
Σεμινάριο χορού με hula hoop
Σάββατο 12 Μαρτίου 2016
Ώρα: 18:00-19:30

Hoop Dance Class

Το Σάββατο 12 Μαρτίου το πλαστικό στεφάνι των παιδικών μας χρόνων ανασταίνει τους νεκρούς και καλεί σε ομαδική τρομακτική χορογραφία τέρατα και άλλα παράξενα πλάσματα.

Η δεκαετία του ’80 και ο Michael Jackson με το επικό Thriller, μας δίνουν αφορμή να κουνήσουμε τους γοφούς μας, όπως παλιά, αλλά και να πειραματιστούμε με το hula hoop με καινούργιους τρόπους.

Hoop Dance Class

Το Hoop it! και η Hoop Love Coach Sunny Diz στα πλαίσια του 80’s Zombie Thriller Party μοιράζονται hoops ενηλίκων και μερικές από τις πιο cool κινήσεις hooping σε ένα αποκλειστικό σεμινάριο hoop dance .

Οι συμμετοχές είναι μόνο 15!

3

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλα τα επίπεδα.

Θα υπάρχουν διαθέσιμα hoops για όλους τους συμμετέχοντες.

Περισσότερες πληροφορίες:  www.hoopit.gr ή  www.facebook.com/hoopit.gr

Το Hoop it! και η Hoop Love Coach Sunny Diz διαδίδουν την αγάπη για το hoop dance στην Ελλάδα από το 2012. Απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες και μοιράζονται τη μοναδική εμπειρία του hoop dance με όσους αναζητούν μια νέα μορφή έκφρασης και εκγύμνασης μέσα από το παιχνίδι και το χορό.

Πληροφορίες

Κρατήσεις θέσεων: hoops@hoopit.gr (θέμα Thriller)

Γενική είσοδος €6 με κρασί, μπύρα, αναψυκτικό ή red bull. Περιλαμβάνει τη συμμετοχή στο σεμινάριο hula hoop (18:00)  την προβολή της ταινίας “Teen Wolf” (20:00), είσοδο στο πάρτι, και τους διαγωνισμούς της βραδιάς (κρατήστε το απόκομμα του εισιτηρίου σας).

80’s Zombie Thriller Party
7 Times,  Μιαούλη 13, Μοναστηράκι

Hoop Dance Class

Σχόλια